Čelsijeva najbolja postava u FIFA 24 bez ijednog fudbalera

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.10.23. | 05:23

Dame iz redova plavac ostavile u senci kolege iz muškog tima

Težak period prolazi Čelsi u muškoj konkurenciji, mada su fudbaleri londonskog kluba uspeli da sa dve pobede delimično poprave raspoloženje navijača pred aktuelnu reprezentativnu pauzu.

Skromna izdanja uticala su da se premijerligaš sa Stamford Bridža daleko od vrha posle osam kola nalazi daleko od vrha tabele, a so na ranu predstavlja činjenica da je publika Plavaca uskraćena za evropske duele ove sezone.

Izabrane vesti

Za razliku od muškog tima, Čelsijeve dame iza sebe imaju sjajnu sezonu i u nove izazove su ušle kao šampionke Engleske, uz eliminaciju u polufinalu Lige šampiona od Barselone kroz dvomeč u kojem su odlučivale nijanse. Ženski tim londonskog kluba odlično je otvorio i novu sezonu, te je posle tri kola sa sedam bodova na deobi prvog mesta sa Lesterom i Mančester Sitijem.

U potpunosti različite pozicije u kojima se nalaze ženski i muški tim, ljubitelji fudbala, ali i video igre FIFA oslikali su kroz ocene fudbalera i fudbalerki u novoj verziji igrice. Naima najboljih 11 po pozicijama na osnovu ocena iz pomenute igre donelo je zanimljiv rezultat - svih 11 fudbalerki.

Od Berger, koja je bila bolja od Sančeza, preko Katarine Markario čije su ocene veće od ocena svetskog šampiona Enca Fernendeza, pa sve do špica u kojem je prednost dobila Samanta Ker u odnosu na Enkunkua, dame su u potpunosti ostavile iza sebe muškarce i možda im pružile dodatni motiv da se u nastavku sezone pokažu u boljem svetlu i skinu sa pleća epitet jednog od razočaranja uvodnog dela sezone.

@futfacts778

Best Combined Men & Women Chelsea XI In EA FC 24 ▪️ #eafc #fc24 #eafc24 #chelsea

♬ Epic Music(863502) - Draganov89



tagovi

EXTRA TIMEČelsiŽFK ČelsiFIFA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara