Bandović (©Starsport)
Bandović (©Starsport)

Bandović: Nedopustivo je da ovako primimo gol; Sivić: Došli smo po bod i ostvarili cilj

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.02.24. | 18:15

Treneri Vojvodine i lučanske Mladosti sumirali utiske posle remija u Novom Sadu

Kakva završnica meča između Vojvodine i Mladosti iz Lučana na “Karađorđu”! Meč koji je ličio na uspavanku na kraju je prerastao u vatromet u samom finišu. Andrija Radulović je najpre doneo vođstvo Staroj dami pogotkom sa bele tačke u 83. minutu igre, a onda kada se činilo da sva tri boda ostaju u Novom Sadu, najviši u skoku bio je Eze Frajdej posle kornera i u 96. minutu i tako doneo veliki bod ekipi iz Lučana (1:1).

Trener Vojvodine Božidar Bandović na kraju je imao samo delimično uspešan debi na klupi Novosađana. Istakao je da njegovi izabranici nisu smeli da dopuste Mladosti da iz poslednje situacije na meču dođe do boda.

Izabrane vesti

“Nismo zadovoljni rezultatom. Bila je prilično čvrsta utakmica. Ušli smo pomalo nervozno i nismo imali posed onoliko koliko želimo. U prvom poluvremenu smo stvorili dobre šanse kada je protivnik izašao visoko i morali smo da ih realizujemo. U drugom poluvremenu smo kontrolisali ritam i mogli smo da još više kroz kombinatoriku i kretanje u prostor ugrozimo protivnika. Posle postignutog gola jednostavno smo morali da privedemo utakmicu mirnije kraju i da pobedimo. Nismo smeli da na ovaj način primimo gol. Momci su dali sve od sebe, okrećemo se narednoj utakmici, ali moramo iz ovog da izvučemo pouke. Ne sme da se dešava da ovako primamo gol, imajući u vidu ciljeve koje gajimo”, rekao je Božidar Bandović na konferenciji za medije posle meča.

Šef stručnog štaba Mladosti iz Lučana Tomislav Sivić zadovoljan je rezultatom i smatra da je remi pravedan.

“Znamo da je uvek prvo kolo posle priprema neizvesno. Došli smo ovde da probamo da osvojimo bod i zadovoljni smo što smo to ostvarili. Probali smo da uvedemo Vojvodinu u naš ritam, da rivalu ne dozvolimo da se mnogo rastrči. U tome smo i uspeli. Čekali smo svoju šansu, ona je došla je na samom kraju i srećni smo zbog toga. Vojvodina je imala dve, tri izglednije šanse u prvom poluvremenu, kada smo mi imali sreće, ali takođe i naš Veličković je imao zicer u poslednjim minutima. Zato smatram da je rezultat pravedan”, rekao je Tomislav Sivić nakon susreta.

 



tagovi

FK VojvodinaMladost LučaniBožidar BandovićTomislav SivićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara