Komentari na vest

Belić odmah u startnih 11 ali je AZ opet uprskao

A

Az Fan

pre 3 meseca

Belic je veceras po svim izvestajima Holandskih medija bio medju boljim igracima Alkmara. Ekipa je u krizi i isti dan kad je potpisao Belic,trener Jansen je dobio otkaz.Zanimljivo da nijedan nas medij nije preneo tu informaciju.Belic ce u Holandskoj ligi sigurno dobijati puno kartona,to je sigurno.
S

Sta kazu belgijski mediji?

pre 3 meseca

Za Belica?
P

Piskli

pre 3 meseca

Sada kada je otisao iz Partizana sada ce Piksi mozda i da ga pozove u reprezentaciju. Dok je bio u Partizanu nije smeo da ga zove
Z

Zvace ga Anceloti

pre 3 meseca

U Real
i

ili ili ili ili ili

pre 3 meseca

Budite malo realni, najlošije ocenjen igrač u svojoj ekipi je Belić. Ko nije gledao utakmicu može da proveri.
D

Dzabalesku

pre 3 meseca

Ja gledao jer sam se kladio i izgubio na njih, bio je medju boljima u prvom poluvremenu mozda i najbolji uz onog Grka napadaca. Procitao sam i komentare na forumu AZ-a i kazu da su zadovoljni kako je igrao i da im se svidja za razliku od nekih igraca koje su prozivali tamo jer se slabo trude. Ovo sam u prvom poluvremenu procitao kasnije je i izasao kad su jurili rezultat posle neke kiksare od stopera koji je poklonio gol.
S

Sumnjiv tip

pre 3 meseca

Da nisam gledao utakmicu mozda bih ti poverovao a ako je on najgore ocenjen onda se ti sto dele ocene razumeju u fudbal ko ja u kriket.
@

@dzabalesku

pre 3 meseca

Bolje da se zoveš džabalebaroš ,zamisli ti kolko on nema šta pametnije u životu da radi nego čita forume az alkmara da vidi komentare o beliću
@

@dzababotina

pre 3 meseca

Citao si na forumu? Sta jos kazu za Kikija?
i

ili ili ili ili ili

pre 3 meseca

Na sofascore i na livescore stoji da je najlošije ocenjen igrač iz prve postave AZ Alkmara. Možda vi znate nešto što oni ne znaju.
D

Dzabalesku

pre 3 meseca

Da citao sam, jesam dzabalebaros i ne smeta mi. Mene zanima sta si ti koji ima vremena da gleda ocene Belica i komentarise vest reklo bi se isto da si dzabalebaros. Potrosio sam na taj forum mozda 5 min a ne verujem ni ti da si mnogo manje dok si pisao komentare ovde.
G

Gostgost

pre 3 meseca

Prva utakmica i prvi žuti, čestitam!
F

Ff

pre 3 meseca

Odigrao 65 minuta protiv nikad jačeg Zvole nate
V

Vukkkk

pre 3 meseca

Proslu tekmu AZ pukao, sad nereseno, ne vidim sta je Belic kriv