Komentari na vest

Dečje bolesti Radovog vrtića: Trajal preokretom do pobede na Banjici, prelep slobodnjak Krstića

I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Klasika. Prvi deo prvenstva raspad a onda krenu nameštaljke.
S

Stojke86

pre preko 1 godinu

Bravo Rade 😘
б

бартендер

pre preko 1 godinu

Ма могу да играју и са петлићима код њих се зна зашто и како играју, прво коло из 1 у 2!
G

Gost001

pre preko 1 godinu

KRLE!!!!Igrač za superligu-tvrdim!!!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Tolike godine su namestali, bili nula pa na kraju izbore opstanak. Uzasan stadion, tacnije jedna tribina, zelim im da nikad ne udju vise u najvisi rang. Kad pogledam ovu ligu sve jad i beda bez krstenog stadiona, dosta vise Mladosti GAT, Proletera, Donjeg Srema itd koji igraju na stadionu Vojvodine. Neka se vrate Metalac i Sloboda zbog lepih stadiona.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Dzabe stadioni ako niko ne dolazi na njih.Liga pre svega treba da bude regularna pa neka udju Moravac Orion i slicni ako su to na terenu zasluzili nevezano odakle su i koliko ljudi gleda.Cak i ti veci stadioni ili lepsi su vecinom prazni skroz ili euforija traje par utakmica u Superligi,mozda ako klubu ide super tu celu sezonu.Inace upravo Donji Srem koji je svoje postenje naplatio da bi Spartak na silu sad bio "dobar" nakon godina i godina namestanja i igranja kombinacija sa Jagodinom,OFK-om,Radom i kome trebalo vec za opstanak,imali su i svoj stadion "Katpoint Arena" ali nisu sve utakmice smeli da igraju na njemu.
t

tsoG

pre preko 1 godinu

Pa ne igraju stadioni već igrači! Kaži ti momcima iz tih ekipa: "dzabe ste trenirali, nemate stadion i niste marketinški pogodni, nema veze sto ste bolji od ovih drugih - ti drugi idu u viši rang". Doduše, tako se i radi kad bolje razmislim, ali upravo to uništava samu poentu sporta i sputava nas već godinama...