Humanitarni tiket u podne: Stevan Mijović tipuje za lečenje Mihajla i Dimitrija Kragovića

Vreme čitanja: 3min | čet. 30.03.23. | 11:47

Trener košarkaša Radničkog iz Kragujevca, izvlači maksimum iz današnje evroligaške ponude, a sve začinjava raspoloživim fudbalom

Danas je s nama mladi, a opet iskusni trener košarkaša Radničkog iz Kragujevca, Stevan Mijović. Njegova Mozzart odluka je da tipuje za lečenje Mihajla i Dimitrija Kragovića. Mališanima su neophodna sredstva za operativne zahvate, transplantacije matičnim ćelijama, rehabilitacije, fizikalne terapije, tretmane u hiperbaričnoj komori, logopedske tretmane, za banjsko lečenje, medikamente, suplemente i medicinski potrošni materijal, ortopedska pomagala, kao i za smeštaj i putne troškove.

Uz današnjeg gosta, pokušaćemo da im pomognemo posredstvom Fondacije “Budi human”, iznosom od 109.800 dinara, koliko iznosi potencijalni dobitak u našem i vašem “Humanitarnom tiketu u podne”.

Izabrane vesti

Pitali smo našeg Stevana Mijovića da nam na početku kaže po koju reč o svojoj dosadašnjoj karijeri.

“U osmoj godini počeo sam da treniram košarku. U srcu nosim Radnički. Iz trenerske karijere izdvajam meč naše juniorske reprezentacije, u kojoj sam bio pomoćnik, za treće mesto, kada smo uzeli medalju. Ovu sezonu smo počeli sa namerom da uđemo u viši rang. Sistem je bio težak, zbog dve grupe, pa prolaska dalje i svaka utakmica bila nam je kao finalna. Pohvalio bih rad direktora, mog stručnog štaba, zalaganje igrača, ceo klub...”.

Krećemo u tipovanje od meča BAJANGKARA S. - RANS NUSANTRA, s kog očekujemo prelaz 1-1. Budući da su gosti najtanji tim takmičenja, a domaći dosta bolji, predložena igra deluje nam kao jedna od sigurica dana koji ruku na srce i ne obiluje sportskim događajuma.

Sledi tip 3+ il Lige šampiona za dame, sa meča VOLFSBURG Ž. – PSŽ Ž. Prva četvrtfinalna utakmica pripala je Volfsburgu (0:1). To znači da će PSŽ morati agilnije da nastupi, a da to može vidi se iz egal poseda lopte na prvom meču. Inače, na već pomenutoj ztakmici bilo je jako malo šuteva u okvir gola, što znači da nas i sada verujemo očekuje tvrd meč.

Idemo na meč EFES – BOLONJA, uz igru H1(-12,5). Efes je favorit na svom parketu, a takav se i pokazao i na gostovanju Virtusu, kada je u novembru slavio sa 80:85. Inače, Italijani su pred ovaj meč demolirani u Tel Avivu, pošto ih je Makabi tukao sa 111:80. Takav rezultat može ozbiljno da poremeti koncepciju igre Virtusa.

Za kraj, bavimo se tipom H1 (-14,5), uz utakmicu BARSELONA – ALBA BERLIN. Pitanje koš razlike i postavljenih margina jedino je u kladilačkom smislu bitno za ovaj meč. Barselona je apsolutno favorit pred meč s Albom koja je tek 17. na tabeli. Inače, Barselona je u prošlom kolu dobila Partizan Mozzart Bet sa 80:89.

Sledeće pitanje za Mijovića ide uz konstataciju da se u KLS - u se popravio kvalitet takmičenja…

“Vodio sam Kolubaru i prošle godine smo opstali u ligi. Ranije, četiri godine bio sam pomoćnik u Dinamiku. Počeo sam u mlađim selekcijama Crvene zvezde. U sistemu sam poslednjih godina i vidim da se popravlja stanje. Od igrača, trenera, ekipa koje se bore za vrh. Imamo i mlade ekipe poput Dinamika, OKK Beograda... Spoj mladosti i iskustva doprinosi razvoju srpske košarke. U našoj ligi imali smo pravo na četvoricu igrača preko 26 godina što je dobro zbog razvoja mladih košarkaša”.

Šta je cilj Radničkog za narednu sezonu?

“Da završimo ovu takmičarsku godinu, pa da sednemo, sumiramo rezultate. Cilj neće biti opstanak jer ukoliko je to cilj odmah ćemo biti u problemu. Kako i šta tek ćemo videti, imamo vremena”.

Neki poznavaoci prilika su za ukidanje ABA lige?

“Čuo sam za te spekulacije, ali to je pitanje za starije i iskusnije kolege. Njima bih prepustio da pričaju o tome. Svakako moramo jačati naše lige, ali na koji način neka odluče pozvaniji”. 

Na kraju, naglasimo da je Marko Dimitrijević, sekretar FK Radnički 1923 postao poslednji dobitnik u okviru akcije, i to 382. u nizu. Trenutno, ukupna donirana suma u tiketu plemenitosti iznosi 28.353.458 dinara

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Stevan Mijović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženju “Rastimo zajedno” iz Kozarske Dubice. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaKK Radnički Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara