Komentari na vest

Buongiorno Italia: Izjave ljubavi Lukakua, Kesija, Džeka i Ronalda.. Svi ostaju

o

opala009

pre gotovo 3 godine

gile na aparatima , njegovi mokri snovi o kessiu padoše u vodu
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Drago mi je da se Milan polako vraća na staze stare slave. Dug je put, ali ide na bolje. U novoj sezoni Juve ce po navici lagano biti prvak. Opekli su se sa Pirlom, i mada podgrevanje ljubavi kao u slucaju sa Alegrijem uglavnom lose ispadne( npr. Zidan i Real), opet je dovoljno dobro resenje, jer su igracki daleko iznad konkurencije, ako ona uopste postoji. Inter se mozda ne plasira ni u LŠ, ali videcemo. Ako Atalanta nastavi ovako da gazi, uz zahuktali Milan, i vec vidjenog prvaka Juventus, Interu ostaje grčevita borba za 4 mesto. Roma je mozda i idealna sredina za posrnulog Murinja, koji posle sto godina mozda rezjltatski pozitivno iznenadi. Lacio i Napoli od 5 do 8 mesta.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Ja kad vidim Blajcvo, to je sreca, sreca, radost. Uvek nas razveseli svojim komentarima. Inter se nece plasirati u LS, zahuktali Milan, Milan koji se vraca na staze stare slave. Aloe decko, koje staze stare slave, sa cime, sa kojim timom? Jbt, sluzis nam za podsmeh ovde, sto to radis sebi sa takvim komentarima? Navijaj za svoj Milan, mrzi Inter, niko ti ne brani, ali nemoj lupati gluposti P.S. Jel eksplodirao Tonali? Ako Tonali esplodira, uzimate skudeto i igrate finale LS. Samo da eksplodira, dum dum Tonali. Hahahahahahahahaahaaaa coveka...
I

Inter

pre gotovo 3 godine

Zahuktali Milan sa zimskim gumama, kad je doslo prolece bas su proklizali. Inter jeste izgubio jednog od najvaznijih igraca, nijedan igrac njega ne moze nadoknaditi, ali Milan koji je dosta losiji tim od Intera je izgubio dva vazna igraca. Da li je Inter izgubio Eriksena to cemo tek da vidimo, ali i ako Eriksen ne bude mogao igrati, to je tako iz dobro poznatih razloga. Inter je za nijansu imao jaci tim od Juventusa prosle sezone, odlaskom Hakimija, po kvalitetu su tu negde. Juventus je sada jaci za iskusnog trenera, a i dosta toga zavisi da li ce Alegri vratiti Dibalu u formu. I ne treba zaboraviti one sa pistaljkom, zastavicama i za kompjuterom.
J

JVPS

pre gotovo 3 godine

Nznm koliko je pametno žrtvovati Demirala koji je već sad vrhunski štoper za Lokatelija... Ali izgleda da je bitna nacionalnost u ovom slučaju. Da je Demiral italijan, siguran sam da ne bi pomišljali na prodaju.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Kako je nas dragi dopisnik iz Rima u tekstu elegantno izostavio Milan...
P

Penzijoner

pre gotovo 3 godine

Nije. Prvi deo, naslovni je o Milanu. Svaki tekst je tako napisan, svaki dan u ovoj rubrici. Nisi tako komentarisao kad je bio kinez u pitanju. PS Kesi ocigledno nije razgovarao sa tvojom simpatijom Giletom. Da jeste ne bi dao ovakav intervju i znao bi da prelazi kod kineza, a ne da kaze da ostaje zauvek u Milanu. Hitno mu nadjite Giletov broj da zna covek sta ga ceka u karijeri.