Komentari na vest

Gazijantep zbog posledica zemljotresa istupio iz prvenstva i Kupa Turske

T

Treppenkind

pre oko 1 godinu

потпуно оправдано & легитимно иступање. а не као у баскету у нашој Србији
p

pravooo

pre oko 1 godinu

Kako lupate. Niko nije ostao bez kluba. Klub ce se vec od avgusta takmiciti u novoj sezoni, igraci imaju ugovor i primace plate. Za to vreme ce samo trenirati, a pre toga dok se ne sredi situacija dobice slobodne dane da idu kuci ali i da kod kuce treniraju.
d

demichelle

pre oko 1 godinu

Istupio je i Hatayspor,Antakya je potpuno uništen grad. Razmere katastrofe su kao iz filmova apokalipse,užas. Ko razmišlja o fudbalu.. FS Turske će,verovatno,na kraju šampionata odlučiti da niko neće ispadati,kao što se već desilo za vreme epidemije C19 i proširiti ligu za sledeću sezonu.. Ne daj Bože nikome..
G

Gostibna

pre oko 1 godinu

hahaha,markovic opet bez kluba
t

todos

pre oko 1 godinu

Brate jel ti to stvarno smesno?
g

gosttt

pre oko 1 godinu

Vracajte se u Partizan hitno...
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Taman da ovi nasi dodju i pojacaju partizan
P

Proka grobar

pre oko 1 godinu

Da pojačaju? Jedino splavove da pojačaju...
O

Opet Greška

pre oko 1 godinu

Ljudi su pre ove katastrofe bili na deobi 10 og mesta. Sada su predzadnji, pošto su ih svi smestili na to mesto nakon istupanja. (Live score, Flash score,Sofa score) Kao što je i Hatay poslednji. A po bodovima nije. Gaziantep sigurno ne bi ispao, pošto su dugi niz godina ekipa iz sredine tabele. Pozdrav
d

darkok

pre oko 1 godinu

Evo lepe prilike da se Jevtović i Marković vrate u Partizan,i nemojte mi sad reći imamo takve igrače već u timu e pa nemamo videli smo ih juče,Dijabate cirkuzant nema ništa od njega svi ga pročitali,Menig igra svaku 10 utakmicu a na ostalim ga ima samo da popuni broj ne zainteresovan totalno,Fejsa,Traore,Andrade su dno dna igrači i za njih je Jevtović doktor fudbala
l

lol12

pre oko 1 godinu

Zavrsen je prelazni rok.Svaka ekipa ima pravo na dovodjenje samo jednog igraca (i to isključivo slobodnog igraca) a to sto su ovi istupili iz lige ne znaci da su svi igraci dobili čiste papire.Nisu oni ugasili klub pa da moraju sledeće sezone 30 novih igrača dovesti kad se vrate u takmičenja.