Fudbaleri Al Hilala (©Reuters)
Fudbaleri Al Hilala (©Reuters)

AZIJA: Al Hilal juri 30. vezanu pobedu, Milojević blizu titule u Emiratima

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.03.24. | 08:50

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 2)

Nagasaki nikako da se vrati u elitni rang u Japanu. Ove sezone solidan start, 11 bodova posle šest kola i peto mesto. Točigi je na 12. poziciji sa po tri pobede i poraza. Točigi je dobio narednog rivala sa 2:1 u poslednjem odmeravanju snaga proteklog leta.

AL VASL – KORFAKAN, 19.00

(Fudbal, UAE 1)

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miloš Milojević je na pragu titule u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Al Vasl igra sjajno ove sezone. Na 10 kola pre kraja ima čak osam bodova više od Al Aina i Al Ahlija, nije poražen, samo tri remija na 16 utakmica. Za tim iz Dubaija igra nekadašnji napadač Benfike i Galatasaraja Haris Seferović, koji je dao sedam golova i sakupio je četiri asistencije. Korfakan je u donjem delu tabele i ne bi trebalo da bude problema za domaćina da ostvari još jedan trijumf. Gosti su u u seriji od dva poraza.

AL ARABI – AL GARAFA, 19.30

(Fudbal, Katar 1)

Al Garafa je prišla Al Sadu na samo pet bodova, pa nas čeka zanimljiv finiš u Kataru. Gosti su vezali dve pobede. Al Arabi je peti, bez neuspeha već tri kola, ali ne može dalje od tog mesta, pošto četvrtoplasirani Al Rajan beži čak devet bodova. Al Garafa nije primila gol na dve poslednje utakmice, a dala je pet.

AL NASR – AL TAI, 20.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Nasr je u padu, samo jedna pobeda u poslednja tri kola, pa će Kristijano Ronaldo opet da izvisi za titulu u Saudijskoj Arabiji. Prošle godine je prvi vrpcu presekao Al Itihad, a sada će Al Hilal, ako se ne dogodi neko čudo. Al Tai je na mestu koje vodi u niži rang, ima dva boda manje od Al Rijada koji je prvi tim iznad zone ispadanja. U prvom delu sezone, Al Nasr je pobedio današnjeg rivala u gostima sa 2:1.

AL ŠABAB – AL HILAL, 20.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Hilal ruši rekorde, gazi sve, vezao je 29 trijumfa, pa je titula nadohvat ruke velikanu iz Rijada. Tim Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića igra gradski derbi sa Al Šababom, jednim od neprijatnijih iznenađenja sezone koji je u donjem delu tabele. Za domaćina igra Ivan Rakitić, nekadašnj as Sevilje i Barselone, a umesto Igora Bišćana na kormilu je iskusni Portugalac Vitor Pereira. U prvom delu sezone je bilo 2:0 za Al Hilal, a golove su dali Kulibali i Mitrović.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara