Đukić i Karpin
Đukić i Karpin

Đukić: Šanse iz prekida, a ne iz igre! Stojke je naš, za Antonova ćemo videti

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.06.18. | 21:49

Trener Partizana pohvalio mladog levog beka Šehovića

Prvi put bez datog i prvi put sa primljenim golom. Tačnije, dva. Partizan je osetio i drugu staranu medalje u pripremnom periodu, pošto je posle trijumfa nad Honvedom (2:0) i Krakovijom (1:0) pretrpeo poraz od ruskog Rostova (0:2).

U duelu sa prijateljem iz dana provedenih u Primeri, Valerijem Karpinom, Miroslav Đukić je spoznao da, ipak, mora još dosta toga da radi na formiranju novog tima. Posebmo u odbrani.
Ne možemo da budemo zadovoljni. Istrčali smo 90 minuta, primili lako golove, izgubili utakmicu 0:2. Nismo iskoristili šanse, a imali smo ih dosta. Bili smo rastrzani i teški...“, ocenio je trener crno-belih posle meča, a njegove reči prenosi Mondo.

Izabrane vesti

Istakao je šta ga mori:
Nismo uspeli kroz igru da stvorimo šanse, već na prekide. Nisam zadovoljan kako smo igrali, ali to je proces. Bolje nam je da dobijemo lekciju u ovom trenutku, nego da pomislimo da smo nešto više nego što jesmo“.

Među pozitivne utiske s ove provere spadaju izdanja Sejdube Sume, Nemanje Nikolića, ali i mladog 18-godišnjeg levog beka, Zlatana Šehovića.
 „Odigrao je korektno, odradio utakmicu dobro, nemam zamerku na njegov učinak. Bio je stabilan nazad, projektovao se u napadu nekoliko puta“.

Pažnju navijača Partizana u poslednja dva dana izazvale su vesti da je Nemanja Antonov napustio pripreme u Ptuju i vratio se u Grashopers (ima još godinu ugovora) i da je golman Vladimir Stojković nagovestio odlazak iz srpskog fudbala (ostale mu još tri i pio sezone, po slovu zimus produžene saradnje).
Antonov se vratio u klub da razgovara, videćemo šta će se desiti. Stojke je naš igrač, na odmoru je, a to su sve spekulacije. Nema smisla ulaziti u bilo šta“, ne deluje zabrinuto Miroslav Đukić.

FOTO: FK Partizan

 


tagovi

Miroslav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara