Komentari na vest

Bajern odabrao trenera: Julijan Nagelsman da se vrati!

R

RistO Kostunac

pre 13 dana

Apropo Nagelsmana i Bayerna, Tegernsee je jedno bajkovito mesto. Prelepo jezero podno bavarskih Alpa. Bio pre 5 godina, fenomenalna priroda i sjajni utisci za vek vekova. :)
G

GastoS

pre 13 dana

Nagelsman je najtalentovaniji trener danasnjice. Ima samo 37 godina i bice i 1 od najkvalitetnijih, definitivno. Sad kontam nesto, a sta ako Nemacka osvoji Euro kod njih, mozda ostane na klupi Pancera bez obzira na ovo sto se pise u tekstu. Ipak i nacin na koji je oteran od strane Braca i Kana... videcemo. U svakom slucaju bili bi ipak odlicno za obe strane (Bayern-Nagelsman) da krenu odpocetka pa kako bude. A moze Nagelsman uz odlicnu selekciju sportskog sektora napraviti Bayern opet najboljim u Evropi.
s

srka

pre 13 dana

Top trener!
@

@ssss

pre 13 dana

Da je Braco ostao još malo ozbiljno bi ukanalio Bajern.Sreća po njih pa mogu da pokupuju po Nemačkoj bukvalno sve što požele inače bi završili kao Mančester.
U

Urgh

pre 13 dana

Previse toga sad moraju da kupe. Ne mogu to za sezonu dve.Čeka ih par teskih godina
P

Poljo

pre 13 dana

Greška. Jedino Murinjo.
k

klovn

pre 13 dana

Salis se jel da?
p

pa

pre 13 dana

sa konja na magarca niko od njih nije nivo za Bayern
U

Urgh

pre 13 dana

Igracki kadar je los, a ni Neglesman nije neki cudotvorac niti neko ko moze da otera pola tima. Ovo je prilika za leverkuzen,dortmund i ostale da se malo opepele naredniih godina :)
r

rea

pre 13 dana

Bajernov igrački kadar slab? Trenutno ne vidim tim osim Sitija i eventualno Reala koji može da ima parira. Realno fali im kvalitetan desni bek i da dođe trener koji će utegnuti štopere koji su individualno možda i najbolji na svetu, ali na terenu izgledaju kao da su nivo Crnokose iz Kosjerića.
U

UltraKopTenderNavijači

pre 13 dana

Pa ovde je reč o Bajernu, a ne o Zvezdanasporu. Dosadno, predvidljivo, namešteno i iskompleksirano do bola.
T

TD

pre 13 dana

I jedni i drugi su dosadni kao proliv.

Bojan Urosevic

pre 13 dana

Bajern može ponovo da bude moćna mašina samo ako otera ove istrošene i staklene igrače Miler,Nojera,Gorecka,Sane,Coman,Čupa ne mogu više da prave razliku na onim najvećim mečevima možda i prodju Arsenal to će im biti najveće dostignuće ove sezone.

Bojan Lordinho

pre 13 dana

Kakav je ovo cirkus od "fudbala" postao,ovo je kao los,los,horor...Od VAR-a,preko manekenki u kopackama,nabedjenih trenera,alavih mendzera,smrti fudbalera u zadnjih 5 godina,pa sve do rotacija trenera kao na slavi u Maradiku!!? Uzmu 4 trenera i 7 klubova i za isti broj godina naprave SVE KOMBINACIJE trener/klub 'leb ti jebem! I svaki put se slikaju,iste price,iste face,samondrugi klub i to godinu,dve pa nazad,kao eeee sad cete da vidite....Juuu,juuu,ju....
S

Seoul

pre 13 dana

Šta napisa ?????
K

Khanbg

pre 13 dana

Sto bi rekao nekadasnji novinar Andjus, "holandski lobi". On kad izgubi posao u bajernu, ode u barselonu. Kad ga najure iz barselone on dodje u mancester, holandsku reprezentaciju je vodio osam puta... Ovde je "nemacki lobi".

Bojan Lordinho

pre 13 dana

Khanbg Kao vrtseska sa deset klubova i 6 trenera 🤣🤣
g

gospodin Heinckes

pre 13 dana

nije tu problem trenera.tu je malo dublji problem.prvo se treba riješiti ovih maslačaka poput Sanea,Neuera,Mullera,Kimmicha pa cak i Goretzke.složiti momčad oko Musiale,Daviesa i Tela naravno uz neka pojačanja i uigrati sezonu ili dvije.
S

Saturn

pre 13 dana

Ajde sve okej smena generacije Hvala Mileru i Nojeru , Sane i deluje kao egocentrik al Kimih u najboljim godinama koji je najbolje icenjen igrac na svakoj Bajernovoj utakmici,zaboga
3

3333

pre 13 dana

Hansi Flik ispred svih Top trener bolja opcija od nagelsmana
D

DidierDrogba11

pre 13 dana

Komentarišem samo jer živim u Bavarskoj... Bajern nikad nije bio u goroj situaciji, a sve je zakuvao Salihamidžić, koga više ne žele da vide oko kluba. Problem je što i Borusija i Bajer više ne žele da prodaju svoje top igrače, nego ovi mahom odlaze u Španiju i Englesku.
B

Belgrano

pre 13 dana

Ne znam da li je bila gora situacija, ali sigurno zadnjih decenija nikad nije bio veci cirkus. Sta je se sve kod njih izdesavalo zadnjih godinu-dve dana mnogo je i za dosta manje i neozbiljnije klubove od njih.
T

Top Gun

pre 13 dana

Pisah ranije:"Al ih je Braco opravio" Ko ga je doveo? Što su ga trpeli toliko dugo?
A

Allianz

pre 13 dana

I ja živim pored Narodnog pozorišta, pa nisam glumac. Isto kao što ti živiš u Minhenu ne mora da znaci da nesto znaš o fudbalu. Bayernu kad bude trebao igrac iz lige čitaj Virc, platiće ga i ode on. Belingema nisu hteli da plate toliko kao ni Haverca pa nisu ni pokušavali dovođenje.
P

Pep

pre 13 dana

Leverkusen klub koji je smenio i Nagelsmana i Tuchela ne zaboravite te poraze Bayerna!
J

Juventino10

pre 13 dana

Ma kakav nagelsman, lik igra 442, a zna se bajernova filozofija 4231 i obavezna desetka. Oni uvijek imaju ekstra desetku. Sad je to đemo musiala, a nagelsman ce to opet da unisti, bas ko i tuhel. On tuhelu na krilu lijevom igra...
Б

Бошко Ђуровски

pre 13 dana

Ја би форсирао систем 5-5-3...
F

Fbz

pre 13 dana

Cirkus
Б

Бошко Ђуровски

pre 13 dana

имали су у "Мадери" боље решење....
E

Eh

pre 13 dana

Čika Boško da je pravde vi biste vodili Bajern.
S

Support Tuchel

pre 13 dana

Objasniće njima Mr. Tuchel i Bajernu i Nazi Nuggetsmanu neke stvari sledeće sezone!
T

TD

pre 13 dana

Najdosadniji klub na svetu.
и

ипак

pre 13 dana

је Војводина најдосаднија....
S

Seoul

pre 13 dana

Od Reala, Barse i Luzerpula nije sigurno
T

Top Gun

pre 13 dana

Velika greška Bajerna je bilo otpuštanje Nagelsmana.