Komentari na vest

Gol Totenhemu, pa novi ugovor sa Realom: Lepe vesti za Braima Dijaza iz Španije

v

vbdgd

pre oko 1 godinu

Ovo samo Milan ovaj sada moze, da razigra igraca za Real, i da ga ne otkupe. Kao da su Malaga ili Viljadolid da sluze za razigravanje igraca Reala. Diaz je bio cudo od deteta i ocekivalo se da ce biti bukavlno kao Pedri sto je sada, ne igraju na istim pozicijama nego poredim po tome sta se ocekivalo da bude. U Milanu nije mnogo toga odigrao, ali opet se vidi da ima veliki potencijal koji ne kosristi sem povremeno, ali da ga ne kupe posle 3 godine je samo dokaz kako je nisko pao takav klub. Sta je u danasnje vreme 22 miliona evra, ali za Milan ovaj je puno i 12. Da je malo srece i pameti posle 2 prelazna roka gde nisita nisu kupovali i bez budzeta, oni bi i njega kupili ali i Desta za 20 miliona i ako je malo pokazao ali sa 22 godine i takav brz desni bek nece moci za manje novca da se uzme i da vredi. Ima veliki potencijal pre svega ofanzivno poput Tea, kome i sada ali pre narocito fali igra u odbrani, ali to moze i Kalabrija koji je ofanzivno beskoristan. Takodje ne kosta mnogo ali mora da kupi Vranksa za nekih 10 miliona evra, pokazao je da moze da bude pojacanje u buducnosti, ali isto tako da konacno ostave Bakajoka posle 2 godine odricanja da ne igra a da ostane u Milanu mu je zelja. Bakajoko je diretktna zamena za Kesija i ako je daleko od forme kada je placen 40 miliona evra, on je i dalje odlican za Milan defanzivni vezni ali ne dobija sansu da igra da ne bi bio pokrenut ugovor obaveznog otkupa ako odigra odredjen broj utakmica ali i da nekim Ok partijama ne zinteresuje druge klubove da ga dovedu. Pokusavaju da ga ovako ostave na mala vrata kod sebe, ali i pored toga sto ne prilici Milanu takavo poslovanje, nece upseti da ga ostave a igrac je izgubio dosta vremena bez igranja. Kada je mogao da plati toliko De Ketelaere onda treba i Diaza ali i ostale nabrojane naravno mora se dati veca sansa Adliu koji nije pokazao nesto puno ili nista za to malo vremena sto je igrao, ali je veliki talenat, ozbiljan igrac u Ligi 1 sto nije lako, pa kad bi samo deo snase imao sto je Belgijanac dobio i dalje je dobija, Adli bi pokazao verovatno da je odlican plejmejker koga trazimo dugo vremena. I da konacno da se otvore na leto ove stipse pa da Milan nekog i dovede kako bi ojacao ovaj tim kome fali kavaliteta
k

kadinjača

pre preko 1 godinu

Momak je operisan od fudbala. Prošle sezone su na kraju uzeli titulu samo zato što je Pioli sklonio Braima i Romanjolija a isforsirao Krunića i Kalulua. Kalulu neočekivano doneo sigurnost pozadi, a Krunić dirigovao svim pobedama pred kraj prvenstva. Velika nepravda ove sezone je naneta Adliju. Momak je bukvalno Zidan za ovu špansku prevaru Braima.
v

vdd

pre oko 1 godinu

Kakva prevara, bas se ti mnogo razumes u fudbal. Da Adli je odlican igrac ali nije dobio sansu da se pokaze, a Diaz je drugaciji tip igraca i nije mu primarna pozicija AM ili plej koja je teska i specificna pozicija. Diaz je pre svega krilni napadac, bocni ofanzivni igrac, nije krilo klasicno. E sada sto igra u sredini jer nema ko drugi je druga stvar, a nema pre svega osecaj za asistenciju. Moramo videti kakav ce biti ako mu se pruzi sansa da ide kao bocni napadac sto ne igra ni sada kada je promenjena formacija. Opet je negde u sredini, ali deluje da ima vecu slobodu da ode na krilo. To nece nesto drasticno pokrenuti njegove igre ali bi imali jasniju sliku dal ima koristi na toj poziciji za nejga posto je i ona problematicna konstantno u MIlanu godinama u nazad.

elmagico

pre preko 1 godinu

nije konstantan nema sanse
R

Rosso

pre preko 1 godinu

Jedna dobra utakmica pa novi ugovor... Gde je bio zadnjih 2 meseca? Nije on ni za Milan kamo li za Real
C

Crvenocrni

pre preko 1 godinu

Ma klasični Dijaz, jednu dobru pa pet loših utakmica,apsolutno mi ne bi bilo žao da ga ne otkupe jer tih 22 miliona deluje mnogo za ovo što je do sad prikazao. Sinoć su realno svi odigrali odlično,praktično bez greške,zato i ne čudi da Totenhem nije imao opasan pokušaj u okvir gola.Prvi put ove sezone da nemam zamerku na igru na ni jednog od igrača.