Komentari na vest

Dudić: Došli smo u situaciju da nas Zvezda i njeni navijači ozbiljno doživljavaju

A

Analiza za Zvezdu i Partizan

pre oko 2 meseca

Milojevicu samo uzmi utakmicu Radnički Kg i Np sve će ti se samo reci. Rezultat prema kvalitetu trenera. Spora zadnja linija, bekova puno prostora iza ostavljaju, usled sporog vracanja u odbranu i ne izbalansiranosti u fazi odbrane a i jako slabo stoje iza lopte u fazi napada. Eto ti moj Miloje pomoć sutra ces ti njemu 5 dati pogledaj komentar. Koji crni ovaj da je trener otišli smo onda ko liga u PM.
N

Nemanja8989

pre oko 2 meseca

Evo ja nisam spavao prethodnu noc zbog vas,prosto sama pomisao na vas mi izaziva strah🤣🤣🤣
O

Objasnjenje

pre oko 2 meseca

Za ove sramotne komentare kojj brane Dudićevu provokaciju: 1. Mart nije nikakav "praznik", nego deo Federacije BiH tada proslavlja nelegalni referendum o secesiji BiH od Juvoslavije i ubistvo srpskog svata. Ničim izazvan je to "čestitao" uživo u programu zbog čega bi u svakoj zemlji koja drži do sebe i svojih žrtava bio momentalno najuren iz kluba. Ali ovo nije jedna od tih zrmalja.
G

GostRadan

pre oko 2 meseca

Taman da ovi iz Zvezde dobiju proliv i umesto njih izadju kadeti, bice tri nula za Zvezdu. Na ovaj ili onaj nacin.
M

Mujagic

pre oko 2 meseca

Jasno je svima kao dan da, ko nema kupljene utakmice, ne moze imati ovakav niz u srbiji. Tacka.
S

Staaa

pre oko 2 meseca

Sta je sa vama teoreticarima zavere? Bas me zanima zbog cega ste ovakvi ozlojedjeni
D

Don Vito Corleone*

pre oko 2 meseca

Dudić: “Došli smo u situaciju da nas Zvezda i njeni navijači ozbiljno doživljavaju”! Ma, daj Feđa, budi malo ozbiljan! Znaš li ti da se na drugoj strani nalazi jedan Milojević, pedantnži stručnjak i velemajstor kvalifikacija, kako ga je u svojim hvalospevima opevao drug Darjan. Videli smo Zvezdu kako je odigrala u Nišu! To je ono što nikada ne znaš kako će te Milojević iznenaditi sa svojim inovacijama i čitavim spektrom iznenađenja u taktici. Protiv Partizana su samo galaktikosi Nedaje i Brukari imali devet (9) zicera, a već na sledećoj utakmici u Nišu, Zvezda nije stvorila ni jednu šansu iz igre, a opet je pobedila zahvaljujući kreativnosti Milojevića, kome se upalila idejna sijalica i koji je instruisao nezaobilaznog galaktikosa Kangu da šutira u Bakića, centarhalfa domaćih, tako da lopta promeni smer i prevari golmana! Prema tome, sve je stvar nadahnuća Milojevića! Teško ćeš ti sa njime izaći na kraj (pogotovo, ako do 9. minuta bude barem jedan penal za Radnički!
К

Косингас

pre oko 2 meseca

Тужно је што ова глава и даље ради у Србији. Јавно је у камеру Арена ТВ честитао убиство Србина Николе Гардовића 1. марта, поручио да слави дан државности некакве БиХ. Да је Србин у Сарајеву изјавио да честита Дан државности Републике Српске био би у најмању руку протеран, а пре тога пребијен и осакаћен. И то много говори о Србији.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ti znaš šta bi bilo? Ne može da se čestita dan državnosti Republike Srpske jer to je isto kao da čestitaš kosovu dan državnosti ni jedno ni drugo nisu država za razliku od Bosne.Na kraju krajeva prenos je išao u Bosni tako da ono uradio je isto što i Jokić uradi ili Đoković itd...
H

Hermano7

pre oko 2 meseca

Fedjo burazeru, smanji dozivljaj, segrt sudi, daj boze da uradite nesto ali to je ravno na to belac u Zimbabveu da postave za predsednika
H

Ha ha ha

pre oko 2 meseca

Došli ste u situaciju da će Zvezda da vam da 4-5 komada. Ne loži se.
R

Radnički ole

pre oko 2 meseca

Za dobrobit i ozdravljenja Srpskog fudbala Radnicki šampion, Napredak da bude drugi, Zvezda treća, Partizan četvrti.
G

Gost emisije

pre oko 2 meseca

Danas pocinje strmoglavi pad ,nazalost tako je to kada iza sebe nemas ni grad,ni navijace,ni upravu,a tek savez ...isto je sa svim klubovima osim CZ,Pa,TSc i donekle NP..
I

Igorgost

pre oko 2 meseca

To što ovaj nije najuren iz kluba kada je 1. marta pred kamerom proslavio zločin nad Srbima u Sarajevu 1992. najbolje govori o stanju ove države.
S

Statler

pre oko 2 meseca

Gde i kad je to izjavio? Prvi put čujem. Daj neki link sa tom izjavom.
a

arroyo

pre oko 2 meseca

jesi siguran da nisi to sanjao?
D

Dusan Srpska

pre oko 2 meseca

Uziva na Areni, nicim izazvan. A klub cuti. e Srbijo majko
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Utakmica se prenosi na Areni u Bosni. Logično je da čestitaš praznik u svojoj zemlji. To i Jokić radi.
C

CG

pre oko 2 meseca

baaaaas ozbiljno kao i mocart 1.07 max bet 1.05 na Zvezdu 😅😅😅😅
h

hhhaaa

pre oko 2 meseca

Hoce Slavkan opet staviti igraca koji nije u protokolu na klupu i jos da ga Fedja uvede?
T

TAKOO JEEE

pre oko 2 meseca

Ovaj Fedja jako smara...Prvo preti pa sad ovo ono...Spakovace im Zvezda 4 ili 5 u mrezu...I pitam se je Fedja Hrvat ili Srbin iz Bosne, supruga mu je Bosnjakinja kako se to sada kaze u Bosni...
P

Pavle iz Bosne

pre oko 2 meseca

Bože sačuvaj kakve glave sve komentarišu ovdje
Р

Република Српска

pre oko 2 meseca

Из које си Босне Павлеееее?
V

Vlada@

pre oko 2 meseca

Idi bre leči se...
K

Kg lokal

pre oko 2 meseca

Zvezdi niko ne moze da preti,rekao je *napaticemo zvezdu* Realno 5-1 ili 2 za Zvezdu navijac Radnicog.
O

OK

pre oko 2 meseca

Sve je super samo sto ce Radnicki da igra na kontre u prevodu da ne izgubi mec. Ocekuje se da ce Radnicki da se zatvori na svojoj polovini i ceka svoju sansu a to ce biti pogubno za njih. Umesto da izadju visoko na Zvezdinom levom boku, jer ce po desnom problem u prostoru praviti Bukari, oni ce pokusavati kroz sredinu na kontre sto je u startu losa taktika. Sve u svemu Radnicki sutra gubi ali im zelim srecu u nastavku prvenstva jer su zasluzili Evropu ove godine.
T

Tripko_Krtica

pre oko 2 meseca

E ti ćeš Dudiću da objasniš kako da pripremi utakmicu. Kako li se on do sad bez tebe snalazio pitam se. Sve neki vajni stručnjaci ovde taktiziraju i prognoziraju koješta
O

OKok

pre oko 2 meseca

Pogledaces sutra utakmicu pa ces se vratiti ovde da procitas moj komentar jos jednom. Dugo sam u fudbalu znam sta pricam, tako da opusti se.
C

Cjepka123

pre oko 2 meseca

Kao zvezdas, kažem, bravo Fedja i jedva čekam meč sutra!Neka bude vrhunska predstava!
n

neshha

pre oko 2 meseca

Slazem se.Postovanje za njihovu igru i da ih sutra u jednoj lepoj i borbenoj utakmici pobedimo!