Delije nezadovljno (©Starsport)
Delije nezadovljno (©Starsport)

Delije: Igrači i Bahar neće naučiti šta je Zvezda ako nas ima 8.000! Onakve šanse se ne maše na malom fudbalu

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.12.23. | 14:32

“Titula nam je sve”, pišu navijači uz napomenu da će tražiti promene ako se ovako nastavi

Liga šampiona je, bar rezultatski, završena priča, Partizan je i dalje prvi na tabeli Mozzart Bet Superlige, ali je posle poraza od TSC-a zaostatak Crvene zvezde smanjen na tri boda. Zato navijači crveno-belog kluba pozivaju na masovni odlazak u Kruševac na prvenstvenu utakmicu sa Napretkom u 17. kolu prvenstva. I da se ekipa podrži. Ali i da se istovremeno igrači nauče šta je Zvezda.

Jer kako kažu Delije, svima je jasno da u Evropi nije urađeno ono što je očekivano, jer je Zvezda ispala “možda i od slabijeg kluba”, odnosno Jang Bojsa. Čini se ipak da im još više smeta ono što je tim do sada prikazivao u prvenstvu. I tim i šef stručnog štaba Barak Bahar.

Izabrane vesti

Zalaganje igrača u prvenstvu, posebno trenera, moraće i te kako da se promeni i da prepoznamo makar i sada tu ekipu sa priprema i početka sezone, kojoj se predviđala velika budućnost i uspesi. Sada su svi na ispitu, koji neće biti smislen ukoliko ih bodri, ali istovremeno i ne pritiska ogromna Zvezdaška masa, na kojem god stadionu igrali”, piše u saoštenju Delija.

Nezadovoljstvo je očigledno, a strpljenje sve manje.

Navijači Zvezde hoće da vide tim koji se za početak bori, koji ne propušta šanse koje se ne propuštaju ni na malom fudbalu, hoćemo konačno da vidimo šta ovaj tim zna jer i pored Evrope iz koje smo ispali, nama je titula sve! I nikako nećemo dozvoliti da drugi klubovi budu ispred našeg, da se nastavi ovakav odnos prema grbu koji nose, prema klubu za koji igraju. Nastavljamo dalje, još jače, pa ako dođe do toga svi ćemo uživati, a možda i kritikovati, tražiti promene...

Zato najvatreniji navijače traže pomoć i onih koji nisu tu na svakoj utakmici.

Na ovakvu stvar potrebno je odgovoriti reakcijom, a jedina ispravna u ovom trenutku je da se dođe masovno na svaku utakmicu i da ih, ako već ne znaju gde su došli, naučimo šta je Zvezda! Sa 7.000 ili 8.000 na stadionu koji prima 50.000, sigurno da neće moći da shvate zašto je bitno da se sada uzme titula, niti ako u subotu ne bude prepun stadion u Kruševcu. Neka nam vide oči, one će im sve reći. Samo da ih bude u hiljadama, da mogu da vide jednu ogromnu celinu za koju će znati šta misli kada pogledaju već sa 50 metara izlazeći iz svlačionica”.

Karte za utakmicu u Kruševcu mogu da se kupe u petak i subotu na blagajni stadiona “Rajko Mitić” od 11 do 17 časova. Cena je 400 dinara.


tagovi

delijeFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara