Musajev (©Starsport)
Musajev (©Starsport)

Čovek koji je letos ispao od Partizana menja Ivića u Krasnodaru

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.03.24. | 21:56

Murad Musajev se vraća među Bikove

Prst sudbine, šta li je: čovek koje je letos u Evropi ispao od Partizana menja Vladimira Ivića, nekadašnjeg asa crno-belih, na klupi Krasnodara.

Novi šef struke Bikova biće Murad Musajev, pišu ruski mediji, stručnjak koji je dve i po godine vodio azerbejdžanski Sabah. On je letos u kvalifikacijama za Ligu konferencije predvodio tu ekipu u dvomeču sa Partizanom i ispao na penale u Beogradu. To je ujedno jedina pobeda nekog srpskog kluba ove sezone na međunarodnoj sceni...

Izabrane vesti

Musajev je dobro poznato lice u Krasnodaru, pošto je bio šef struke zelenih tačno tri godine: od aprila 2018. do aprila 2021. godine. Mladi stručnjak za šest godina karijere nije uspeo da osvoji nijedan trofej.

Smeni Vladimira Ivića i dalje se čudi cela ruska fudbalska javnost. Glas je digao i nekadašnji as Andrej Aršavin, koji je poručio da taj potez Krasnodara nema nikakvu logičnu osnovu i da bi gazda kluba morao da preuzme odgovornost ukoliko ekipa ne osvoji titulu.

A, Ivić se samo kratko preko interneta obratio navijačima Krasnodara, zahvalio im se na podršci i poželeo timu sve najbolje u nastavku sezone.



tagovi

KrasnodarRusijaVladimir Ivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara