Robert Levandovski slavi pogodak (©Reuters)
Robert Levandovski slavi pogodak (©Reuters)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 29. april): Barsa za čast, u Rusiji i Danskoj borba za titulu

Vreme čitanja: 3min | pon. 29.04.24. | 07:51

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

PRESTON – LESTER, 21.00

Izabrane vesti

(Engleska 2, fudbal)

Lester je već obezbedio plasman u Premijer ligu pa utakmica neće biti zanimljiva sa takmičarskog aspekta, a i Preston je tek na 10. mestu na tabeli. Uloge favorite su jasne, ali ostaje zanimljivo da vidimo koliko će ozbiljno gosti zaigrati na ovom meču.

ĐENOVA – KALJARI, 20.45

(Italija 1, fudbal)

Okršaj timova iz sredine tabele. Duel ne može previše da promeni sudbinu timova kada je ova sezona u pitanju, ali su definitivno bliži donjem domu, pre svega Kaljari koji ima samo 32 boda, dok je Đenova bolja sa 39.

BARSELONA - VALENSIJA, 21.00

(Španija 1, fudbal)

Jedan od najzanimljivijih mečeva dana nas čeka u Španiji, kada Barselona bude dočekala Valensiju u 33. kolu. Meč za Barselonu stiže posle poraza od Real Madrida, dok se Valensija i dalje bori za mesto koje vodi u Ligu Konferencija. Betis trenutno ima bod više na sedmom mestu.

FATIH KARAGUMRUK – ANTALIJA, 19.00

(Turska 1, fudbal)

Domaćin se bori grčevito za opstanak u turskoj Superligi, pošto na pet kola do završetka sezone ima isti broj bodova kao i Hatajspor, dok prvi iznad crte Gazijantep ima bod više od ova dva tima. Ono što bi u današnjem susretu moglo da pobogne Karagumruku jeste činjenice da će igrati protiv nezainteresovane Antalije. Ona ne može do Evrope, ali joj ni opstanak nije ugrožen.

KRILA SOVJETOV - KRASNODAR, 12.00

(Rusija 1, fudbal)

Još pet kola ostalo je završetka sezone u Premijer ligi Rusije, a Zenit je lider sa bodom više od Krasnodara. Peterburžani imaju sve u svojim rukama u trci za novu titulu, a da bi iole mogao nečemu da se nada (to jest bar jednom kiksu Zenita), Krasnodar će morati da pobedi na svih pet svojih utakmica, uključujući i današnje gostovanje Krila Sovjetovu.

ROSTOV - ORENBURG, 18.45

(Rusija 1, fudbal)

Domaćin je prilično bezbrižan u borbi za opstanak, uzimajući u obzir da je u opticaju još 15 bodova, a da Rostov ima devet više od 13. mesta koje vodi u baraž za opstanak. Baš na tom 13. mestu nalazi se Orenburg, pa će jednom od klubova u vlasništvu Gasproma svaki bod u narednim sedmicama biti preko potreban.

SILKEBORG – MITJILAND, 19.00

(Danska 1, fudbal)

Danska trka za titulu izuzetno je zanimljiva, a aktuelni šampion Kopenhagen koliko god da je odličan bio u Ligi šampiona ove sezone, najverivatnije neće biti šampion. Brendbi je lider sa tri boda više od Mitjilanda, a da bi ostao u trci za titulu, tim iz Herninga mora da trijumfuje na gostovanju Silkeborgu, ekipi koja jeste šesta na tabeli, ali je devet uzastopnih prvenstvenih utakmica bez pobede, to jest od decembra.

DARUŠAFAKA – ANADOLU EFES, 18.00

(Turska 1, Košarka)

Jedini meč šampionata Turske u ponedeljak kada je košarka u pitanju. Darušafaka odavno nije tim koji igra Evroligu, to je sada klub koji se bori da pobegne sa samog dna tabele, ali Efes sebi ne sme da dopusti kiks jer Fenerbahče diše za vratom u borbi za sam vrh tabele pred plej-of.

ESTRELA AMADORA – FARENSE, 21.15

(Portugal 1, fudbal)

U poslednjem duelu 31. kola Primeire igra se direktan meč za opstanak. Amadora ima samo bod, a Farense tri boda više od zona ispadanja. Ako neki duel današnjeg programa deluje potpuno nepredvidivo, to bi bio verovatno duel ova dva tima.



tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara