Komentari na vest

GOTOVO: Samardžić je Napolijev novogodišnji poklon od 25.000.000 evra!

G

Gligor11

pre 4 meseca

Sedece na klupi,nazalost. Los potez
j

jakažačxmxčačy d

pre 4 meseca

Sve je to super i treba dečko da igra u reprezentaciji,ali mi nemamo trenera koji ima znanje a ne da igra na pomozi Bože pa šta bude.Odbrana je najlošiji deo ekipe i tu počinje i završava se svako dalje razmišljanje o ozbiljnim rezultatima.Normalno nemaju svi u odbrani Nestu i Maldinija,ali trener je tu da to posloži i da ima bar neke discipline u odbrani a ne da izliće kad ko stigne kao pušteni s lanca.
s

srecno Lazare Srbine

pre 4 meseca

decko tek pocinje , next step barcelona. U reprezentaciji je ko sve ispred njega , radonjić , mladenovic , živković , maksimovic , itd …za plakanje i zato nema šanse da pavlović iz bayerna bira srbiju. sve naopačke u srbiji i zato gubi mo potentiale u svakom smislu… bravo lazare !!!
O

OOiO

pre 4 meseca

Kakve veze ima Mladenovic sa Samardzicem i sta fali Mladenovicu, Maksimovicu i (POGOTOVO) ZIvkovicu?!

Bojan Lordinho

pre 4 meseca

Brate,nemam nista protiv,ali 97% si pogresio SVE u komentaru 😅😅😅
M

Max alegri

pre 4 meseca

Kod Piksija Radonja je prioritet. Hahahaha sta mi radimo.
K

Kmeeek

pre 4 meseca

Za Pikseta on ne valja a za Napoli dobar.
Г

Главати.Кромањон

pre 4 meseca

Андрија Жило Живковић има физикалије, Нате.
T

Tačno

pre 4 meseca

Živković je za 85% naših igrača Mesi lično a pogotovo za sve igrače iz škole fudbala tvog omiljenog kluba
r

realitet

pre 4 meseca

Nema on kvalitet za Napoli. Uzeli su ga i dace mu par prilika pa klupa, kasnije pozajmica itd. Samardzic je u Italiji igrac za prosecne prvoligase. U Ligama tipa premije engleska ili spanska jos teze bi se nasao. Zelim mu da iznenadi sve, ali on se nece izboriti za prvih 11 .
E

Eseks

pre 4 meseca

Meni ovaj Samardzic nije nista posebno..Dosta je spor i neokretan..Ima dobar pregled igre,odlican sut ali atletika nula a ona je danas presudna..Nadam se da gresim,ali sam uveren da zbog tih mana nije imao sta da trazi u nemackoj pa se odlucio za Srbiju..
r

rea

pre 4 meseca

Sreća pa Mesi, Inijesta, Ćavi, Modrić, Kros, Kimih... imaju ozbiljnu fiziku, inače nikad igrači od njih ne bi bili.
E

Eseks

pre 4 meseca

Al si nasao sa kim da ga poredis..al ajd,nadam se da si u pravu i da ce biti klasa Samardzic
l

logos

pre 4 meseca

Modrić i Mesi imaju ozbiljnu fiziku, Mesi je pogotovo bio jako brz u mlađim danima a kroz celu karijeru je imao ozbiljnu čvrstinu i jake noge. A Modrić je i sa 38 godina i dalje solidno brz što samo po sebi dosta govori.
M

Mickoo90

pre 4 meseca

Slazem se. Nije za Napoli
I

Ibarbo

pre 4 meseca

Za inter navijam 15 godina, Juve mi je Tim koji ne mogu da smislim. Zao mi je sto je Vlahovic tamo i zbog njega moram da ih podrzavam. Ali od ovog transfera pocecu da navijam i za njih.

PFK NIŠ

pre 4 meseca

Samo da dobije vecu mimutazu u reprezentaciji...

Mile Stručnjak

pre 4 meseca

Ali ovi koji upoređuju plate i kako kod nas stranci imaju previsoka primanja. A zaboravljaju da i sa "tolikim" primanjima retko koji kvalitetan igrač želi da dođe u naš klub i igra ovu našu ligu. Treba da dovodimo strance iz zemalja koje su još manje razvijene od naše i da im ovo bude odskočna daska, da ovde grizu kako bi napravili korak više i što dalje od bede. Od ovih večitih talenata i onih koji oživljavaju karijeru uglavnom nema ništa...
t

tuneki

pre 4 meseca

Atalanta kad je igrala polufinale LS Muriel i Zapata imali 800k,ostali daleko manje Bili bi najeftiniji u Zvezdi Haterbor igrao recimo za 300k

Bojank91

pre 4 meseca

1.500.000, a Osimen 12,8 miliona (malo manje od Vlahovića). Tako su mu pogodili kad je došao, a uskoro će to debelo da se podigne. U našoj ligi je vrhunac kad 2-3 igrača po ekipi prime 700k do 1m, a to je iznad proseka čak i u Monci. Srazmerno tome je i kvalitet naše lige niži, ne znam šta se čudite toliko?
M

Muuurs

pre 4 meseca

Ajde klosari ne smarajte sa vasim blizancima na svakoj vesti. Isti ste. Kao jaje jajetu.
L

Lektor

pre 4 meseca

Rajkovic/VMS/Petrovic Simic/Milenkovic Veljkovic Pavlovic (Babic) Gajic (*Lazovic/Nedeljkovic) Lukic (Maksimovic, *Grujic/Racic) Ilic (Gudelj) Kostic (Mladenovic) Tadic/Zivkovic/Samardzic SMS (Ljajic, Djuricic) Mitrovic (Vlahovic, Jovic); Steta za Bajcetica i A. Pavlovica...
K

KtorLe

pre 4 meseca

SP 2022 vs EP 2024 Dmitrovic-Petrovic Erakovic-Simic S. Mitrovic-Samardzic Radonjic-Gajic Racic/Grujic-Ljajic *Lazovic-Nedeljkovic
M

Mare55577

pre 4 meseca

Nastasic mora da igra, Racic je zalutao u reprezentaciju, Mijailovic iz Zvezde je bolji igrac od njega.
K

KtorLe

pre 4 meseca

Nastasic jedino umesto Babica, a da li MORA da bude i u jedanaest, to je vec veliko pitanje. Dosta je trom i bilo bi previse da imamo tri takva igraca u odbrani jer je Straja siguran, a onaj desni stoper ce biti JKS ili Bleki. Racic uopste nije toliko los igrac, ne razumem zasto ga ljudi toliko mrze i potcenjuju.
p

postic

pre 4 meseca

kakav crni ljajic,pa on prvi uslov ne ispunjava a to je da peva himnu u fudbalsko znanje necemo ni stici on otpada
V

Vrtlog1

pre 4 meseca

Gde Racica ??? Ajde Luku Ilica,zasluzio
D

DSBGD

pre 4 meseca

Falko koji prima od Zvezde 800 hiljada evra po sezoni i tako 3 godine za ne igranje, i Kvarackelija koji u Napoliju ima milion evra po sezoni??????? 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 Auuu svaka reč je suvišna 😱😱😱😱😱
k

kvarachelija ima milion

pre 4 meseca

A natho 550000 po sezoni a saldanja 750 000???? Da li su realni...
R

Realno12368

pre 4 meseca

i to samo za ling long bez evrope pa mnogo je kume mnogo je
m

mitrod

pre 4 meseca

Pa dobro nemamo svi luksuz da imamo Falka od 800 hiljada evra na tribinama.
D

Džigerica

pre 4 meseca

Bravo Terzinjo Madjijo, pa ti daješ igračima Zvezde plate isto koliko ima jedan od boljih igrača serije A Kvarackelija?????? Zato i jesi Madjija.
Ч

Чакарита

pre 4 meseca

Кваратсхелиа игра за милион а Натхо и Салдања имају по 600К, лепо.

The Intersect

pre 4 meseca

a vaš Hvang i Šerif igraju za 50.000…
p

podesen

pre 4 meseca

A Katai 800 000 e bez bonusa ,a Kanga od 46 god za 800 000 e bez bonusa.Kataia niko nece ni dzabe a Kangi ovu platu nece dati niko i zavrsava karijeru na Mari 2025.g.
Z

Zeleznik

pre 4 meseca

Pametnjakoviću, pa vaš Hvang igra za milion isto, možda i više.

Sakur

pre 4 meseca

A falco 800 000 30 igrac u zvezdi,koliko imaju onda prvotimci ahahahahahahahahhaha
A

Archie

pre 4 meseca

Šta mu to vredi kada nije Filip Đuričić.
F

Forever Young

pre 4 meseca

Ja sam pričao ovde da igrači Zvezde imaju primanja kao pola igrača u ligi petice, a vi niste verovali. I uopšte nije problem što imaju tolika primanja, daj Bože da možemo i više da plaćamo igrače, ALI PRAVI KVALITET, A NE OVE PANJEVE KOJI NE VREDE NI POLA OD TIH PARA. Svima je jasno da je u pitanju kombinacija 50:50. Pola tebi, pola meni.
H

Hajde bre

pre 4 meseca

Kvara ima tu platu jer je došao iz Dinamo Batumija i to sa 20 godina. Ponekad se i kladim i u životu nisam čuo za taj klub, a potpisao je prošle godine prvi ugovor, sledeći ugovor mu neće biti ispod 5 miliona. Druga stvar je to što kada igraš za Napoli, u vidokrugu si mnogih većih klubova, pa odigraš dobro protiv Juventusa ili Intera i sebi si sam dao povišicu od par miliona, a šta kada igraš protiv Kolubare, ko će tebe gledati i onda da bi Zvezda ili bilo koji klub u našoj ligi doveo igrača kao što je Kvara, ti mu moraš dati bar 50% veću platu, pa da mora igrati svaku utakmicu u Evropi koliko on hoće, a to nije dobro tako raditi i eto.
@

@Hajde bre

pre 4 meseca

I to ti je opravdanje, i time opravdavaš Doktora koji daje milionske plate igračima koji ne vrede ni pola od toga. Zašto taj Napoli nije onda uzeo Falka koji im je bio u komšiluku, nego je došao kod nas za 800 hiljada evra po sezoni, da tri godine ladi jajca i prima tolike pare. Svi ste vi pametni sa tudjim parama, pitao bih vas, a pogotovo Doktora da baca svoje pare da li bi toliko naduvao plate, ne bi im dao ni trećinu od toga da iz svog džepa daje
J

Jaguar

pre 4 meseca

Kvara je pre Batumija igrao u Rubinu iz Kazanja i već mu se tad predviđao veliki transfer u lige petice, ali su Tatari zacepili tipa 40 miliona. Kad je izbio rat, čovek je otišao u Batumi samo na 6 meseci da održava formu, tako da uopšte nije došao u Napoli kao anonimus. A što se tiče večitih i prepucavanja oko njih, pa kadrovi odatle da valjaju, ne bismo se brukali ovako po Evropi skoro svake sezone.
T

To što

pre 4 meseca

Igraš za Napoli, ne znači da treba da igraš za reprezentaciju. Prvo u Napoliju da budeš najbolji asistent i strelac, pa da pređeš u Real i tamo kao dobitnik 2 zlatne lopte uz naravno bar 2 osvojene LŠ pa i da razmislimo da zaigraš prvu postavu redovno.
G

Gost99

pre 4 meseca

Ili ako igras za Bajern npr to ti ne znaci nista.Moras igrati bar jos 3-4 godine da bi dosao na nivo Lukica,Gudelja,Djuricica itd
B

Bar Kohba

pre 4 meseca

Raduje ovaj transfer jer je Samardzic vec spreman za jaci tim, a i u reprezentaciji mu treba dati vise prostora. Ostaje malo zal za Juventudom, ali mozda mu je ovo bolja opcija, jer ce tamo moci da bude medju vodecim igracima. Napoli je lep grad, navijaci su top, klub ima tradiciju, nadam se da ce se dobro uklopiti. Srecno!
?

??

pre 4 meseca

Napulj jedan od najruznijih i najprljavijih gradova u evropi. Niko ne treba tamo da ide turisticki, nema sta da se vidi
T

Trki43

pre 4 meseca

Aha,hoce. Daj bre
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

Kvarackelija igra u Napoliju za miliona evra po sezoni????? A mi u Zvezdi imamo koliko hoćeš igrača sa platama od milion evra po sezoni. Mi plaćamo Falka 800 hiljada evra tri godine za ne igranje. Takvih primera kod nas koliko hoćeš. Negde sam pročitao da je Krunić u Milanu igrao za 1.2 miliona evra po sezoni. Ali ok, jasno je o čemu se tu radi, naduvaš igračima duplo platu pa ti pola vraćaju ispod stola. Posle se čudimo gde su pare, i zašto stagniramo tri godine, i zašto ne napredujemo.
G

Goran Gogi

pre 4 meseca

A kod pikseta greje klupu.... kakve su budale ovi zabari ....
B

Babaroga

pre 4 meseca

Bravo!!! Udineze je sredina gde više nije mogao da napreduje. Dobre stvari se dešavaju pred EP. Nadam se da će i Jan-Karlo Simić i Aleksandar Pavlović dobiti poziv za pripremne utakmice i da će Vlahović dići formu
U

Uvek protiv jrz

pre 4 meseca

Pavlovic je odlucio da ne igra za nas.
?

??

pre 4 meseca

Ne znam to ti daju toliko minusa kad je rekao da ceka poziv nemacke. Ljudi moji jedno su zelje, a drugo je realnost. Pavlovic nece da igra za srbiju pomirite se s tim
U

Uvek protiv jrz

pre 4 meseca

Zato sto im se ne svidja istina.
S

Sasa1234

pre 4 meseca

Kvaratskelija igra za milion a oni naši panjevi iz Zvezde, pola ih ima toliko....
d

dr Terzinjo.

pre 4 meseca

Pa naravno kad pola vracaju meni,sta si mislio,od cega Masa da mi zivi,nista ne radi.