Partizan i Antonov se razišli, ali još nije sve gotovo

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.06.18. | 16:51

Levi bek napustio pripreme crno-belih i vratio se u Grashopers

Kao što je i propisano ugovorom o pozajmici koja ističe 30. juna, Nemanja Antonov je napustio Partizan i vratio se u Grashopers sa kojim ima ugovor još godinu dana. Partizan je želeo da ga zadrži, ali nije uspeo...  

Antonov je prošlog leta došao u Humsku na pozajmicu iz švajcarskog kluba uz opciju da ga Partizan otkupi za 400.000 evra i procente Švajcarcima od sledećeg transfera. Ipak, Partizan nije iskoristio tu opciju iako je imao želju da zadrži levog beka. Klub iz Humske je imao drugačiji predlog Švajcarce, različit od onog unapred dogovorenog i oni su to odbili. Antonovu je iz Ciriha naređeno da napusti pripreme Partizana u Sloveniji i da se pojavi na protivci Grashopersa što je on na kraju i uradio.

Izabrane vesti

U Partizanu još ne odustaju od zlatnog Orlića sa Mundijalita, žele da otvore nove pregovore sa Grashopersom i da otkupe Antonova po drugačijim uslovima od onih koji su bili dogovoreni letos. Međutim, Grashopers za zada ne želi da spusti cenu. Iako ni njima situacija ne ide u prilog jer Antonovu ugovor ističe sledećeg leta kada može da ode bez obeštećenja.

Partizan ima želju da vrati Antonova u Humsku, ali to ipak nije glavni prioritet u prelaznom roku jer na poziciji levog beka već ima Nemanju G. Miletića, Slobodana Uroševića i mladog Zlatana Šehovića koji je nedavno priključen prvom timu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nemanja Antonov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara