Komentari na vest

Gori u Londonu – Rišarlison u Totenhemu za 70.000.000 evra!

P

PeraV

pre gotovo 2 godine

Ko misli da je Mitar bolji od njega lajk, ko misli da je Risarlison bolji neka lupi dislajk

Marko Pavlovic

pre gotovo 2 godine

Ne volim kontea, ali ovo je odličan posao. Totenhem ispred luzerp6la sledeće godine
G

Gost007

pre gotovo 2 godine

decko, Liverpul zadnje 4 godine osvojio vise trofeja nego Totenhem zadnjih 40 godina ... Ako je Liverpul luzerpul sta je to jevrejsko smece od kluba sa najnovijim stadionom!? Ni Karabao kup ne mogu da osvoje 20 godina kamoli Ligu ili Fa kup... Svet je lep kada sanjas malisane Jadan onaj Kejn decko svetska klasa napadac procerda karijeru bez jednog trofeja
T

Tite

pre gotovo 2 godine

Brazil 2022 Real Madrid(Militao, Casemiro, Vinicius, Rodrygo) Liverpool(Alisson, Fabinho, Firmino) Man. City(Ederson) Man. United(Telles, Fred, Antony) Chelsea(Silva i Raphinha) Tottenham(Moura i Richarlison) Arsenal(Gabriel Maghalaes, Martinelli i Jesus)Newcastle(Guimaraes i Paqueta vrhunski igraci)Aston Vila(Coutinho vraca se u pravu formu) Atletico deMadrid(Felipe i Lodi) PSG(Marquinhos i Neymar) Juve(Danilo, Sandro, Arthur) dakle budimo realni TIMČINA SU ovo je najjači Brazil jos od onog 2006 i prvi su na rang listi osvojice svetsko bez dileme. A ako Nemci dodju u cetvrtfinalu sa Wernerom i Musialom i Šloterbekom, 😂mogao bi Brazil da ih pobedi 7-0taman da im se revansiraju i u velikom stilu vrate na tron sveta i to 6 put kao niko nikad.
D

Don Rossi

pre gotovo 2 godine

Ala si se nalupetao sad, pola od tih igraca su krs ili propali Artur,Kutinjo,Paketa,Fred... Musijala je top igrac, jedan od najvecih talenata na svetu. Zaboravio si samo za pancere Krosa Kimiha Gorecku Gindogana Haverca Gnabrija Sanea...uhvatio si se za Sloteberga i Vernera hahah :)
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Ti isti Brazilci ni Argentinu nisu mogli dobiti.Da pratis fudbal znao bi da imena ne igraju vec tim

milford

pre gotovo 2 godine

Brazil je realno jači sada nego onomad kad su primili sedam golova na svom terenu, sad će na neutralnom uspeti da zadrže nemce na pet lakih komada.

Suptilni utovar

pre gotovo 2 godine

Neka gori London. Samo još da se Konte nije šibao sa Eriksenom u Interu... Još Bastoni i mali bek iz Notingema, pa da pržimo! COYS
U

Uo

pre gotovo 2 godine

70 miliona za igraca koji dolazi iz tima koji se jedva spasio opstanka. Da vidimo ko se spasio opstanka u Spaniji na primer? Еlce, Alaves? Da li postoji igrac u tim klubovima za koga bi neko dao preko 20 miliona? A u direktnom okrsaju sa Evertonom bi bili verovatno tu negde. Ludilo koliko je sve precenjeno u PL.
S

Skippy's back

pre gotovo 2 godine

@Upravni Odbor Poredis Everton sa Elceom i Alavesom na osnovu jedne sezone i to ti je izgovor da umanjis velicinu igraca? Ocigledno da nisi pratio fudbal 80'ih godina pa ne znas za sampionski Everton. Drzi se ti dzojstika, Arsenala i raduj se Ligi Evrope, jer realno, ni za toga niste.
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Na osnovu 80-ih godina treba da se formira trenutna cena igraca Evertona? Moje misljenje je da ne moze krilo Evertona da vredi 6 puta vise od krila Alavesa sa istom statistikom u La Ligi. A kad se sastanu u Evropi, u vecini slucajeva Spanci pobede. I sta sam upravo procitao, kakav dzoistik, kakav Arsenal, wtf?
R

Ricarli

pre gotovo 2 godine

Porediti cenu spica brazila sa nekim iz alavesa govori da i jesi za dzojstik
G

Ginola 14

pre gotovo 2 godine

Pazi navijača Arsenala i Chelsea što su se naložili. Još se i međusobno svađaju na vijest o Tottenhamu!? Dečko dolazi u Tottenham, prvenstveno jer mu je to bila prva želja, a naravno i da bi igrao Ligu Šampiona. E, sad, to što mu svi Londonski klubovi ne mogu tu želju ispuniti je potpuno druga stvar. Ako vam smeta cijena koju smo platili, mislim da je jedino fer da mu damo predsezonu sa Conteom i malo vremena da se skrasi uz Kanea, Sona, Kuluševskog u napadu, pa da mu sudimo po igrama na terenu? Zanimljivo da je danas godišnjica od kako je Nuno potpisao... Koji preokret u samo godinu dana. COYS
I

Igor78

pre gotovo 2 godine

Vi ste platili? Šta si ti platio i kome, nesrećo?
G

Ginola 14

pre gotovo 2 godine

Igor78, da si nešto bolji od mene, ne bi ti tako teško pao negativan komentar za Arsenal i Chelsea. Da nisam u pravu, ti bi se sada prepucavao na vijesti o Zvezdi i Partizanu i ko je koga od istih pokrao umjesto da ovdje glumiš patriotu.
R

Romanov sin

pre gotovo 2 godine

Koja bre zelja😂😂😂 U Londonu ima samo jedan klub i ostali lokalci.
G

Ginola 14

pre gotovo 2 godine

Bravo Spurs! Prvo Bissouma u sredini, sada Richarlison u napadu, 2 top igrača iz iste lige na svojim pozicijama. Ne treba zaboraviti da će s njima raditi tata Conte i to od početka priprema. COYS
x

xaaxxxxx

pre gotovo 2 godine

ne vredi ni pola tih para, nije mi jasno otkud ovoliko love da se trosi u PL sad odjednom, bukvalno svaki drugi klub puca po 70 miliona na ispod prosecne igrace
P

Pobesneli Maks

pre gotovo 2 godine

Dečko je klasična muva bez glave, okej brz je, lako ulazi u šanse, solidan dribler, skoro užasan finišer uzeći u obzir u koliko šansi ulazi. Kao back up opcija je super, ali 70 miliona za solidnu backup opciju je baš previše. A da će igrati pre Sona, Kejna ili Kuluševskog, teško.

Mr 007

pre gotovo 2 godine

🤣Kako je krenulo,bice Arsenal srecan ako budu izborili LE. Za LS su sigurni Liverpul,Siti i Celsi,bogami i Totenhem je postao opasna ekipa,a Junajted sigurno nece sedeti skrstenih ruku. Pritom,tu su i Njukasl,Zapadna Sunka😂,Lester itd,konkurenti Arsenalu po meri za LE.
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Jeste jeste..pogotovo Celsi je opasan, bez ijednog clana uprave i ijednog odbrambemog igraca, a bgm i bez spica. Totenhem je smijesno i spominjati, ekipa koja je zadnji trofej osvojila 1974. godine. Ne kazem da ce Arsenal biti medju 4, ali govoriti da su ovi neki nivo iznad, smijesnoo..
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Dobro pojacanje, smijesi se jos jedan Audi Cup osvojen

Suptilni utovar

pre gotovo 2 godine

Strah polako prelazi u opsesiju Totenhemom. Pričamo za godinu dana o trofeju koji su Totenhemaši osvojili! Makar liga kup. Opklada? Može? COYS
G

Ginola 14

pre gotovo 2 godine

@Gost999 Mi se pojačavamo za LŠ. Liga Šampiona, to ti je ono takmičenje gdje igraju najbolje ekipe u Evropi. Pa kad kažeš, kako će Kane igrati u subotu protiv Woolwicha, jer je u utorak igrao protiv Real Madrida? Don Antonio ti odgovori, nema problema, igraće Richarlison, Kane da malo odmori. A, rezultat na kraju dana u subotu isti, Woolwich opet donji.
R

Ričiy

pre gotovo 2 godine

Besan igrač,malo slabiji od Sona al skupa ima da prave šou.
T

Trololo

pre gotovo 2 godine

Zanima me kako ce ga uklopiti u tim. Ne verujem da ce zeleti da greje klupu, a ne vidim da istovremeno mogu da igraju on, Kane, Son i Kulusevski...
G

Gost emisije

pre gotovo 2 godine

Biće dovoljno utakmica, svakako potrebno pojačanje.
D

Deniz

pre gotovo 2 godine

Kejn, Ričarlison, Kuluševski, a iza Son. Dobar napad, vrv da će opet objezvjediti LŠ, a o trofejima je u vezi Totenhema nezahvalno govoriti, ipak su tu Siti, Liverpul, Čelsi.
n

nikako

pre gotovo 2 godine

Samo kane moze biti iza njih, son sa onom brzinom moze da bude samo spic
G

Gost 619

pre gotovo 2 godine

Ljubitelji Premijer lige,da vas cujem.Ko je po vama bolji igrac Rafinja ili Ricarlison?Za Rafinju stavite palac gore,a za Ricarlisona palac dole.Zanima me misljenje drugih ljudi,mada mislim da je za nijansu Rafinja bolji.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Koj palac da stavim?
S

Scouut

pre gotovo 2 godine

Oni su razliciti igraci i po poziciji i po stilu igre. Risarlison bi trebao da postize vise golova zato sto je blizi golu, ali Rafinja je definitivno opasniji po protivnicki gol zbog svoje prodornosti, driblinga i brzine. Svakako bi pre u svojoj ekipi zelo Rafinju, mada ce Risarlison sjajno doci ekipi Totenhema koja voli da igra na kontra napade, bice dosta prostora za njega i Sona.
k

kosduhdhshs

pre gotovo 2 godine

idi u maligan radi nesto uganezacinje
S

Skopje

pre gotovo 2 godine

Ego Maradone, vestine Laki Markovic.
A

Azzu

pre gotovo 2 godine

Kada vidiš da je Haaland došao za 60M eura a ovaj će izaći 70M funti ili ti ga 80M eura onda vidiš kakve su cijene u fudbalu danas. Sve u svemu odličan igrač, te vidim Tottenham u borbi sa Cityom i Liverpoolom za titulu,koliko god smiješno zvučalo.
M

Mgk

pre gotovo 2 godine

Haland je kostao mnogo vise od 60 miliona. 60 miliona je dobio Dortmund za obestecenje. A jos 60 miliona su podelili menadzeri i njegov otac, a mozda i vise. Znaci samo za obestecenje i bonuse Siti je dao minimum 120 miliona. Imace 3 ili 4 puta vecu platu od Ricarlisona, tako da kada se sve uzme u obzir Haland ce kostati Siti makar 5 puta vise nego Ricarlison Totenhem.
G

Gost000000000000

pre gotovo 2 godine

Brate moj, Haland jeste dosao za 60 ali zato izmuze platu od 30 m godisnje( fazon De brujne ima 18 m) tako da nemojte da pricate kao za dzaba je doveden. Ne kazem da Rica vredi taj novac ali dovodis reprezentativca Brazila koji je naviknut na PL uz to njegova plata nece biti vise od 5 miliona. Hajde da prvo vidimo sta taj Haland moze u pravoj ligi kao sto je Pl.(neko kisno vece u Njukaslu gde 10 igraca Njuke stoji u 16) pa da ga velicimo kao igraca, a ne cipiripi bundesliga gde je svojevremeno i Lucas Barios davao 20 golova po sezoni u Dortmundu pa ode u kinu. Previse se tamo pumpaju statistike zato sto realno ekipe ne igraju defanzivno cak ni kada su bas bas slabe i onda igraci velikih klubova imaju nerealne brojke. Sanco, Kagawa, Sahin, Gece pa na neki nacin i nas Jovic svi su oni bili wow u Bundesligi a posle puvala ispala
m

mmmm

pre gotovo 2 godine

Dokle vise ta uporedjivanja sa transferom Halanda i cenom od 60M?!?! Toliko para jeste otislo Dortmundu, ali je jos 30M otislo njegovom ocu, bar jos toliko agenciji, i dobio je platu od 30M po sezoni. Kad se sve to sabere, kosta bar tri puta vise od Richarlisona.
A

Azzu

pre gotovo 2 godine

Auu kako svi su pametni, pa ajde nađite igrača da nema agent procenat ili šta i pogledajte koliki je, plus kad vec pametujete o plati Haaland ima 375k funti dok jedan Bale je imao 550k funti u Realu i to 2 godine sjedio, 500k funti ima Ronaldo u Unitedu, pa onda ajde izračunajte sve transfere sa platama kako računare i Haalanda. Ubit će vas ljubomora.
M

Mrcau

pre gotovo 2 godine

Dobro pojacanje solidan igrac ali 70 miliona...Ali ne treba vise pricati o cenama igraca posto ima da budu sve vece iz godine u godinu!Pa ovaj bi pre 5 godina sa ovakvom karijerom vredeo 30 miliona i to bi ga mediji vec razapeli da ne vredi te pare ali posto se ovo sa cenama izopacilo ovo je ima da bude realna cena na kraju!
Z

Zivorad

pre gotovo 2 godine

Pa sto pricas ako ne treba pricati o cenama
@

@mrcau

pre gotovo 2 godine

Pa i vrijedio ne 30,kad su ga doveli iz votforda ali nije prije 5 no prije 3
Q

Q

pre gotovo 2 godine

Bolji je Rafinja jednostavno brazilski Di Marija…
E

EROTICA

pre gotovo 2 godine

pun pogodak,bice totenhem paklen
G

Gostrealno

pre gotovo 2 godine

mocice arsenal samo u ledja da gleda..
R

Ramon Vega

pre gotovo 2 godine

@Gostrealno Evo vec 6 godina nam gledate u ledja, a kako stvari stoje bice i 7.