Aleksandar Pavlović (©Reuters)
Aleksandar Pavlović (©Reuters)

Pavlović stavio Srbiju na čekanje: Rečeno nam je da ne želi sada da odluči

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.03.24. | 12:23

Konačna odluka posle Eura, dodaje Stevan Stojanović

Srbija ili Nemačka? Aleksandar Pavlović još nije izabrao. A, zovu i jedni i drugi. Delegacija Fudbalskog saveza Srbije predvođena direktorom A tima Stevanom Stojanovićem pokušala je i da u ličnom kontaktu u Minhenu ubedi mladog fudbalera Bajerna da se opredeli za Orlove, ali je stavljena na čekanje.

S tim da to ne znači da se Pavlović definitivno odlučio za Nemačku.

Izabrane vesti

Kako nam je rečeno, Aleksandar ne želi da donese odluku u ovom momentu, odnosno ne do završetka Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Apsolutno imamo razumevanje i shvatanje takvog pristupa. Nastavićemo da ga pratimo, bićemo u kontaktu i videćemo šta će biti epilog. Aleksandru želimo mnogo uspeha u nastavku sezone, uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije”, rekao je Stevan Stojanović za sajt FSS.


Plan stručnog štaba srpske reprezentacije bio je da Pavlovića pozove u seniorski tim već za martovske prijateljske utakmice sa Rusijom i Kiprom i to je i njegovim roditeljima i njemu i predočeno tokom vikenda.

Vrlo je važno da se naglasi da smo u kontaktu sa Pavlovićem, odnosno njegovim roditeljima već nekoliko meseci. Intezivno smo razgovarali i, kada su obaveze obe strane to dozvolile, dogovoreno je da se vidimo u Minhenu. Pre svega bih želeo da Aleksandru i njegovim roditeljima zahvalim na razumevanju i izdvojenom vremenu. Razgovor je bio obostrano konstruktivan i direktan. Iskreno verujem da su prepoznali najbolju nameru selektora Dragana Stojkovića i odgovornih ljudi za funkcionisanje A reprezentacije Srbije da Aleksandar na adekvatan način bude priključen najboljoj selekciji naše zemlje. I nema sumnje da ga mi tu vidimo i plan je bio da bude pozvan sada u martu”, otkrio je Stojanović.

Ali će i on, kao i cela Srbija, morati da bude strpljiv i sačeka definitivan odgovor.


tagovi

Aleksandar Pavlovićfudbalska reprezentacija SrbijeStevan Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara