Komentari na vest

Cev se otpušila: Arsenal spakovao za 90 minuta koliko nije od sredine decembra (VIDEO)

m

moro sam napisat

pre 3 meseca

ne znam da li je neko vec napisao, ali problem je bunker i sto niko ne sme da predje centar protiv Arsenala ahahaa
l

luzerpul

pre 3 meseca

jos se smejem koliko je smesno
P

Prirodna devetka

pre 3 meseca

Havercu je samo trebalo malo vremena
D

DidierDrogba11

pre 3 meseca

hahahhahahah
A

Arj

pre 3 meseca

Kad daju gol na vreme i protivnik stoji visoko, to je druga pesma. Martineli i Žezus su vrhunski igrači protiv visoko postavljene odbrane, ali zato kad protivnik igra bunker, dva igrača manje. Zato Arsenal bolje igra derbije i zato će biti opasniji u LŠ nego u ligi, jer u LŠ niko neće igrati bunker. Bili bi i u ligi da imaju visokog napadača koji može da reši odredjene mečeve kad se protivnik samo brani, a takva im je većina.
G

Gabi Martinelli

pre 3 meseca

Dobar Arsenal, nista vise od toga. Nego, kako se dobija posao na Areni? Ovaj Milicevic je tacno 14 puta izgovorio: "neko ko je" i 26 puta "kazem"... Kako je moguce da ograniceni umovi rade sportske prenose najjace lige na svetu? Bio bih zahvalan ukoliko neko zna odgovor.
d

duc

pre 3 meseca

On je i jedan od 3 glavna urednika na Areni
И

И

pre 3 meseca

Više se tu radi o vašim nerealnim očekivanjima. Ovde ministri, premijeri imaju fond od 300 reči, okvirno. U isto vreme vi očekujete od sportskog komentatora da priča kao Petković Dis.
n

nedano

pre 3 meseca

Zaboravio si rijec ' generalno'. Svako malo je izgovori.
J

Jaffa keks

pre 3 meseca

Gabrijel odlican. Ceka se Timber da se vrati na teren i u formu pre povrede. Martineliju su bas trebala ova dva gola. Nadam se da ce nastaviti ovako. Dve sanse i dva skolski odradjena gola. Smith-Rowe sasvim solidan. Oduvek mi bio gotivan kao igrac, jer oduvek odigra na prvu i ne komplikuje previse. Valjda ce dobijati vise prilika. Zezus, mislim sta reci. Po meni i pored asistencije, koja je dobrim delom i Rajinom zaslugom, je bio proprilicno los. Coveku je danas svirano jedno 4, 5 ofsajda i jedan ili dva je pustio sudija jer mu oduzimali loptu. Nisu to ofsajdi kao Inzagi u svoje vreme, kad je sansa za gol, sut ili nesto drugo. Covek se izvlaci iz ofsajda da odigra najobicniji pas. Ima do toga da je i do ostalih koji mu dodaju u tom situaciji, ali brate, nauci da se kreces. Napadac si. Pored toga, ono simuliranje za penal. Covek se bruka, ali bukvalno iz utakmice u utakmicu. Nketia realno ima manje kvaliteta od Zezusa, ali iskreno bih radije gledao Nketiu na terenu. Nekako mi, i pored svih nedostataka kao igraca, dosta sigurnija opcija da ce nekako da doprinese igri. Uvek je dosta konkretniji od Zezusa. Svakako dobro utakmica za Arsenal, koja ce i verovatno pokrenuti sada malo i da vise ne gledam ovog Zezusa sa tuznom facom i jos tuznijom igrom.
C

Chica

pre 3 meseca

ESR je za 20 minuta igre pokazao da je klasa za Hacerca. Samo bandoglavi Arteta to ne vidi. Uporno forsira Haverca i igra sa igračem manje. Tandem Martineli i ESR mnogo bolji od tandema Haverc i Martineli ili Trsar i Haverc. Samo da Arteta progleda. Ovako, zarad Nemca čiraka, prodaće ESR Aston Vili i grdno zeznuti Arsenal.
w

wenger1992

pre 3 meseca

U ovoj utakmici vidjelo se zasto ekipe igraju bunker protiv arsenala...kristal je morao u drugom poluvremu krenuti da napada,i tad ih je arsenal samljeo..
6

6666

pre 3 meseca

Pa to znaju protivnici ako se otvore tesko da mogu da se nadigravaju sa Arsenalom e bas zbog toga im treba jedan ozbiljan napadac da probije protivnika kada igra bunker.
J

Jack Sparrow

pre 3 meseca

Smit Rou umesto Havrca i jaka devetka i ovaj tim ima ozbiljno perspektivu. Takodje Trosar i Haverz na primer mogu da budu igraci sa klupe u startnoj postavi ne prave dovoljnu razliku. Postava gde Vajt ostaje povuceniji i vise kao treci stoper a Zincenko ulazi u sredinu kao pomoc veznom redu jer je tehnicki jako potkovan funkcionise odlocino, kada probamo da igramo klasicnu odbranu kao protiv Liverpula mnogo vise rupa se stvara u odbrani a napad je bezopasniji, a kao jedan klub koji tezi vrhu ne sme se defanzivnija taktika izvoditi odma kad je protivnik slicne jacine ili malo jaci.
9

99000

pre 3 meseca

Dobra devetka se podrazumeva a najveci problem uz to je pozicija levog beka tako makar meni izgleda. Zincenko dosta ulazi u sredini to moze da pomogne kada se napada ali u odbrani je bas los mnogo golova je Arsenal primio preko njega ove sezone a mislim da je Arteti dosta poremetilo planove povreda Timbera koji bi sigurno imao ozbiljni minutazu. Slazem se da Smit Rou treba vise da igra ali isto tako Haverc uopste lose ne igra dosta radi na sredini terena a i napadu je sasvim korektan za poziciju na kojoj igra.
l

luzerpul

pre 3 meseca

mora da krene , ne moze uvek da nece. neka se nastavi samo tako.
-

--/-/

pre 3 meseca

Konacno Arsenal vreme je nekoga da razbiju. Arsenal mozda na ovom mecu nije imao toliko sansi kao ranije ali su iskoristili sve sto im se otvorilo. Arsenalu je potreban napadac jer Zezus nista ne moze da uradi kada se protivnik brani sa dosta igraca danas su postigli dva gola posle kornera a tri iz kontri sto Arsenalu potpuno odgovara kada se protivnik otvori tada su bas opasni.