Mozzart Katar
Mozzart Katar

Deseti Mozzartov putnik za Katar: Probudiš se, pa saznaš da ćeš gledati Srbiju protiv Brazila na Mundijalu!

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.04.22. | 11:13

Mesto na leto za Dohu i velelepnom stadionu Lusail rezervisao i Bojan Marković

Polako, ali sigurno, popunjava se Mozzartov avion za Dohu. Naša kompanija će odvesti 122 putnika na Prvenstvo sveta u Katar, a tokom vikenda smo dobili i desetog.

U pitanju je Bojan Marković, pobednik subotnjeg takmičenja „Pogodi najveću kvotu“, koju Kompanija Mozzart u periodu od 1. aprila do 31. maja i 1. septembra do 31. oktobra organizuje s ciljem da odvede pasionirane ljubitelje klađenja i fudbala na najvažniji sportski događaj 2022.

Izabrane vesti

Da bi se učestvovalo u takmičenju potrebno je uplatiti najmanje 50 dinara na tiket. Najbolji svaskog dana obezbeđuje mesto u avionu, samim tim i na stadionu Lusail u Dohi, gde će se 24. novembra igrati prvi meč Grupe G, Srbija – Brazil. Deseti pobednik, ujedno i putnik je Bojan Marković, pošto je pogodio najveću kvotu desetog takmičarskog dana.

Na njegovom tiketu se našlo samo pet parova, što mu je donelo kvotu 7229,25.

Dobio sam putovanje u Dohu!? Stvarno?“, uočljivo je iznenađenje u glasu našeg kladioca.

Bojan priznaje da mu prilikom sastavljanja tiketa u glavi nije bilo da juri prvo mesto u takmičenju „Pogodi najveću kvotu“.

„Ma tiket sam sastavio kao što inače radim, nisam ništa jurio. Ali ovo je ekstra! Ma carski! Idem u Katar, ljudi!, E pa hvala Mozzartu, još jednom ste pokazali da vam nema ravnih“.

Koliko je Bojan Marković mirno prihvatio pozitvno iznenađenje toliko je bio staložen i kad je „pozeleneo“ tiket kao potvrda da je prošlo svih pet parova, od kojih su neki bili zahtevni. Tip sedam plus na meču australijske lige je prošao čak u sedmom minutu nadoknade, dok su Meksikanci „uleteli“ u drugom po isteku 90.

„Verujte mi, nisam ni pratio utakmice. Spavao sam, a kad sam se probudio video sam da mi je tiket prošao. Još sad ovo mundijalsko iznenađenje. Stvarno super. Navijaćemo za naše u Kataru“, dodao je Marković.

Ostalo je još 112 slobodnih mesta. Zato ne čekaj kraj - na vreme odigraj tiket i rezerviši svoje mesto na najvećem sportskom događaju na svetu i gledaj Piksijeve Orlove na jednom od najspektakularnijih stadiona na svetu!

Takmičenje za mesto u MOZZART AVIONU počelo je 1. aprila i trajaće do 31. maja, a onda će se ponovo aktivirati od 1. septembra do 31. oktobra. Dakle, 122 dana za 122 putnika na Svetsko prvenstvo u Kataru! Mozzartov igrač koji tog dana bude imao dobitni tiket s najvećom kvotom (učestvuju tiketi klasičnog klađenja, dakle ne i uživo klađenja, i onlajn i oni uplaćeni na uplatno-isplatnim mestima) obezbediće sebi mesto na ovom ekskluzivnom letu.

POBEDNIK DANA je takmičar koji ima dobitan tiket s najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Za razliku od uobičajenih nagrada u vidu luksuznih automobila kada su u pitanju takmičenja "Pogodi najveću kvotu", ovaj put Mozzart je spremio 122 nagrade. 

Već danas na talonu je još jedno mesto u Mozzart avionu.

Možda bude baš tvoje!

Budi pobednik!


tagovi

pogodi najveću kvotuMozzartKatarKatar2022Svetsko prvenstvoSvetsko prvenstvo 2022Budi pobednik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara