Ahmed Hegazi (©Reuters)
Ahmed Hegazi (©Reuters)

AZIJA: Al Itihad se bori za Ligu šampiona, Šendžen na nuli u Kini

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.03.24. | 08:45

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Domaćin je na 10. mestu u prvenstvu Japana sa pet bodova. Kjoto je poražen na dva od tri prethodna duela. Na dva poslednja duela ovih timova dolazila je kombinacija GG3+. U poslednjem odmeravanju snaga, Kjoto je u Kupu Japana pobedio ekipu iz prestonice na svom terenu sa 2:1.

ŠENDŽEN – ČANGDŽOU, 12.35

(Fudbal, Kina 1)

Loš početak Šendžena u najboljoj ligi Kine. Posle dva kola i dalje nula na kontu, bez postignutog pogotka, a pet datih. Gosti imaju polovičan učinak posle dva kola, pobeda i poraz. Čangdžou je oba meča ove sezone odigrao tip 0-2 gola.

MADURA JUNAJTED – PSS SLEMAN, 14.30

(Fudbal, Indonezija 1)

Madura je na četvrtom mestu u šampionatu Indonezije. PSS je na prvoj pozicije iznad zone ispadanja. Ima tri vezana poraza i strepi pred finiš prvenstva. U prvom delu sezone bilo je 1:1 u duelu ovih timova. Na dva vezana međusobna obračuna dolazio je tip GG.

AL ŠAMAL – AL AHLI, 19.30

(Fudbal, Katar 1)

Pet kola pre kraja šampionata Katara, Al Šamal je na devetoj poziciji, ima dve pobede i poraz u poslednja tri kola. Al Ahli ima dva boda više od današnjeg rivala i bezbrižan je na sredini tabele. Al Šamal nije izgubio tri poslednja meča pred svojim navijačima, a dobio je tri uzastopna meča protiv Al Ahlija.

AL ITIHAD – AL FEJHA, 20.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Deset kola pre kraja najbolje lige Saudijske Arabije, Al Itihad se bori za treće mesto sa gradskim rivalom Al Ahlijem i plasman u azijsku Ligu šampiona. Ima četiri boda manje. Tim Marsela Galjarda je dobio četiri od pet poslednjih mečeva, a dve vezana duela je rešio u svoju korist. Al Fejha je osvojila 13 bodova u poslednjih pet kola, pa je tim Vuka Rašovića i Vladimira Stojkovića skočio na osmu poziciju, što je odlilčan rezultat u veoma jakoj konkurenciji u najjačem šampionatu u Aziji.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara