Komentari na vest

Erling Haland u telu Fila Fodena: Stokportski Inijesta het-trikom po Sitijevoj utvari

Đ

Đeneral Draža

pre 3 meseca

Kad ga gledaš siran, žgoljav, sav nikakav, ali opak, srčan, premazan beskrajno sportski bezobrazan. Nije on baš slučajno zgrabio sebi mesto među onim alama.
G

Gaizka

pre 3 meseca

Mislim da su Liverpool i Arsenal svoju šansu propustili u prvom delu sezone. Ne dešava se često da Man Siti vodi 2:0 protiv Palasa na Etihadu pa da završi 2:2, da povedu protiv Čelzija u 80 i nekom i prime za 4:4 u nadoknadi, ili da povedu protiv Totenhema 3:2 pa prime za 3:3 ili da izgube od Vulvsa i slično.. To se moralo mnogo bolje iskoristiti. Pola sezone bez KDBa i Stonesa i 2 meseca bez Haalanda, uz 3 propuštene utakmice Rodrija zbog kartona (sve 3 izgubili), i to nakon triplete kada su u sezonu ušli opuštenije. Sad se ipak samo Siti pita, postiže se polako radna temperatura i dolaze pobede na teškim gostovanjima (Njukastl, Totenhem kup, Brentford), ako smanje na minimum brdo glupih golova koje su primili (kao i večeras) ovo će biti rutinska titula. Povrede Halanda i KDBa su iskorišćene da se potpuno razigraju Alvarez i Foden, sada je rotacija još šira nego prošle sezone, a jedini problem ostaje da se konsoliduje odbrana i dovede do prošlogodišnjeg nivoa, ako se to desi, ne samo Premijer liga već i ponovna tripleta je realan i dostižan cilj.
S

Sivonja iz RS

pre 3 meseca

Ovi iz Arsenala na aparatima, opet druga pratilja
G

Gost1244

pre 3 meseca

Ima daj dosta ra rilja da mozemo da ga zovemo i od inijeste,da je dobar dodbar je ali preterujete
D

Deniz

pre 3 meseca

Rekoh ja, lagano do titule, nemaju konkurenciju u PL.
G

Gaizka

pre 3 meseca

Pale se motori, u stilu Janice Kostelić do 38. kola jedna po jedna utakmica, konkurencija nema šansi protiv ovakve mašinerije.
P

Peterac

pre 3 meseca

Postoje li gori komenatatori od ovih sa arene? Sta je ono ljudi moji? Gde ih nadjoše? Ludilo
C

Chelsea1234

pre 3 meseca

Svi su takvi na Areni , vidi se da macku ispred praga nisu sutnuli. Jedino onaj lik koji je prenosio Galatu u LS ove godine, ali on vise komentarise skotsku ligu i tako te lige.
G

Gaizka

pre 3 meseca

Dobri su Marković i Rašković.
s

slazem se

pre 3 meseca

sto je najgore arena ima stvarno odlicne komentatore ali ih lose koristi. kosarka edin i kole ubedljivo najjaci ne prenose aba ligu. fudbal filip markovic ubedljivo najbolji komentator kod nas prenosi englesku ligu ali manje bitne utakmice. nfl vanja i mixa su odlicni, rukomet ona dvojica isto odlicna. stvarno ne znam ko odlucuje sta ce ko raditi ali izgleda da je kao na sport klubu.svi kazu da je gojko gotov a on prenosi najbolje utakmice, tako je veceras i sa ovim komentatorom sto je prenosio siti
p

podoban

pre 3 meseca

partija burazeru.
M

Molba

pre 3 meseca

Foden, paklen igrac. Nego, hoce li neko skloniti onog utripovanog Nemanju Paunovica sa Arene? Odvratan, iritantan i ogranicen do bola. Hvala lepo.