Komentari na vest

Bojan Zavišić mora da vodi Partizan protiv Zvezde

a

aaaaaa

pre 12 dana

Kakva smejurija od kluba, suvisno je bilo sta drugo komentarisati...
C

Couch

pre 13 dana

Nenad Stojakovic trener omladinaca Partizana, osvojio titulu prosle godine sa omladincima,sta je potrebno da vise....vreme je da trener iz skole dobije sansu!
1

12345m12345

pre 13 dana

potrebno je da ima licencu i da prijavljen za takmicenje...
S

Sasvim prirodno

pre 13 dana

Dovedite Gorana Troboka za trenera Partizana ..... Svi su bili, nek dodje i on.....
g

gde je

pre 13 dana

i šta radi Bojan Zajić, čini mi se da je i on u trenerskim vodama, kao igrač je bio dobar, trebali su njega dovesti.
s

srka

pre 13 dana

Ma najbolje rešenje je, na duže staze, Vladimir Ivić. Problem je što malo ko hoće da saradjuje sa ovom upravom, koja nažalost nije ništa drugo nego ispostava režima. Ličnosti kao što je Ivić, koje drže do sebe i do svog dostojanstva, neće da ulaze u taj mulj, blato i marifetluke.
S

SamoJug

pre 13 dana

Zato sto je Duljaj namjerno provocirao sudiju da mu da zuti karton, da bi izbjegao gnjev navijaca posle derbija. I htio je da uvali vruc krompir jedinom pravom strucnjaku na klupi Partizana, GOSPODINU ALBERTU NADJU. Ovaj je shvatio sta ovaj radi i naravno odbio da bude deo njegove manipulacijske igre.
@

@srka

pre 13 dana

Pises gluposti... Dovodjenje Ivica je nemoguca misija koja god uprava da je tu.. Covek gradio svoje ime kao trener van Srbije, i ima odredjenu reputaciju...uostalom njegova plata je misaona imenica za partizan..
O

Ok i

pre 13 dana

Bilo bi dobro ako ih već vodi da ima pravo da postavi igru kako on oće a ne da bude tu samo reda radi i igra kako duljaj kaže
N

Nejbi

pre 11 dana

Normalno. Inace Ivek odjebi. Inace uz aplauz izadjes sa stadiona.
o

opasan igrac

pre 13 dana

bio je univerzalna radilica po sredini, mali xabi alonso, ne znam kako nije zavrsio u ligama 5. ako nista bar se kroz vesti provlaci pored duljaja i nadja. da lansiramo novog murinja u arabiju posle samroja i elmera.
0

07

pre 13 dana

I uzme Zavisic ni kriv ni duzan da ih vodi i zvekne Zvezdu... Totalno nerealno, ali kada bi se to desilo to bi bilo totalno ludilo. :))
L

Logitech

pre 13 dana

Suvise lepo da bi se ostvarilo.
T

Toppe

pre 13 dana

Vrhunski trener na nivou bundeslige minimalno
B

Bida

pre 13 dana

Adika odbio jel nece da igra sklanjalicuuuu sto posto tacno
K

Klop

pre 13 dana

Tu treba iskusan trener da vodi Partizan, recimo Nikolic, Paunovic ili Ivic. A ne neki pocetnik koji nezna da selektira ekipu.
M

MANOL0

pre 13 dana

Kom tekstu da verujemo ? Ovom gde se kaze da moze ili prethodnom gde se kaze da ne moze ?
M

Marko 79

pre 13 dana

Svi koji kazu da je Nadj izdao Partizan treba da se stide. Od kada je dosao pekar svi trpe torturu u klubu. Ne da nikome da ucestvuje u treninzima, radi sta hoce, preti saradnicima. Nadj nece da on bude krivac za lose vodjenje tima sa kojim nema veze, jer doticni ne da ikome da kaze kad nesto ne valja. A da progovore tek igraci bio bi haos. Vreme je da odes ali si opet doveo svojim ludilom do haosa.
m

ma daaak

pre 13 dana

Sto ne napusti stručni štab onda ako je to sve tako?
s

srka

pre 13 dana

Ko god da je trener, može samo da parkira autobus ispred šesnaesterca, po mogućstvu onaj na sprat i da se bori da primi što manje golova jer centar preći neće.
Ž

Žoce odlazi

pre 13 dana

Jovanović, filipović, de.medina(Kanute), a.Janković, M.živković, Šćekić, Stjepanović, Zahid, Goh(Natho), Kalulu(Nikolić), Saldanja,
d

d.g.

pre 13 dana

Prvo dajte otkaz Nađu.Za šta on prima platu?
s

srka

pre 13 dana

I Nadju i Duljaju i polovini ekipe.
N

Nejbi

pre 11 dana

Za sta prima platu nou ko Duki ?Zasto ga nije ubacio protiv _zelje- glumac Celavi. ?
I

Između redova

pre 13 dana

Nađ neće zato ßto ne želi da se blamira u svom prvom zvaničnom meču u derbiju sa ekipom koju on nije selektirao. Nađ ima ambicije da bude prvi trener i ne treba mu u biografiji blamiranje koje će FKP da doživi jer je u klubu i timu potpuno rasulo.
Г

ГостГост

pre 13 dana

Нађ је завршио своју причу у Партизану после остављања комплетног клуба на цедилу. Ако ће бити први тренер негде, у Партизану сигурно неће.
r

rodny

pre 13 dana

Nađ nece jer mu ne nude klupu sledece godine.
R

Realantip

pre 13 dana

Nije odavno bilo tekstova o srpskoj hobotnici Jovanovicu, najboljem golmanu galaksije! Mozda bi on mogao da ih vodi jer je povrijedjen?!
F

Fudbalista

pre 13 dana

Mislim da je trenutno stanje prilika da svako od zaposlenih pokaže da li je tu zato što voli Partizan i radi za dobrobit Partizana ili je tu zato što nema gde i koristi priliku da uzme neku crkavicu na ime plate, od Partizana. Zavišiću, pokaži da voliš Partizan, uveren sam da će neka sledeća uprava umeti da ceni taj potez. Uprava napolje.
S

Savio

pre 13 dana

Zavišić treba da vodi i mora.Partizanovo dete,otac legenda kluba. Drugo nešto muči Partizan, nije to Duljaj.Mislim da smo ozbiljno švorc i da možemo samo da sanjamo o tituli pod ovakvim neuslovima. Tom Duljaju je Partizan u duši.Da se privede prvenstvo kraju.Partizan je iznad svih i svakog pojedinca. Ko god to bio.
s

srka

pre 13 dana

Kakva druže crna titula, o čemu ti pričaš, pa nama ozbiljno visi i drugo mesto. Ti pričaš o tituli.
S

Savio

pre 13 dana

Pa kažem neuslovno,nefudbalski...Mislim nikako ni ovi "drugi" da se opamete da sve što im je na tacni servirao vrati se kao bumerang.Služiće ponovo za zezanje i lakši trening u Evropi. U stvari svi koji izadju tamo iz ove lige bez brige. Baš nikada nismo bili ovoliko tanki,kaskamo za Evropom i to mnogo.
s

srka

pre 13 dana

Slažem se. Džaba sve i titule i Evropa, kada nijedna naša ekipa ne može nikoga da pobedi. Zvezda će možda ući u Ligu šampiona, ali treba proći kvalifikacije, ovaj put, a to im neće biti lako. Po ovom novom formatu, imaće osam utakmica, četiri u gostima, četiri kod kuće. Od toga će recimo igrati protiv dve ekipe, na svom terenu, koje su u njihovom rangu i opet nikoga neće pobediti. Završiće tamo negde pri dnu tabele, sa možda dva boda. Evo prošle se zone su imali projektovano treće mesto, to se čak nije dovodilo u pitanje, a potajno su priželjkivali da mogu biti ispred Lajpciga. I ništa se od toga nije desilo. Njihova najvrednija pobeda je u domaćem prvenstvu protiv TSC-a, oni značajniju pobedu nisu ostvarili. Partizan dva puta nisu uspeli da dobiju. U dve utakmice uzeli jedan bod. Evo sad će pri samom kraju sezone imati priliku da ga pobede. I to baš ozbiljnu priliku. Titulu su već upisali, a otvara im se i dupla kruna. Ali šta to vredi za običnog navijača, kada u Evropi ne vidi pobede. Ovi iz uprave razmišljaju drugačije. Njima su bitne finansije, a u Ligi šampiona, kako god igrao, pobedjivao ili ne, zaradićeš veliku sumu novca. To je glavni cilj Terzića i ostalih. Znaju i oni da tu od nekih sportskih uspeha nema ništa.
!

!!!

pre 13 dana

Lalat je slobodan ! VAZURA REAGUJ !
T

Tempo

pre 13 dana

Ahhahahahhahahha jedino još partizan nije trenirao, to bi bio hit godine
s

srka

pre 13 dana

Ja bih Lalatovića ove sekunde potpisao i odmah kupio sezonsku ulaznicu za narednu sezonu. Kakav bi to spektakl bio da on preuzme Partizan, veći nego kada su došli Osim i Mateus.
?

??

pre 13 dana

Jedini krivac za ovu situaciju je duljaj. Da je on dobio crveni protiv cuke pa da se nadje opravdanje. Covek je svaku utakmicu na ivici zutog i crvenog kartona, dobija cetvrti zuti i nesto mu kao nije jasno. Da je neki drugi klub u pitanju, a ne partizan propustio bi do sad pet utakmica
A

Aaaa

pre 13 dana

Zavisaaaaaa
S

SP

pre 13 dana

Bravo Boki i srecno! Zaluzio si!

FC President

pre 13 dana

Nemoj niko da brani ... 😂 🤣 E, ovo je ista fora!
J

Jly

pre 13 dana

Са вама увек комедија...
s

sssss

pre 13 dana

BRAVO BOKI🖤🤍💪🏻
h

haahha

pre 13 dana

Kakav bre boki…
K

Kao

pre 13 dana

Da je bitno ko je na klupi, pa taktika se sklapa pre utakmice. A i danas telefonom pozoveš, to gledamo na evropskim utakmicama. Ali ajde da ljudi lupetaju nešto.
e

ecka siti

pre 13 dana

Pa kako sad ovo? Pa u prethodnom tekstu ste napisali da ne moze da ih vodi jer ima licencu za nize lige... A sad pisete da moze... Odlucite se vise...
Z

Zvlat BG

pre 13 dana

Zaboravili ste tatu Iliju! Skauta FK Partizan! U najboljim godinama ... 72. Pozdrav za Bokija! Izdrži!
6

60+

pre 13 dana

Ilija Zavisic! Svaki Grobar bi trebalo da ustane kada se spomene njegovo ime. Desno krilo kakvo nikad nismo imali. Centar nije prelazio da se vrati u odbranu, jednom ga je cak Moca za zuluf povukao ljut sto ga nema u odbrani. Ali napad. Tesko beku koji ga cuva. A poseban pik je imao na zvezdine bekove i golmana. Na tom terenu gde se igra u subotu Dika je dobijao istorijske golove. Jedan i kroz noge. Poslusajte na netu prenos velikog Jordana Ivanovica kad Zavisa daje gol, kako je zvezdina odbrana pobrkala strane sveta. Tada je nastalo ono: "Ole.. ole.. ole, ole, ole.." toliko popularno sledecih nekoliko godina kod navijaca svih klubova u YU. Veliki Ilija Zavisic!
K

Koga briga

pre 13 dana

Neka se igrači dogovore između sebe ko će da igra, kao na amaterskom futsalu, neka odaberu taktiku i sigurno neće odigrati lošije nego pod Duljajem. Isključiti mobilne telefone, jer Duki može samo da pokvari.
P

Pavle Vučković

pre 13 dana

Naravno, ako se Duljaj i sa njim ne posvađa do tada. Neverovatno je kako jedan čovek, uz priču o neviđenoj ljubavi prema Partizanu, uništava klub.
M

MikiParz

pre 13 dana

Zato sto je Duljaj namjerno provocirao sudiju da mu da zuti karton, da bi izbjegao gnjev navijaca posle derbija. I htio je da uvali vruc krompir jedinom pravom strucnjaku na klupi Partizana, GOSPODINU ALBERTU NADJU. Ovaj je shvatio sta ovaj radi i naravno odbio da bude deo njegove manipulacijske igre.
@

@miki

pre 13 dana

Zeks ti je popio to malo mozga...
s

srka

pre 13 dana

Albert Nadj je za tebe gospodin. Druže, dodji sebi, razmisli o čemu pričaš. Njega je rodjena žena izbacila iz kuće. Čovek bez trunke integriteta. Savo Milošević ga je doveo u stručni štab iz sažaljenja i da ne bi ostao na socijali i imao od čega da živi. Kao igrač, bio fajter, borac, lider tima, imao onu stvar, što bi se žargonski reklo. Kako je završio karijeru propao čovek potpuno. Kako žena može da te upropasti, ne može niko. Ne znam da li ga takvog uopšte treba žaliti.
G

Gigii

pre 13 dana

U pravu si i ja sam isto to rekao kad sam vidio kako ga sudija moli da ode u prostor za trenera, a ovaj nece i provocira i dere se na sudiju, NAMERNO JE DOBIO ZUTI!!!
D

Damjan880

pre 13 dana

Nzm ko je gori Kifla ili stikla, ali zalosno je da i takvi gledaju da razgule da ne vode ekipu protiv zvezde
B

Babaroga

pre 13 dana

Igor Duljaj će biti selektor na Euru 2024
@

@babaroga

pre 13 dana

Kao zvezdas ti kazem da nista losije tamo ne bi prosao od Piksija..
I

Igor Duljaj

pre 13 dana

Nikola Jovanic je resenje!
K

Kolega trener

pre 13 dana

I jeste resenje Jovanic, ko prati prilike u omladinskoj skoli partizana znaju da je ubedljivo najbolji trener a nikad nece cuti za njega da se negde promovise i slicno, decko cuti i radi.
@

@igor@kolega

pre 13 dana

Jel realno da komentarises, pa promenis "nick" i repliciras samom sebi??? Hahahaha! 😂😂😂
Z

Znik

pre 13 dana

Smejte se, ali bice reakcije. Dobijamo derbi u sred rupe njihove. A onda ih Zeljko vraca za sve u kosarci sa 3:0 i gasi drzavnu mezimicu.
R

RoD

pre 13 dana

😂🤣😄😂🤣...🖕
D

DS1989

pre 13 dana

Druze sedma titula za redom koga vi gasite? Sa koliko autobusa dolazite u nasu rupu? Koja je formacija ovaj put sa svih 10 pozadi? Koje su instrukcije valjanje od prvog minuta?
D

Daj faul

pre 13 dana

Taman da dodjete opet na -4, da zagrejete dusu malo…a onda kad se ponadate da vas restartujemo u Kupu!
P

Pruska

pre 13 dana

E moji mucenici, u kom vi svetu zivite... niste vise ni za smejanje, nego za zaljenje
N

Neko ko zna

pre 13 dana

Problem je sto ni ti sam u to neverujes 🤣
k

kent

pre 13 dana

Miloje daj i ti Vujadinu da vodi da bude ravnopravno, da ne bude posle ono ovo...
g

gost1978

pre 13 dana

bravo komso i srecno
t

tata, tata

pre 13 dana

Može li Zeljko da nas vodi?
B

Burek

pre 13 dana

Jel on pomoćnik u stručnom štabu ili je u Teleoptiku, zna li neko ?
Z

Zvlat BG

pre 13 dana

Prvi tim Partizana! Na klupi je svaku utakmicu!
L

LD

pre 13 dana

Ako mozemo mi kao delije svi zajedno da potpisemo peticuju da se Dukiju obrise jedan karton i on da ipak vodi Partizan, ja cu prvi da budem potpisnik. Nekako falice skakanje na svaku sudijsku odluku, crvenilo, plac i kondorov let na kraju da upotpuni sliku i donese element zabave u ovaj derbi. FSS reaguj i uslisi zelju svim ljubiteljima fudbala u zemlji 🙏🙏
P

Part556

pre 13 dana

Zato sto je Duljaj namjerno provocirao sudiju da mu da zuti karton, da bi izbjegao gnjev navijaca posle derbija. I htio je da uvali vruc krompir jedinom pravom strucnjaku na klupi Partizana, GOSPODINU ALBERTU NADJU. Ovaj je shvatio sta ovaj radi i naravno odbio da bude deo njegove manipulacijske igre.
Д

Дерик Тротер

pre 13 dana

Штета што неће водити Дуљај...и кад сте били први ,мој утисак је да благе нема. Помиње се да би дерби могла да води стручна комисија .Пума Пантић,Владан Фегелтија,Ђембели Профа,Ефенди Деки Турчин и Гејвид . Далила,Филип Цар и Јањуш одбили ! Иако имају про лиценцу.
G

Gostarevic

pre 13 dana

Никад у животу нисам ни чуо ни видео господина, ал му желим сву срећу, може да се гледа као да је бачен у ватру, а са друге стране реално и нема шта да изгуби.
Z

Zvezdas Jerkovic

pre 13 dana

Bojan je dobar momak, ovo iskustvo ce mu biti od koristi...bez obzira na ishod utakmice.