Humanitarni tiket u podne: Slobodan Branković tipuje za uličnu trku u Leposaviću

Vreme čitanja: 5min | pet. 29.03.19. | 12:00

Direktor ASS očekuje pobedu Olimpijakosa u Pireju!

U petom razredu trenirao je čak pet sportova. Pored atletike bavio se košarkom, rukometom, odbojkom i fudbalom. U svojoj sedamnaestoj godini trenirao je fudbal i atletiku, a onda je ostala jedino “kraljica sportova”. Kao dečak nije imao idole. Postojali su želja i cilj. Želeo je da postane najbrži čovek bivše Jugoslavije. Taj san sadašnjem direktoru ASS Slobodanu Brankoviću se ispunio, kao i želja da postane šampion Starog kontinenta. Bio je najbolji pionir, junior i senior u AK Partizan. Tri značajne godine proveo je i u Crvenoj zvezdi, uzeo mnogo titula, a najvažnija je osvojena na tadašnjoj Marakani kad je Zvezda postala klupski šampion Evrope. Ušao je u monografije oba večita rivala. Bio je član najbrže “bele” štafete na Svetskom prvenstvu, učesnik na dve Olimpijade, aktuelni rekorder u šest disciplina. Biran je za najboljeg sportistu Jugoslavije. Iz takmičarskog perioda Branković apostrofira jedan veliki uspeh.

“Uvek ću pamtiti Đenovu i 1992. godinu. Tad sam postao šampion Evrope što je san svakog vrhunskog sportiste”, podvlači sadašnji direktor koji se nalazio i na mestu generalnog sekretara uspešnog srpskog Saveza i dodaje: “Srbija je bila domaćin najbolje organizovanog dvoranskog prvensta Evrope koje je održano u beogradskoj Areni pre dve godine. Takođe, jedini smo kandidati za organizaciju svetskog dvoranskog šamionata koji će se održati 2022. godine. Uz garancije Beograda i Srbije, uz nedvosmislen stav evropskih atletskih čelnika Beograd će najverovatnije dobiti organizaciju i tog velikog takmičenja”.

Izabrane vesti

 Kratkoročno gledano jedna od manifestacija na koju se fokusira naš atletski Savez i direktor Slobodan Branković je i organizacija ulične trke “ Sv.Vasilije Ostroški” koja se održava 12. maja u Leposaviću pa će i potencijalni dobitak usmeriti ka uličnoj trci na Kosovu i Metohiji.

Zajednički možemo da držimo pesnice i pogledamo kako izgleda dobrotvorni tiket našeg gosta.

Krećemo sa Evroligom, DARUŠAFAKA – BAJERN. Domaći imaju bolji međusobni skor, ali i najubedljiviji poraz, 116:70. Bavarci su trijumf od 46 poena razlike ostvarili u poslednjoj međusobnoj utakmici. Duel bez velikog takmičarskog značaja, ali da fenjeraš može biti neugodan rival pokazuju poslednje dve pobede, jedna je nad Himkijem. Bajern je svoje šanse za četvrtfinale umanjio porazima od Makabija, Žalgirisa i Olimpijakosa. Ipak, treba napomenuti pobedu nad Barsom. Naš gost se opredelio za koševe.

“Hajde da probam sa više od 158.5 poena na meču”.

Da ostanemo na evroligaškim parketima, OLIMPIJAKOS – ŽALGIRIS. Direktan duel timova koji su tik ispod crte. Klub iz Pireja ima pobedu više, ali nisu smeli da izgube od Milana i Gran Kanarije. Litvanci imaju niz od sedam pobeda. Šta nam kaže istorija duela dve ekipe. Bolji skor ima Olimpijakos, 12:9, ali je Žalgiris dobio poslednja tri okršaja. Najubedljiviji trijumf Litvanaca bio je sa 20 poena razlike.

“Pobeda Olimpijakosa uz hendikep od minus 3.5”.

Prelazimo na hrvatske fudbalske terene, LOKOMOTIVA ZAGREB – RIJEKA. Riječani imaju bolji međusobni skor, 9:5:22, a jednom su slavili sa 6:0. Trenutno, sa šest bodova više, bolje stoje na tabeli od rivala. Lokomotiva ima niz od četiri nerešena ishoda pa pobedu. Na poslednjih šest utakmica Rijeka se predala samo Dinamu.

“Otvorena igra uz golove, tri plus”.

I da plemenito tipovanje Slobodana Brankovića okončamo u Francuskoj, REN – LION. Olimpik bolje stoji na tabeli, mada je i domaćin u sredini. U poslednje vreme su Monako i Barselona dobili Lion koji pored tih poraza ima pobede i remije. Na sedam utakmica Rena samo jedan poraz, od Arsenala. Međusobni skor, 12:16: 21, a najubedljivija pobeda Olimpika je sa 4:0.

“Tri plus”.  

Trenutna suma koju je naša kompanija donirala u ovoj plemenitoj akciji iznosi 11.546.020, 00 dinara. Sve plemenite kladioce upoznali smo sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije MOZZART. U javnosti veliki odjek izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Očekujemo lepo vreme za nastavak akcije. Ne sme se zaboraviti ni akcija “Novi dresovi za nove šampione u kojoj MOZZART donira sportsku opremu klubovima iz cele Srbije, BiH…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Dobrotvorni kladilac Miloš Lazić postao naš 158. dobitnik. Voditelju NAKSI radija “prošao” je humanitarni tiket za sjajnih 58.800, 00 dinara. Kompanija MOZZART pomenutu sumu, po Miloševoj želji, doniraće Mariji Lajšić koja boluje od delimične cerebralne paralize zbog čega ceo život provodi u kolicima. Glumac Aleksandar Srećković je naš 159. dobitnik. Međutim, u utorak je i košarkaš Mega Bemaxa Nikola Mišković iskoristio svoju priliku i sastavio dobitni listić. Uhvaćen je i jedan iks na meču Švajcarska – Danska za fantastičan dobitak od 129. 700, 00 dinara koje će MOZZART donirati NURDORU –u.

Trenutna suma koju je naša kompanija donirala u ovoj plemenitoj akciji iznosi 11.546.020, 00 dinara. Donacije su otišle su na veliki broj adresa u Srbiji, a ne smemo zaboraviti ni pomoć koja je upućena u Republiku Srpsku.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković i Nikola Mišković. Dakle, 34 člana kluba 100.000, 00 dinara.

MOZZARTOV  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Veoma važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Slobodana Brankovića dobitak će biti doniran i za Gradsku organizaciju Crvenog krsta. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 18:15 8997 EVRL Darussafaka - Bayern up više (158.5) 1,90
Pet 19:00 4603 HRV 1 Lok.Zagreb - Rijeka ug 3+ 1,85
Pet 20:45 5001 FRA 1 Rennes - Olympique Lyon ug 3+ 1,60
Pet 20:30 8998 EVRL Olympiakos - Zalgiris h 1 (-3.5) 1,90
Ukupna kvota10,69

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaSlobodan Branković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara