Zaniolo (©AFP)
Zaniolo (©AFP)

Galatasaraj uskratio radost Rimljanima: Ništa od 800.000 evra iz Zaniolovog ugovora

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.04.23. | 14:14

Ispadanjem iz turskog kupa Roma je izgubila pravo na jedan od bonusa za bivšeg napadača

Odlazak Nikole Zaniola iz Rome prošle zime predstavljao je pravu sagu, okončanu transferom u Galatasaraj za 16.500.000 evra plus bonuse. Jedan od njih, međutim, nije uspunjen, pa će Rimljani ostati bez planiranih 800.000 evra.

Reč je o naknadi koja je italijanskom klubu bila garantovana u slučaju da velikan iz Istanbula osvoji nacionalni kup. Kako je Galatasaraj eliminisan od Bašakšehira u četvrtfinalu (2:3), pomenuti bonus će izostati, navode turski mediji.

Izabrane vesti

Zaniolo je od svog dolaska u redove Galatasaraja ostvario četiri nastupa u kojima je dao dva gola i upisao asistenciju. Na žalost po njega i njegov tim, put do osvajanja turskog kupa prekinut je porazom od Bašakšehira, ali je situacija u prvenstvu Turske daleko povoljnija.

Galatasaraj se posle 26 kola nalazi na vodećoj poziciji sa 63 boda, osam više od drugoplasiranog Bešiktaša, pa je povratak šampionskog trofeja, poslednji put osvojenog 2019, sve izvesniji. Odgovaraće to i Rimljanima, jer je klauzula u ugovoru o bonusu za titulu sigurno veća nego za kup.



tagovi

GalatasarajRomaNikolo Zaniolo

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara