Komentari na vest

Gabrijel Žezus majstorijama pokazao Arsenalu put ka prvom mestu, Gudelj ublažio poraz Sevilje (VIDEO)

L

LuloLulo

pre 6 meseci

Ako su svi nedodirljivi i svi mogu biti zamjenjeni kao Remzdejl ( i dalje mi nejasno zašto, kad je Raja jako nesiguran), onda sl utakmicu treba da startuje Vieira umjesta kapitena Odegarda. Odegard je očigledno van forme, moguće i premoren
G

GostLazar

pre 6 meseci

Da mi je neko pre par godina rekao da cu u LS gledati stoperski tandem Gudelj, Ramos, mislio bi da se zeza, kad ono stvarno.
l

lokimajstor

pre 6 meseci

Arteta ne budi tvrdoglav i sklanjaj ovog smiješnog golmana sa gola. Vrati Remsdejla. Ljudski je griješiti, ali loše je biti tvrdoglav.
A

Arteta

pre 6 meseci

Hocu brate, evo vec od vikenda..
c

come on arsenal

pre 6 meseci

Zaslužena i bitna pobeda Arsenala, posle brukanja protiv Lensa i Čelzija, gde je Raya u obe utakmice, imao kardinalne greške i večeras je grešio a tvrdoglavi Arteta će ga gurati, taman da mu istera, još bodova iz džepa. Odegard već nekoliko utakmica, nije na nivou a i Saka na toj strani, nije isti onaj, pre povrede. Deklan Rajs dokazuje, najveći svetski kvalitet i vredi svake plaćene funte, uz njega je i Tomijasu bio odličan i bez greške je zamenio, onu ukrajinsku rupčagu, kojeg bi Navas izvozao, da je bio u timu. Žoržinjo ne može da isprati, ritam svog tima, kao najiskusniji, previše greši i to na početnički način. Žezus, fenomenalna asostencija i fenomenalan gol, vrhunski napadač, ali nedovoljan za šampionsku titulu i zbog toga, Arsenal mora kupiti Ivan Toneya, koji bi doneo još jedan, dodatni kvalitet u napadu.
p

papapapa

pre 6 meseci

Rice vec opravdao ulozen novac, martineli i jesus pokazuju klasu, a o ostalima i da ne pricam…. COYG ❤️
N

NemanjaCZVVV

pre 6 meseci

Gudelj nikako na stopera u reprezentaciji, Veljkovic za njega Maldini licno.
И

И

pre 6 meseci

Свака част за гол, али Гудељ на штоперу је катастрофа. Још тандем Рамос од 38 година и Гудељ и са одбраном такве брзине, дозволе себи да стоје на центру, против Жезуса, Саке и Мартинелија. Где може човек да се пријави за тренера Севиље? Што се Арсенала тиче, под хитно да купе нападача, Жезус се опет повредио, а и може овако да игра само кад противник стане високо, кад се екипе само бране, он је неупотребљив. Овај голман Раја је покретна смехотека, Артета је тврдоглав до бола. Иначе одлична утакмица, после Галатасарај-Бајерн, данас друга најбоља.
m

milosarsenal34

pre 6 meseci

Da Arsenal ima jos jednog igraca kvaliteta kao sto je Rice na svojoj poziciji bio bi jaci za jos 30% ,ono je nemoguce kako covjek jede sredinu terena,svugdje ga ima da zatvori,90% duela dobije,i od svih igraca jedini on nocas uzima loptu i tri puta vuce kontru i prolazi po 3,4 igraca Sevilje, ne da je previse 100 miliona, nego je najpametnijih 100 miliona ulozenih Arsenala, a Odegard izgleda odlucio da se vrati na nivo kako je izgledao na prvih 10 utakmica u Arsenalu .. sve je ovo Arteta digao na nivo,dva iznad,ali je promasio cini se ovo ljeto jos to jedno,dva kljucna pojacanja da Arsenal zaista postane jedan od jacih timova u Evropi.
a

aldeles

pre 6 meseci

Da su doveli barem Mitrovica i jos jednog zadnjeg veznog, taman za pare koje su bacili na Haverca i ovo drvo na golu, ne bi im mogao niko nista.
G

Gost300

pre 6 meseci

Ima Arsenal vrhunsku igracinu Partija,ali ne znam zasto ga danas nema ni na klupi,a i kad je tu igra puz Zorzinjo,a Arsenal nije bacio nikakve pare na Raju jer je tu samo na pozajmici,haverca nema potrebe ni komentarisati,covjek apsolutno ne doprinosi nicemu,nestvarno je koliko je Arteta tvrdoglav u nekim stvarima,Odegard i Saka totalno van forme...COYG
t

test11

pre 6 meseci

Parti se opet povredio. Dzaba sto je igracina ne moze se racunati na njega.
J

Jova1246

pre 6 meseci

Pa imaju Partija! Vrhunski igrac!
@

@Aldeles

pre 6 meseci

Kojeg Mitrovica daj se uozbilji. To sto je srbin ne znaci da je igracina. Arsenalu treba clinical finisher, a Mitrovic nema veze s tim, somina koja se uopće ne vraća nazad i ne zalaže za ekipu, ali pojma ti o nogometu nemaš to je evidentno!