Humanitarni tiket u podne: Bariša Krasić tipuje za “Humanost bez granica”

Vreme čitanja: 3min | uto. 07.02.23. | 11:37

Pomoćni trener Cibone, čeka pobedu Stare dane, nadajući se ujedno i 3+ ishodu s meča Svetskog klupskog prvenstva

U redove poznatih koji tipuju u “Humanitarnom tiketu u podne” stiže i Bariša Krasić, pomoćni trener košarkaša Cibone koji su se sinoć trebali da se ukrste s čačanskim Borcem. Termin beše prava nevolja za Čačane koji sve i da su hteli, nisu mogli na teren. Naime, Borac Mozzart bio je desetkovan zbog bolesti igrača, pa je utakmica otkazana za danas u 18 časova.

Na početku, recimo da je Bariša Krasić, do 2015. godine profesionalni košarkaš, potencijalni dobitak namenio Fondaciji “Humanost bez granica”. On je ispod podvučene kvote došao do kvote 9,22, a Mozzart je po običaju na tiket uplatio ulog u iznosu od 10.000 dinara.

Izabrane vesti

Krećemo od meča Kupa Nemačke, i dvojke s utakmice ZANDHAUZEN – FRAJBURG. Zandhauzen visi na ivici fenjeraške postave u Cvajtoj. Frajburgu to odgovara, jer svakako ima kvalitetniji tim, mada ga je Dortmund u prošlom kolu Bundeslige savladao sa 5:1. Situacija je dakle jasna, a favorit poznat.

Član stručnog štaba Cibone, zatim igra 3+ na meču Svetskog klupskog prvenstva FLAMENGO - AL HILAL R. Klub s Marakane je u Maroko došao da igra finale sa Real Madridom i proba da napravi podvig, ali će prvo morati da eliminiše odličnu ekipu iz Saudijske Arabije. Brazilci jesu blagi favoriti, ali smo prilično sigurni da će Al Hilal skupo prodati svoju kožu. Igraće se na gol više, bez zadrške jer oba tima žele da slave.

Isti tip imamo i na utakmici DE GRAFŠHAP - DE TREFERS. Samo ćemo reći da je u osmofinalnom susretu Kupa Holandije De Grafšhap favorit, mada je pislednju utakicu pred ovaj meč izgubio od Telstara. Imajući u vidu da igra sa trećeligaškim timom, verujemo da neće imati problema.


Sledi jedinica s meča AJNTRAHT – DARMŠTAT. Ajtraht u Frankfurtu igra na pobedu. Naravno, neće to biti lako protiv lidera Cvajte koji je do sada u svom rangu takmičenja izgubio samo jednu utakmicu. Biće uzbudljivo, možda i napeto, jer Ajntraht ne zna kako će se Darmštat postaviti.

Za kraj, iz Serije A, vučemo dvojku s meča SALERNITANA – JUVENTUS. Ima li kraja mukama za Staru damu? To pitanje ostaje aktuelno nakon poraza Juventusa od Monce (0:2), bez obzira na minimalnu pobedu nad Laciom u četvrtfinalu Kupa Italije. Salernitana je u prošlom kolu bila bolja od Leća (1:2), pa neće prezati od igre koja može da je dovede u poziciju da zapreti gostima. Uostalom, na poslednjem meču para bilo je 2:2.

I, to bi u kladilačkom smislu bilo sve od košarkaškog stručnjaka, rođenog 1978. godine u Mostaru. On je u igračkoj karijeri između ostalog nastupao za Cibonu, Panelionis, Cedevitu, Kervanos, Zadar, Rabotnički... Takođe, on je nosio i dres sa grbom BiH.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Bariša Krasić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Cedevitahumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara