Komentari na vest

Desers pokazao zašto Genk traži 6.000.000: Zvezdinoj želji pola sata dovoljno za dva gola i asistenciju

I

Imam Ime

pre gotovo 2 godine

Treba nam desni i levi bek

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Vise od 4 miliona evra nije potrebno trositi za napadaca,pogotovo zato sto trenutno imamo Pesica,Ohija i Pavkova sto smatram da je dovoljno u ovom trenutku. Morao je Terza platiti odmah 4 miliona evra za takvog napadaca,a ne da ceka da prodje vreme,jer sa golovima je sada povecao cenu za par miliona evra,sto je veliki problem za Zvezdu. Neophodan je DESNI BEK,jer iako smatram da je Gobelja dobar igrac za domacu ligu,u evropskim mecevima je bez ikakve dileme igrac manje. Naravno,takodje moramo dovesti stopera,kao zamenu za Erakovica koji ce biti prodat za 5+ miliona evra,jer Stankovic forsira polu-bunker sa petoricom protiv jacih ekipa,a Pankov svakako nema kvalitet za meceve u Evropi. Sve u svemu,imamo izuzetno kvalitetnu ekipu i verujem da cemo obezbediti plasman u LS.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Zvezda je prerasla ovu ligu. Da bi sad naredovali dalje, trebace igraci koji su sve skuplji - 2, 3, 4 miliona i da se postane redovan ucesnik LS. Naravno, naci upravo ovakvo pojacanje kao sto je Desers. Po jedan, dva takva svake godine i polako jacanje tima.
J

Jedno pitanje

pre gotovo 2 godine

Da, ali onda liga i takmičenje i svu klubovi postaju sasvim nebitni ako ih zvezda u svih 37. kola dobije sa 6-0. Kažeš neko napredovanje, pa sledeći korak bi bio osnivanje neke lige sa Olimpijakosom, Ludogorecom, Dinamom tako nekim. Kako zvezda može da napreduje po blatu i selima u Surdulici, Ivanjici, Inđiji itd.?
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

A mozda ipak onovati regionalnu ligu...
D

Dejan Pizon

pre gotovo 2 godine

Bitno je da jos nisu doveli beka
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Pisao sam ovde nekoliko puta da cemo na kraju izgubiti vreme. I da ce kao za Kasijeru na kraju da se ispostavida nam je finansijski nedostupan.
k

kadasi pisao?

pre gotovo 2 godine

koliko puta, kako mogu biti siguran da je komentar bio tvoj?
S

Svilanjac

pre gotovo 2 godine

Rekao covek vise puta, vido sam ga
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Batalite vise ovu pricu. Em preskup, em stranac. Imamo 3 napadaca. Silja je samo onom asistencijom za Ivanica pokazao klasu i da zna u prste igru. Pavkov kad udje mislim da svi igraci vjeruju u pobjedu ma koji rezultat bio i to nema cijenu. A Ohi ce da nadodje. Pisite malo o problemima jer je napad pod konac. Odbrana mora da se zategne i svi znamo dje skripi najvise. Neki starteri su zreli da budu 3-a opcija. Ajmo jako u srijedu pa jednu po jednu utakmicu
m

madmix

pre gotovo 2 godine

super i šta sad?bio je zanimljiv jer se interesovala zvezda,skup je i to je to,tekstovi svako kolo kao da je neko strašno bitan
F

Ftbl_021

pre gotovo 2 godine

Ne razumem logiku uprave Genk-a da zele da prodaju ovakvog napadaca koji im je trenutno najbolji igrac u timu...doduse prvi napadac Onuacu je povredjen ali opet i da je zdrav mislim da su slicnog kvaliteta,a licno mislim da je desers bolji
B

Bolji je

pre gotovo 2 godine

Onuachu igrac oduvek bio ali je i desers odlican
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Zvezda može samo da sanja ovakvog igrača. Čak i da može da ga plati, čisto sumnjam da bi čovek došao u ovu smešnu ligu. Zato ne ložite navijače ovim nerealnim transferima.
D

DjulaMeshter

pre gotovo 2 godine

Ne dolazi ovamo prijatelju, nas velestrucnjak ce te prikucati za klupu cim ne budes dao gol vise od 25minuta.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Pa dobro, dobar je i Pesic. Za dosta manje novca i još srpski pasoš. Preskup je ovaj za naše uslove.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Gledaju se druga rešenja. Ovaj je preskup i neće u Srbiju!
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 2 godine

Boze zamislite Zvezda napada Ligu Sampiona sa triom u spicu Pavkov, Pesic i DESERS LOL
O

Obavezno ga dovesti

pre gotovo 2 godine

Zvezda od potencijalne 2 LŠ može izdvojiti 6 miliona za pravog napadača, top napadača, kakav je Desers. Za "nikakve" pare top napadač. Ponude sad 3 i obavezni otkup u junu od još 3 miliona. Samo ga privoleti da dođe u Beograd. Samo nam pravi napadač fali da bismo bili top u svim linijama tima. Sa Desersom bi ovaj tim mogao uzeti bar 3. mesto u grupi LŠ.
I

Iskorak

pre gotovo 2 godine

Vredi svaki dinar. Genk zapravo traži 4. Zvezda može ponuditi plaćenu pozajmicu od nekih 3 miliona uz otkup od još 3 miliona posle 2 LŠ. Terzić jednostavno mora učiniti sve kako bi ga doveo jer Zvezda u LŠ ne sme da zavisi od toga da li će Pavkovu biti srećan dan. Desni bek stiže, ali se mora odrešiti kesa za top napadača. Propustili su Vilfreda Kangu za kojeg je Jang Bojs tražio od Zvezde 5 miliona, eno ga juče potpisao za Hertu.