Komentari na vest

Bandović: Pobeda iz vere i želje; Mitić: Teško nakon crvenog kartona

T

Tugaljko

pre oko 2 meseca

Posto se dicite tradicijom i velicinom kluba prvo sredite teren da moze bar da se igra po njemu a sto se tice utakmice dobili ste je na cistu srecu i sudiju koji je sve sporno svirao za vas.Sramotno za ekipu sa deset puta vecim budzetom od Vozdovca
a

ako,samo udri

pre oko 2 meseca

Jel to ovi u zutim dresovima sto se valjaju?
N

Nazad na Tajland

pre oko 2 meseca

Spasi klub i put pod noge. Tajland je 5 rangova ispod nas, tamo si tata. Ovde si smesan.
M

Manche

pre oko 2 meseca

Gledao ceo mec. Borba odlicna, kvalitet ocajan. Vojvodina mora da smeni trenera. Golove daju na silu, uguravaju loptu u gol.
P

Pirgić?

pre oko 2 meseca

Pirgicevo ponasanje za svaku osudu. Sramota od nevaspitanja. Kao klub bih ga kaznio 5 utakmica van ekipe da bude. Iskljucivi krivac za poraz.
T

Tesko

pre oko 2 meseca

Samo je produzena agonija sa ovim trenerom
K

Kad je

pre oko 2 meseca

Lmet ljutito tresnuo na pod lože bočicu vode videlo se u prenosu da je valjda shvatio da je okružen mešetari a u klubu pre svih sportskom direktoru koji je zna i kom sulfiraju miljavi menadžeri pre svega za trenere posle Mime jer je on bolji za klasu od 3 dovedena posle njega za godinu ipo. Ako je shvatio posle ove pobede na sreću i umešnost par igrača pre svih Mateus Indaa Kejleb Serija i Lazara Jovanovića treba baš sad da smeni i direktora i Trenera. Vojvodinu sa klupe će bolje voditi bar do pauze neki od trenera omladinaca sigurno bolje od ovog. A onda na puzi zamoliti Jokana koji je u NS i bio je naproskavi 110 g Vojvodine da je vodi bar do kraja prvenstva i Kupa pošto nema angažman do leta. I garant če Vojvodina sve pobediti i igrati u Evropi direktno
G

Gost emisije

pre oko 2 meseca

Sta naprica? Rastavac ili Bandovic uvek sam za smrknutog ali energicnijeg Bandovica ali ni jedan ni drugog vec ozbiljnog trenera. Medjutim, dok je ovakva uprava ovakav savez ovakavo politicko okruzenje ovo je tam taman.