Grčka bomba - stiže Bernard!

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.08.22. | 18:22

Naš stručnjak Ivan Jovanović dobija veliko pojačanje...

Navikli smo poslednjih godina da 'jaka' imena u grčki fudbal dovodi uglavnom Olimpijakos, međutim ovog leta moglo bi da se dogodi da najzvučnije pojačanje angažuje Panatinaikos našeg Ivana Jovanovića.

Kako piše tamošnja Gazeta, na pragu dolaska u Atinu je nekadašnji reprezentativac Brazila Bernard (29).

Izabrane vesti

PAO se već dosta pojačao angažovanjem Andraša Šporara iz lisabonskog Sportinga, Benjamina Verbiča iz kijesvkog Dinama, te Magnusona iz moskovskog CSKA, pa bi dolazak bivšeg ofanzivca Šahtjora i Evertona predstavljao šlag na tortu.

Bernard je trenutno pod ugovorom sa Šarjahom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata s kojim trenutno vodi pregovore o prekidu saradnje. Ukoliko bude dobio čiste papire to bi moglo značajno da ubrza njegov transfer u Panatinaikos.

Brazilac se proslavio igrajući u Donjecku, gde je na 156 utakmica za Šahtjor postigao 28 i namestio 35 golova. Imajući u vidu da je plaćen čak 25.000.000 evra Atletiko Mineiru može se reći da je ispunio očekivanja.

Kada je odlazio iz Ukrajine bio je veomka tražen kao slobodan agent. Odlučio se za Everton i - pogrešio. Od tada njegova karijera je u velikom padu.


tagovi

PanatinaikosBernard

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara