Komentari na vest

Gde su srpski treneri u najjačim ligama? Ni blizu

F

Fudbalista

pre 3 meseca

Ovo je ono o čemu ja godinama unazad pričam. Nemamo trenere koji mogu da nauče decu, za početak. Zamolio bih novinara Mozzartsporta da malo pročeprka po klubovima širom Srbije i pribavi informacije ko uči decu fudbalu. Koje igračke karijere su ostvarili ti treneri, i gde i kako su dobili trenerske licence. Ne diplome, za diplome treba znanje, za licencu treba drugo nešto. Tada će nam biti jasno zašto nemamo tehnički obučenu decu, počev od prijema koji loptu "lepi" za nogu pa na kraju do taktičkih postavki. Na kraju krajeva, porazgovarajte malo i sa decom, pitajte ih da li ih je neko nekad taktički obučavao i pripremao ili se sve svodilo na - trči, dodaj, šutni. Kad u bazi budemo imali trenere koji znaju da nauče početnike, na svakom sledećem stepenu imaćemo sve bolje i bolje stručnjake ali i sve obučenije fudbalere i taktički i tehnički, pa kad dođemo do naše Super lige, onda ćemo imati i trenere koji mogu da vode ekipe u jačim evropskim ligama.
D

Don Vito Corleone@d.g.

pre 3 meseca

@d.g. – napisao si jednu nebulozu: “Ili pišeš o Milojeviću koji je prvi uspeo da krene sa timom iz prvog kola kvalifikacija za lš i odvede tim u grupnu fazu”. Mislim da je prikladnije napisati da je Borjan uvodio Zvezdu iz kola u kolo, odbranom penala u produžecima. Eto, jedino ako taj Milojević nije čekao kraj produžetaka i onda instruisao Borjana kako da brani penale i na koju stranu da se baci!
U

Učić

pre 3 meseca

Ogledalo Srbije
В

Војислав Илић

pre 3 meseca

Па одговор је врло једноставан,када погледамо ко је давао лиценце нашим тренерима који би сада требало да раде у Европи све нам је јасно. То је био наш стари манипулант и олош бата мора (Ђорић).
h

honduras

pre 3 meseca

i onda procitas "Vidić je za trenera završio u Engleskoj, jer se diplome tamo dele na ime, ne na znanje.bas nam je jako i cenjeno "znanje".
s

srka

pre 3 meseca

Mi već godinama nemamo nijednog trenera u sedam najjačih liga u Evropi. Bio je Stanković nešto kratko u Sampdoriju i završiše u Seriji B. Naravno, nije njegova krivica. Taj klub već dugo tavori. Nisu naši treneri toliko loši, jednostavno nemaju rejting koji Evropa zamišlja. Ne cene ih jer je loša reputacija naše trenerske škole, a zna se i zbog čega. Piksi je dobio licencu preko noći, selektor. Šta će njemu škola, kad je veliki fudbalski znalac.
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

Jeste, zbog Piksija je to tako. Ccc...
k

kendisport

pre 3 meseca

Ali ilija stolica laptop trener kojeg izlapeli Simo Krunic ometla 1-3 rutinski
N

NajsmešnijaFotka

pre 3 meseca

Najsmešnija je fotka sa četri trenera i naslovom najbolji treneri, a jedan od njih čovek koji vadi kečeve iz rukava i zečeve iz šešira bata Muljaj:))))Možda je novinar na slici pogrešio kada je pisao naslov i hteo je da stavi naslov najbolji pekari:))))
z

zmagole

pre 3 meseca

Kao prvo na slici nije Duljaj, nego Ilija Stolica. Kao drugo ta pekara porodice Duljaj napravi dnevno više para nego što ti zaradiš za godinu, i to u jednom vrlo malom šumadijskom mestu. Stidi se komentara, nemaš obraza. Taj pekar kojeg prozivaš hrani gladne, kad si ti zadnji put nešto humanitrno uradio?
h

hojhoj

pre 3 meseca

Kakva liga takvi treneri.

boban milosevic

pre 3 meseca

nisu ni zasluzili
d

d. g.

pre 3 meseca

Nekad je Miljan učio Špance zanatu. Trenerska struka odavno u kanalu a posledica su fudbaleri koji se doučavaju u inostranstvu. Metodologija rada od pre pedeset godina.
С

Сале2323

pre 3 meseca

Шта је... Бата Ђорина школа нешто не фираје, јел'? "Бата Ђоризам" само у Европи цвета изгледа!
V

Veljko9

pre 3 meseca

Vladimir Ivic moja zelja za trenera reprezentacije. Koliko ozbiljna licnost a ne ovaj kiksi sto trazi da ga zovu mister.. glumi Gvardiola kad dobije Litvaniju.. Vlada skroz ozbiljan, ovaj pogled.. da postroji malo ove babe!
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

“Gde su srpski treneri u najjačim ligama? Ni blizu” Pa, malo ste isuviše oštri! Nije baš sve tako crno. Ima i vrlo pozitivnih pomaka, kao recimo Milojević je oteran iz Zvezde u svom prvom mandatu, ali se ipak vrlo brzo snašao i otišao u Saudi Arabiju. Tamo je imao problema sa kriterijumom suđenja. U Saudi Arabiji sude najbolji svetski sudije i njihov kriterijum se u mnogome razlikuje od srpskog, gde su srpske sudije navikle Milojevića da mu sude po penal ili dva po utakmici. Milojević se nije snašao i imao je problema sa rezultatima i plasmanom i u dva kluba je dobio OTKAZE. Zatim se otisnuo u Grčku, u takođe dva kluba i isto je prošao kao i u S. Arabiji. Na kraju je dobio i peti OTKAZ na Kipru, takođe zbog toga što se nije prilagodio kriterijumu suđenja! Na kraju se vratio u Zvezdu i tu će se povratiti onaj njemu poznati kriterijum od 1-2 penala po utakmici! Opet će Miloje biti trener godine, uprkos pet OTKAZA u inostranstvu!
d

d. g.

pre 3 meseca

Jel to Milojević što je vašu ćelavu legendu podučavala trenerskom poslu?
d

d. g.

pre 3 meseca

Ili pišeš o Milojeviću koji je prvi uspeo da krene sa timom iz prvog kola kvalifikacija za lš i odvede tim u grupnu fazu.
G

Gost1234

pre 3 meseca

Ovaj se mesecima predstavljao kao zvezdas ovde, i nasi to citali i pecali se, pa ponavljali njegove bljuvotine!!!!!!!!!!!! Evo sada konacno vidimo za koga navija, pa vi braco cigani opet ponavljajte te grobarske mantre……………
B

Benny

pre 3 meseca

U čemu je problem? To su rezultati akademije "Prvi srpski bek" što bi rekao Milojko Pantić. Prevaziđeno viđenje fudbala, slab rad, veliki egoi, menadžerske kombinacije, ne marenje za infrastrukuru, želja da se 'vataju krivine, nedostatak osećaja za profesionalnu i ličnu odgovornost za rezultate, slabe ličnosti sa tankim vokabularom, čvrsta rešenost da se ne radi na samobrazovanju... Sabrana dela Milovana Đorića... Zapad nije za to, tamo se ipak zna šta se traži.
B

Baća Gajtin

pre 3 meseca

Dok gospoda iz FSS-a, u Italiji probava odela. Djaji da uzmu jedan broj veci zbog pelena.
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Milojevic,Ivic,Jovanovic i Nikolic su svi bolji od Piksija !
L

Lepi mica1

pre 3 meseca

Kad bi se zajebavali😆😆😆
G

GABI GO

pre 3 meseca

Znaci Rusija nesbada u top 15 liga .
v

veze svezom

pre 3 meseca

ma napisano cisto da se nesto cita ...ima jos trenera koji rade al mozzart zna samo za Stankelu i Ivica ...
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Struka je dno i sa sve manjim brojem dece u sportu, mi se polako pretvaramo u "fudbalsku koloniju". Nemamo budućnost!
P

Pfc

pre 3 meseca

Inzenjeri, ekonomisti, treneri, nastavnici, profesori, lekari...svuda je struka u problemu.
M

Monteroo

pre 3 meseca

Pa normalno da je u problemu kad je kod svih isti klise.....fejk profesori,fejk inzenjeri,fejk doktori,fejk treneri pozeri samo je sport najtransparentniji u ligama petice cim nemas rezultat letis,ako ti ne oteras krs igrace teraju tebe....kraj price. Ove nesrece turci bugari rusi to je isto ko i kod nas samo sto imaju mnogo vise para.... Pa rusi imaju stadione kampove ....svemirski brodovi...a igraca nisu izbacili od karpina.
G

Gost4

pre 3 meseca

Wolfsburg, Union, BVB, Torino. Tudor odbio Marseille i Napoli
B

Belgrano

pre 3 meseca

Krasnodar, Ferencvaros, dva puta Al nesto u Emiratima, Asteras, to su NAJBOLJI klubovi u kojima rade nasi treneri, uz napomenu da su Jokanovic i Jovanovic bez posla, a spadaju jos medju ozbiljnije. Ovo je jezivo i za Litvaniju.
E

Eseks

pre 3 meseca

A licencu platis i dobijes...Korupcija i u sportu.
L

Laki92

pre 3 meseca

Reci mi gde to da se ne mucim i ja?! Slažem se da licencu u suštini moze da dobije ko zeli, ali ipak postoji neka procedura koja mora da se ispoštuje, tj da se prodje par nedelja predavanja i polaganja. Sigurno da postoje osobe koje mogu da "zavrse", ali u suštini za nas "smrtnike" postoji procedura dosta ozbiljna, i za A, pa cak i za B licencu...
E

Eseks

pre 3 meseca

Sve su to batadjoristi nazalost..Ja ucim decu po programu Studgarta koji sam dobio od prijatelja
D

DusanrsrsD

pre 3 meseca

Nasi treneri su ligama u kojima su i nasi igrači, tjbu kanalu. Samo sto o tome niko ne prica niti ne daj Boze pita Selektora i Savez, gdje je to danas srpski fudbal?
1

189 189

pre 3 meseca

Rade Bogdanovic: “Da se zahvalimo gospodu sa Zlatibora”
M

Mareska11

pre 3 meseca

Evo jedne informacije koju ne znate ili ne naglasavte u vestima a to je da je nas covek kondicioni trener tj sef medicinskog tima fudbalske Belgije.Saradjuje i radi sa takvim imenima al nama ne valja…
Ž

Žikulino

pre 3 meseca

Tako je, veliki Vladimir Čepzanović!
0

0211

pre 3 meseca

kupljene diplome (struka) i bogata deca (fudbaleri).
?

??

pre 3 meseca

Isto gde i srpski fudbaleri kojih ima daleko vise od trenera. Mi smo sa fudbalske mape odavno obrisani
k

krojač

pre 3 meseca

Struka postaje problem u svim sportovima, u Srbiji. A o fudbalu ne treba ni pričati!!!
G

Gost "

pre 3 meseca

Tekst koji je objasnio mnogo toga...
S

Saguenay

pre 3 meseca

Model radovan Curcic vec decenijama razvija nase trenere...
T

TrenerMare86

pre 3 meseca

Sto je najgore od svega oni su toliko umisljeni,arogantni,sujtni i bahati da je to fascinantno!!! Bio sam na mnogim seminarima,obnovama,kursevima i to je jedno uzasno drustvo uglavnom starijih ljudi koje podseca na sve samo ne na fudbalske trenere!!! Za tu licencu moras da dodjes do 1,2,3 coveka drzave da bi upao na spisak a ako nemas nikog cekas godinama bez ikakve sanse za edukacijom!!! Zato dosta nasih odlazi odavde i polaze gde god moze jer ovo ovde je stvarno uzas.
K

Kako

pre 3 meseca

I da ih bude kad je sve nakaradno od 90zih pa i plaćanje fudbalski diploma raznoraznim smutljivcima. Neki ne mogu pro licencu iako su dokazani igrači i kod nas i u inostranstvu bili al zato su dobijali mnogi koji loptu nisu šutnuli pošteno a kamoli igrali bar trećeligaški fudbal
1

1234567...

pre 3 meseca

Necemo mi vise videti svetske i evropske sampionate
Q

Qnde

pre 3 meseca

Uskoro ce Matic da preuzme neki tim iz liga petice, deluje mi da ima veliki potencijal, pogotovo posle uspesne polusezone u Cuki