Firmino, Alison i Fabinjo (©Reuters)
Firmino, Alison i Fabinjo (©Reuters)

Fabinju obili kuću dok je proslavljao titulu

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.07.20. | 11:28

Ukradeni nakid i automobil ubrzo su pronađeni

“Petardom“ protiv Čelsija u nedavno završenom 37. kolu, Liverpul je napravio sjajnu uvertiru za ono što je usledilo nakon utakmice – proslava 30 godina iščekivane titule prvaka Engleske. Znalo se i mnogo ranije da će se Redsi popeti na tron, ali im je trofej uručen prve dva dana, posle trijumfa nad londonskim timom. Slavilo se i pevalo do ranih jutarnjih sati, vatromet je prštao na sve strane, veliki broj navijača iz crvenog dela grada Bitlsa spustio se ka Enfildu, i neko je to umeo da iskoristi.

U vreme dok se na stadionu Liverpula proslavljala titula, jednom od fudbalera Redsa, Fabinju, obijena je kuća. Veruje se da su provalnici upali na imanje 26-godišnjeg Brazilca u noći između srede i četvrtka, između 3:00 i 4:00, u vreme proslave, i sa njega ukrali nakit i automobil marke Audi RS6.

Izabrane vesti

Fabinjo je krađu prijavio odmah po povratku sa proslave, a automobil i nakit pronađeni su nešto kasnije u jednoj napuštenoj oblasti u Viganu.

Nije ovo bio prvi put da su fudbaleri Liverpula mete provalnika. Prethodne godine je obijena kuća Sadija Manea tokom meča sa Bajernom, dok su ranije u sličnim situacijama bili i Dejan Lovren, Roberto Firmino, Pepe Reina, Danijel Ager i Jirži Dudek. Iz kluba su odlučili da ne komentarišu čitav slučaj.


tagovi

LiverpulFabinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara