Čim Real ili PSŽ ispadnu iz Lige šampiona, Embape će objaviti da je potpisao

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.03.24. | 13:35

Za Madriđane, naravno...

Real Madrid i Kilijan Embape - to je gotovo stvar. Više niko ni najmanje ne sumnje da je jedan od najboljih igrača današnjice stavio paraf na predugovor sa Madriđanima, a za one što se pitaju šta se onda čeka i zašto nema zvanične odbjave, pojašnjenje daje nekadašnji reprezentativac Francuske, sada komentator RMC-a Žerom Roten.

"Neću otkriti toplu vodu ako vam kažem da je Embape Realov. Rekao je da će o svojoj sudbini govoriti pre nego što počne Evropski šampionat. Reći ću vam nešto konkretnije: objaviće to kada Pari Sen Žermen ispadne iz Lige šampiona. Ili u slučaju da Real Madrid ispadne od Mančester Sitija. Sve dok postoji mogućnost da se PSŽ i Real sastanu u Ligi šampiona, on se neće izjasniti. I to je razumljivo", poručio je Roten.

Izabrane vesti

Podsetimo, Pari Sen Žermen 10. aprila igra prvi meč protiv Barselone u četvrtfinalu LŠ. Real se dan ranije sastaje sa Sitijem. Kako je žrebom određeno, PSŽ i Real mogu da se susretnu eventualno u finalu, pošto Parižani ili Katalonci idu na boljeg iz dvomeča Atletiko Madrid - Borusija Dortmund.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024Kilijan Embape

Obaveštavaj me

Bajern
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara