Komentari na vest

Arsenal puca pod pritiskom: Vratio se iz mrtvih, ali mu titula izmiče iz ruku

O

Okinawa

pre oko 1 godinu

Daj boze city da uzme 3 naredne utakmice PL. To bi znacilo 4+ bodova. Arsenal ako zadrzi Tim I Jos se pojaca pametno, imace ekstra Tim sledece sezone. Ja mislim da Citi isto nece uzeti sve Tekme U PL do kraja. Ipak Citi igra SA realom to Kosta puno energije.
ž

žigsonn

pre oko 1 godinu

bez džake oni ne mogu dobiti ni palermo
p

pehar bato

pre oko 1 godinu

alooo arsenalovci pa dje je ta titula?
M

MUZrenjanin

pre oko 1 godinu

Sada se zale na sudije,a gde su bili kada su MU dali treci gol iz ofsajda? Igrac koji je nabacio loptu u sesnaesterac bio u ofsajdu!!!
n

ne laži

pre oko 1 godinu

nije bio u ofsajdu niko i to nikad ne može biti ofsajd i nema potrebe da se spominje nešto što je plod tvoje mašte!
r

ripkuu

pre oko 1 godinu

Ćuti i bori se za četvrto mesto junajtedovac.
v

vojin denic

pre oko 1 godinu

Zao mi je sto su ovako zavrsili ,a imali su sanse za osvajanje titule. cini mi se da nisu mogli da se izbore sa pritiskom,mada mislim da dosta imalo uticaj i povreda Salibe gde je uvek umeo loptu da iznese napred u bilo kojoj situaciji i dobro je igrao odbranu. Holding to ne ume njemu daju instrukcije na terenu sta da radi. Jedino cudo neko da se desi pa da arsenal zavrsi ispred sitija. Sve u svemu sezona je odlicna za arsenal sledece godine da se pojacaju dodatno i bice dobro. To sto se ovde pruca da arsenal i.a da se bori za 5 mesto to su lovacke price. i sledece sezone arsenal ima da se bori za titulu sa sitijem koji je najaci u engleskoj a to kazem kao simpatizer arsenala.
G

Gunner3

pre oko 1 godinu

Falio je xhaka jučer
J

Jovica Žis

pre oko 1 godinu

Kakav vaš Arsenal teška prevara ! Narednih pet sezona ima da budu 6 ili 7 Siti ima da ih oduva !
m

mnogo kikseva

pre oko 1 godinu

Ako su kadar da budu sampioni, moras tuci najjaceg...a to je siti...nego je problem tu sto oni i da dobiju siti, veliki znak pitanja je da li bi dobili ostale sve do kraja.a u kakvom su daunu mislim da od toga nema nista. 😅 Da zlo bude niti ce soton opstati, niti arsenal biti prvi, poklase se, a drugi profitirali.
L

Lord Lukan

pre oko 1 godinu

Ma sta se nerviraju navijaci tobdzija,ovo je sve normalno, kada je Arsenal u pitanju!Ovo je mogla biti ,, ta" sezona, ali izgleda da ce jos cekati titulu! Iskreno mene su iznenadili ove sezone, ocekivao sam ih izmedju 5-8 mesta na tabeli, a oni se bore/rili za titulu! Arteta dobro radi posao ove sezone, pitanje je kako ce biti sledece kad se Liverpul,Celzi, Junajted probude iz letargije sa par pojacanja, a City dodatno pojaca! Msm da Arsenal ne moze da im parira, posto ce igrati jos i LS i tu baciti deo opterećenja! Realno je da se sa Newcastlom bore za 5.mesto!Tako da osvojice oni titulu ali 2038 godine
a

asdfgh

pre oko 1 godinu

Jaooo ovi veciti h8ri Arsenala... kakav Man i Chelzi, Liverpool uz ozbiljna pojacanja ce biti bolji ali koga god da dovedu ne mogu parirati MC. Arsenal ide uzlaznom putanjom i naredne 3,4god ce biti dobri. Ne na nivou MC ali svakako bolji od uniteda i chelzija
m

monterooo

pre oko 1 godinu

Ne volim nesto city ali najbolji tim sigurno ko je kriv junajtedu sto je estrada,celsiju sto se raspada, totenhemu koji ima najbolji napad u ligi i najgore stopere ,bez bekova.... Liverpul ...gotovo..iscedio klop 13 igraca za 7 godina... Arsenalu ovo da je neko predlozio pre pocetka PL,svi bi potpisali...a sad kao razocarenje... Zesus smeteni,prevara od igraca,zincenko rupa defanzivna...martineli,odegard,parti...tri odlicna igraca ...ostalo ...svaka cast Arteti...ovo je ekstra...

mocibobbranko@gmail.com

pre oko 1 godinu

Sta bi od priče Siti ostaje bez bodova pa onda kao bice toliko rigorozna kazna uzece im sve titule bla bla bla...
h

howyesno

pre oko 1 godinu

Da li je neko stvarno verovao da ce Arsenal da uzme titulu? Daj ne sprdajte se.
J

Jaffa keks

pre oko 1 godinu

Arsenal ako ne osvoji, desice im se isto kao Liverpulu nakon ispustene lige. Dva puta su je ispustali od Sitija i obe sezone nakon toga su bili ocajni u najmanju ruku. Pa zaboravlja se da Liverpul igrao prosle godine 3 finala i zavrsio drugi iza Sitija. Vidi ih sad. Nije to samo zbog Manea, nego sto i psihicki su u haosu bili garant.
v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

Od kada Trosar nije u prvih 11 Arsenal ne moze da pobedi. Holding je za ovih par utakimica toliko poremetio odbranu, da od druge odbrane lige do tada, sada svaku utakmicu prime minimum 2 gola. Inace Arsenal ove sezone kostaju timovi koji su u zoni ispdanja u trenutku kada igraju. 4 boda izgubljena od Sautemptona, 3 od evertona, 2 od west hema, u prvom delu sezone jedva dobise lids koji je u tom momentu bio najgori, pa muka sa bormutom koji je imao najgoru formu tada, pa sa lesterom patnja ziva ... Dodas tu oduzeta 2 boda za ne povlacenje linije i 2 za cist penal protiv castla (za obe situacije sudijska organizacija priznala greske) i vec bi bili prvaci. Ali realno sezona van svih ocekivanja, konacno arsenal igra opet dobar fudbal i ponovo je faktor u PL, sa 3-4 ozbiljna pojacanja i sve ovo ce biti jos bolje.
J

Jeste ti jaka logika

pre oko 1 godinu

Pa da je Siti nije prosipao bodove tamo gde je prosipao, a gde niko nije ocekivao i oni bi vec bili prvaci. Da je babi ona stvar...
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Nema to veze sa Trosarom.
s

strucnjakk fg

pre oko 1 godinu

Ccc kakvi amateri... ja 20 min do kraja na 1-3 uplatio na Arsenal, kad sam video 3-3 i 8 mn nadoknada reko prolazi sigurno tiket...
a

artur2

pre oko 1 godinu

Najaci posao u istoriji fudbala prodati sterlinga i jesusa za 100mil,i za 75 dovesti juliana i halanda .Romeo Lavis izdanak citieve skole,kakav fudbaler..nadam se sledece sezone u city,onako mlad neko da odigra veceras nisam dugo vidio..bez pritiska kakvo lagano okrecanje oko svoje ose,kakav igrac top klasa..arsenal naredna 3kola gostuje citiu,docekuje celzi,gostuje njukaslu..nece dobit nijedny utakmicy..
D

Djurgården

pre oko 1 godinu

Sta je ovde vest. Siti je za klasu bolji od Arsenala,bilo je pitanje vremena kad ce ih preskociti. U PL Siti nema rivala na duge staze.Jedini koji je mogao da ih ugrozi je Livpool,ali se on raspao jos na pocetku.
I

I

pre oko 1 godinu

Trossard je DESET puta bolji igrac od Jesusa i 2/3 ove utakmice koje su kiksnuli bi dobili da je on poceo.
S

Strucnjakk

pre oko 1 godinu

Strucnjace, Gabriel Zesus je napadac, a taj tvoj Trosard je defanzivac.
ф

форе

pre oko 1 godinu

Овде ме је неки лик убеђивао пре једно месец дана да је Зинченко у топ 3 бека света, Габријел у топ 3 штопера, итд. Једини играч светске класе у одбрани Арсенала је Вилијам Салиба и то се сада види. Откад се повредио примили људи ДЕВЕТ голова у ПЕТ утакмица, еј. Све осим Салибе је тотални просек и ако њега продају, опет се враћају на стару добру борбу за пето место. Синоним за лузерски клуб. Па и генерација "непобедивих", колико су година на окупу имали Анрија, Бергкампа, Вијеиру и остале, па то је објективно један од 10 најбољих тимова у целој ИСТОРИЈИ фудбала, по мом мишљењу и у топ 5 и за толике године нису успели да освоје Лигу Шампиона, Реал да је тад имао исту ту генрацију освојио би барем 3. Јер ови су лузерски клуб и готово. Најгора одлука коју човек може да донесе у животу је да навија за Арсенал.
@

@fore

pre oko 1 godinu

Real je tad imao ono sto arsenal nije nikad..zidana figa ronalda galaktikosee cuvene pa 6god nisu mogli dalje od osmine finala,vazda ih je lion tukao đe je stigao
P

PeakyBlinders

pre oko 1 godinu

Najveci grijeh Artete u svim ovim dobrim stvarima koje je uradio, je sto Vieira ima prednost u odnosu na dragulja kakav je Smith-Rowe. Ne vidim ono sto Arteta vidi na treningu svaki dan ali bas je ocigledno.
H

Hehehe

pre oko 1 godinu

Nema Arsenal šta da traži u trci sa Sitijem, nije mogao ni Liverpul a kako su ljudi igrali a kamoli ovaj kljakavi Arsenal..
G

Gosty

pre oko 1 godinu

Na njihovom mjestu ne bi ni putovao na Etihad
b

bodin

pre oko 1 godinu

Zasluženo izgubljena titula ako ovo ne možeš rutinski da odradis onda bez obzira na vrhunski odigranu sezonu definitivno ne zasluzujes titulu!

Sakur

pre oko 1 godinu

Steta za fudbal da arsenal nece uzeti titulu vec ovi odvratni arapi
P

Prosto i realno

pre oko 1 godinu

Steta za fudbal je kad ne osvaja najkvalitetniji, sa najboljom odbranom, najboljim napadom, kako god se on zvao Siti, Junajted, Arsenal ili Lester...
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Bolje oni nego Xhaka i odvratni Zincenko
a

ageeent

pre oko 1 godinu

Kakva steta druze ? Niko im nije nista ukrao, nego pucaju kada je najteze. Neka dobiju Siti pa neka zasluze titulu. Prvenstvo traje 38 kola
g

gost5152

pre oko 1 godinu

Kmee kmeee, idemo City do titule!
v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

Niko im nista nije ukrao? Sudija "zaboravio" da povuce liniju za ofsajd, nedosudjen penal protiv new castla, izmisljen faul protiv MU kada su poveli ... I to su samo greske koje je sudijska organizacija priznala i uputila izvinjenje klubu. To je potencijalnih 7 bodova vise, inace najveca steta zbog sudijskih gresaka je upravo protiv arsenala, pa zatim brajtona. Pogledaj malo tabelu bez gresaka, ima je na netu pa vidi koja bi razlika u bodovima bila sada.
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Šteta stvarno. Vidi se da igraju u grču, jer su pod ogromnim pritiskom, a nekako u svakoj moraju da jure rezultat. Kad su dali drugi gol proigrali su kako znaju. Ali dobro, valjda će i Siti jednu da kiksne, a i ko zna, možda Arsenal pobedi u Mančesteru...
h

hoće sigurno

pre oko 1 godinu

Inace mancester siti je prava ekipa da se vadis na strani.Pa jedan bajern nije znao gde je poso i doso gostujuci njima.Druze ako hoces da uzmes titulu sitiju ne trazis je na etihadu.Nista drugo osim 3 pa teraj komada arsenal nece dobiti tamo.
e

eje

pre oko 1 godinu

hahahahahahah pobedice ali sutra, nemaju sanse kao ni Bajern sto je nije imao, pogotovo jer Sitiju sad igra i iks u toj utakmici.
j

jeste da

pre oko 1 godinu

Od saka i dzaka nikad prvaka
J

Jaffa keks

pre oko 1 godinu

Da je Dzaka igra, verovatno bi i dobili. Onaj Viera omasio sport. Nista ne doprinosi. Niti se dobro krece, pasovi losi, odluke jos gore. Snagu nema, brzina ne moze da dodje do izrazaja. Da je barem Zorzinjo igrao, mozda bi bila druga prica. I nije mi jasno zasto ovaj dobija prednost.
J

Jaffa keks

pre oko 1 godinu

Bilo lepo dok je trajalo... Arsenal nema sanse protiv Sitija, ali nikakve. Cak i pored toga sto Siti igra 2 takmicenja preko. Prvo Sitiju se vracaju igraci sa povreda, Arsenalovi idu u povrede. Saliba mnogo znaci jer zna da iznese loptu. Forsira se Viera, a decko operisan od fudbala. Cemu sluzi Zorzinjo? 3 utakmice ovako prosipaju. Mnogo je. Zezus danas samo padao i valjao se. Onaj bas poslednji napad, ne znam sta se desilo. Da li je bio faul ili ne jer nisu pokazali. Toliko se bacakao danas, da je pitanje da li bi gledali. A tek sto golman nije dobio zuti celu utakmicu, to da ne pricam. Lik od 20 minuta odugovlaci, a igraci se valjaju po 2 minuta. Bilo je malo ovih 10 sto se igralo. Svakako lepo bilo dok je trajalo. Toliiko od njih...
U

Uglavnom slažem

pre oko 1 godinu

se 99% sa tobom tj sve osim ono za povrede. Povrede su sastavni deo igre i nikad se nezna kada će koji igrač da se povredi. Ali bi dodao i neke okolnosti koji niko ne pominje. Ova sezona je počela nešto manje od mesec dana ranije preciznije tri nedelje nego što je uobičajeno. Po završetku prošle sezone igrala se Liga nacije tj igrači koji nastupaju za svoje reprezentacije imali su još i manje odmora od drugih igrača. Prvensto je bilo prekinuto na mesec dana zbog SP i pod drugim klimatskim uslovima tj sa temperatura u proseku oko 0C na preko 30C i obrnuto. U poređenju ova dva tima Siti je imao gotovo kompletan tim (2-3 igrača nisu učestovala) Arsenal tek trećinu igrača. Zato smo imali statistički gledano prvih 40-ak dana po završetku SP najlošije rezultate Sitija u sezoni i najviše izgubljenih bodova i ispadanje iz Liga kupa. Kasnije kada je i ostale protivničke ekipe sustizao umor igrača tako je i Siti koji ima ne samo u PL već i na svetu najjaču klupu (skoro na svakom mestu dva podjednako kvalitetna igrača) dolazili su bolji rezultati i sada su sviđalo se nekom ili ne u najboljoj formi od svih drugih ekipa i nije nerealno da uzmu i PL i LŠ.
L

LePoqew

pre oko 1 godinu

Smešno kakva krađa protiv Southamptona, igralo se dok Arsenal ne da gol. Sledeće kolo ih City gazi i rešava svaku dilemu oko titule.
G

Gandalf.treci

pre oko 1 godinu

Jesi ti uopšte gledao utakmicu Il samo pročitao naslov. Kolko su odugovlačio i valjali se trebao je da produži barem za još toliko
P

PeakyBlinders

pre oko 1 godinu

Ko ti drma kavez, idi leci komplekse… Malo je bilo i ovih 8 minuta gledajuci izlezavanje igraca Sotona. Oni tipovi ljudi sto pogledaju na aplikaciji samo rezultat utakmice…
v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

Arsenal dao 3ci gol u 90 minutu, realno je kradja posto je kraj trebao da svira u 85minutu kao sto to pravila nalazu a ja da sam sudija produzio bi 15 minuta utakmicu, onoliko valjanja, i onaj golman da ne dobije zuti a 10x je izvodio loptu minimum minut je bruka i sramota.
S

Supa

pre oko 1 godinu

A dje ti je totenhem, se bori za sta?

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Naredni vikend Arsenal ce biti petardiran od strane Sitija.
G

Gaizka

pre oko 1 godinu

Igra se u četvrtak, čisto da ne propustiš utakmicu :D
F

Flip

pre oko 1 godinu

u sredu, da ne propustis ni ti :D
p

previše je

pre oko 1 godinu

Siti bio opusten kada je video da je liverpul totalno podbacio i nekako imam osecaj da je podcenio arsenal.U tom nekom delu sezone je arsenal se umalo odcepio ali sada nema nikakvu sansu kada je siti tu jer je daleko bolji i kvalitetniji i iskusniji od arsenala...
E

Ee

pre oko 1 godinu

Ovi kao partizai igraju 100+ min uvek kad gube ili kad se juri rezultat,igraju dok ne daju gol,sala na stranu,mnogo puta su se izvukli ove sezone u zadnjim minutama i produzecima,nije islo vise,nije moglo i vcrs mada su se i sad izvukli isto pred kraj utakmice.

The Intersect

pre oko 1 godinu

dok ne daju golove iz gol auta i dok im se ne svira penal na 19 metara dobro je…
0

00

pre oko 1 godinu

Sampion ce biti,Mancester siti!
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Mislim da je titula rešena.Sledeće kolo će ih Siti obrijati na suvo.A kada ove godine ne uzmu titulu neće je uzeti narednih dvadeset godina!
1

14

pre oko 1 godinu

Siti nikad jaci, a ti pises da su mogli ove god do titule. Bitno je da se pojaca tim i dovedu pojacanja za LS koju nisu igrali od 2017. A ako nastave sa ovakvom igrom, ni titula im nece biti problem da osvoje u buducnosti. Ajmo Arsenal!
J

Jaffa keks

pre oko 1 godinu

Slazem se sa tobom. Siti ima donekle losiju sezonu u ligi. Nece se to desiti i naredne godine. Samo ce se jos bolje pojacati, dok ce Arsenal ponovo da kopa igrace i mozda bude na kraju jos jedan Viera. Ne moze uvek da se nadje Zicenko, Vajt, Martineli.
j

jako jako jako

pre oko 1 godinu

Ocekivano.Samo lud covek je i mislio da arsenal moze da se nosi sa sitijem...
k

ko bi rekao

pre oko 1 godinu

Mislio sam da cemo sl nedelje gledati dal siti moze da preuzme liderstvo a ustvari gledacemo dal postaje i zvanicno sampion.steta
m

ma

pre oko 1 godinu

kakav arsenal evropa je merilo da se ova liga trenutno raspada i samo zato su dobili priliku da budu u top 2.Inace mlada nedokazana zelena ekipa da se liga ne raspada da su tu celsi liverpul i kompanija bilo bi ko i uvek borba za 3. mesto.Za evropu zeleni sporting pokazao u ls iz drugog sesira nisam ni siguran da ce proci grupu a i ako prodju zeleni su oni nikad nisu igrali takve tekme.Zamisli njih protiv onih ala iz reala sa desetinama velikih finala u nogama.Pa arsenalu najdokazaniji igrac u evropi mrtvi parti.
J

Jovan_M

pre oko 1 godinu

Navijanje za Arsenal - čist mazohizam!
J

Jaffa keks

pre oko 1 godinu

Slazem se sa tobom. Svaki put se tako ponadas necemu i onda te samo spuste za sve pare. I tako godinama. Stvarno treba nas izucavati u psihologiji. Ovo nije normalno ( navijac Arsenala)
p

papapapa

pre oko 1 godinu

sudija uzasan…. Trebao dati golmanu sautemptona karton ne jedan nego 7 kartona, odugovlacenje, problemi sa konekcijom uzas… Nisu oni krivi arsenal ne zna da igra pod pritiskom i to je to… Holding promasio sport..
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Napokon pravi Arsenal.
O

Omaewa

pre oko 1 godinu

Igra se dok ne daju gol, smejurija, ko linglong liga
J

Jaffa keks

pre oko 1 godinu

Jesi gledao utakmicu? Malo i produzio. Ne znam kako golman zavrsio bez zutog kartona. U 60 minutu ga opominje sudija, a treba zuti da mu da. A tek sto su se valjali po travi po minut posle svake prilike. To nisi video zar ne?
G

Gaizka

pre oko 1 godinu

Nakon sjajnog boda protiv Liverpula za koji su navijači Arsenala govorili da je u stvari dobar jer je Ramsdejl spasao i taj bod, pa takodje solidnog boda protiv Vest Hema, kako kažu navijači Arsenala, jer je Antonio pogodio stativu, sada još jedan odličan rezultat za Arsenal jer su gubili 1:3. Sjajna serija rezultata.
d

dadobob

pre oko 1 godinu

Alarm se već trebao paliti protiv Liverpoola, West Ham i danas Soton su samo posljedica nemogućnosti nošenja s pritiskom. Teško je reći kako bi tekla utakmica da Ramsdale nije poklonio gol Sotonu, ali čini mi se da je Arsenal cijelu utakmicu igrao u velikom grču. Ništa nisu napravili drugo poluvrijeme i onda opet Odegaard po tko zna koji put ove sezone iz šešira izvlači bodove. Ne mogu ni zamisliti kakav će to pritisak biti dobiti City na Etihadu...
N

Nishlija

pre oko 1 godinu

Igraju kao manekeni, bez zelje...Zalosno je kako ce izgubiti titulu. City ih melje