Komentari na vest

Bajern blizu dogovora s Vokerom, Kimom i Toresom! Špic je problem, a opcija i napadač koga je htela Zvezda

fc bajern ee

pre 11 meseci

hari kejn moze,ima jos 4 5 sezona jakih...haverca treba da dovedu umesto milera,ako nece kejn moze osimen,strasan igrac,120 plus bonusi...kim iz napolija zver igrac,disciplinovan,mnogo dobar,bernardo silva izgleda ide iz sitija,za 70 mil nema bolji igrac...on bi im legao strasno...ako hoce rwtultate ove igrace treba da jure...i jos jednog ,dvojicu...sane,lukas,pavar,gravenberg,tel,cupo...cao,mozda i mane i to je to...

Mia San Mia

pre 11 meseci

Nekada bili Klose , Švajni , Lahm, Kroos , Ribbery , Robben , Gomez , Ballack , Mateus, Brajtner , Van Bommel , Badstuber (dok nije usao u seriju povreda) , Gustavo , Boateng ( do 2017 ), Linke , Effenberg itd. Nekda su se dovodili veoma kvalitetni stranci i najbolji Švabi , danas nit kvalitetnog stranca niti cistokrvnog Švaba... Tacno se vidi dokle su dosli kada su razmatrali kupovinu one precenjene martinele iz WHa...Nisam strucnjak, nisam genije , ali zasto nisu probali da dovedu Schlotera, Neuhausa ,Wirtza, da iskopaju nekog Švaba iz druge lige kao Kimmiha ili nesto slicno , nego hoce da dobiju rezultate sa Upamekanima , Richardsima, Sarrima , Saneima , Maneima .. nista protiv njih nemam svaki je igrac za sebe i svi oni su profesionalci ali Bayern do zadnjih 10 godina nije prevozio Afrikance da mu budu okosnica tima. Znala se filozofija 4231 , 7,8 vrhunskih Švaba radilica , stranci top nivoa i rokaj , a ovako tesko da ce nesto da naprave..
S

Saturn

pre 11 meseci

Pavars ima najvecu minutazu u bajernu od drfanzivaca , hoce da ide jer nece da igra beka vec stopera
r

roni

pre 11 meseci

hojbjerg?treba doteraju gorecku a dovedu fodena koji bi s kimicem i gravenberhom cinio najjaci vezni na svetu.levo koman,desno sane,u spicu pato i uzimaju ls.
F

Fodena ??

pre 11 meseci

mora da se salis ne znam na koju foru ce ga dovedu...
K

Kiker

pre 11 meseci

Vidi se da ste vest prekopirali iz Bilda, ali niste tacno. Tamo lepo pise da ne dovode Pau Toresa kao konkurenciju Kimu, vec zamenu za Hernadeza, s' obzirom da je Pau Tores levak. Dakle, oni nikako ne mogu igrati na istoj poziciji u odbrani, pa ne mogu ni biti konkurencija jedan drugom. I da, ime Filkriga se nigde ne pominje. Nadjite boljeg prevodioca. Pozdrav.
d

duc

pre 11 meseci

Novinaru moj, Voker pregovara sa Sitijem oko produzetka ugovora. Bar nemoj da te bude sramota, pa objavi i tu vest kad je vidis. Pozdrav.
R

Robert Lewandowski

pre 11 meseci

Pojedini ugledni mediji su rekli da to nije istina, i da vec neko vreme pregovara sa Bajernom.

elmagico

pre 11 meseci

Bajern deluje izgubljeno posle dugo vremena