Komentari na vest

INTERVJU – Stefan Mitrović: Arsenalov skaut me jurio po američkoj šumi!

Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Bio si i na probi u Partizanu, ali to se ne spominje! Ok, srećno, sve najbolje! Pozdrav za tatu!
T

TerzajaKokezajaSnajperSlusalica

pre preko 1 godinu

Cuj ovu pricicu jure ga skauti, ali je zbog ljubavi prema ovoj drzavi resio da igra za zvezdu za svega milion eura mesecno.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ovde se non stop vodi priča da Dinamo Z prodaje skuplje igrače zato što imaju pasoš EU. To je donekle tačno. Ali više mislim da je to alibi priča za naše klubove. Ako se ne varam Hrvatska je ušla u EU 2013, svi oni i većina sadašnjih igrača reprezentacije Hrvatske koji su iz Hrvatske lige otišli za ogromne pare, otišli su mnogo pre nego što je Hrvatska ušla u EU. Tako da ta priča sa pasošima EU ne pije skroz vodu. Uporedi samo Gvardiola i Erakovića koji igraju na istoj poziciji. To je nebo i zemlja. Ovaj vredi sada posle SP blizu 100 miliona evra, a ovaj naš niko da ponudi ni 10 miliona evra. A mislim da su isto godište, možda je čak i Eraković stariji nisam siguran. Taj Dinamo Z bez problema kupuje igrače za po 5 miliona evra. Čak je bila skoro priča da hoće iz njihove lige da kupe igrača za 5 miliona evra, ne znam da li su ga kupili. Ne pričam Ja ovo da bi omalovažio naše klubove, nego da bi oni malo kvalitetnije počeli da rade svoj posao. Jer Zvezda i Partizan imaju mnogo veći potencijal i od Dinama Z i od Hajduka S. U svakom smislu.
O

Orinoko

pre preko 1 godinu

Bravo mali. Nastavi kao i do sada. Sve imas, samo jos poradi na sutu, koji nije los, ali ako napredujes i u toj kategoriji, bice resetanje! Kidaj napred.
A

Ajmo realno

pre preko 1 godinu

Problem ovog momka je sto je Lazar Markovic u njegovim godinama uveliko driblao u Partizanu, a ovaj mali se sa skautima juri po šumama.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Koga je Lazar Markovic ikad driblao? Jedino sto je bio brz, ali dribling nije imao nikakve veze sa njim. Kad je bio stariji, izgubio je brzinu.
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Pedja108 Lazar je zaista bio genije za te godine, poigravao se sa protivnicima. Ja lično sam mislio za njega i Žileta da će napraviti fantastične karijere. Ekstra talenti su bili. Šta se sa Lazarom desilo, meni nije jasno. Da li ga je Liverpul toliko unazadio, jer u Benfici pre toga je isto bio odličan, ili ga je raskalašan život možda uzeo pod svoje, zaista ne znam?! Žile isto propast. Paok je daleko ispod onoga ,što je on prikazivao kao mlad fudbaler. Njega je otac mešanjem u sve i svja mislim unazadio.
R

Rosso

pre preko 1 godinu

Primetio sam na ovom SP da Kanada igra na brzinu i zalet…sad vidim da momak kaze da je kod njih u skolama fudbala akcenat na brzini i atletici. Plus ako neki igrac ima tehniku, pas, sut…onda zaista moze da bude top klasa igrac kao Dejvis iz Bajerna.
G

Gost690

pre preko 1 godinu

100% te jurio
Ž

Žak Vilnev

pre preko 1 godinu

Pošto je ova vest vezana za Zvezdu, zanima me kada će doći do tog najavljenog ubrzanja u prelaznom roku koje ste najavili da stupa na snagu odmah posle Nove godine da bi se ekipa kompletirala do polaska u Antaliju 8.1. ?
Г

Гос'

pre preko 1 godinu

Мали само настави даље да газиш, видио сам га са цуром у граду. Фино васпитани дијете, сигурно је плус што је одрастао преко. Титула, ЛШ, па послије ино-ангажман да те не покваре овдје разне комбине..
S

Svilajnac

pre preko 1 godinu

Malkice prodaje maglu - pa ako su papiri problem, sto su te zvali na probe i gubili vreme sa tobom uopste, nego nisi bio dovoljno dobar i to je to.
S

Srdjan88

pre preko 1 godinu

Zato sto nije igrac iz EU. Da bi uzeli igraca van EU on odmah mora da pravi razliku. Otuda recimo Dinamo lakse prodaje svoje igrace od nasih timova jer imaju te papire.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

@Srđane Ako nisi obavešte Engleska više nije u EU tako da nema nikakve razlike i ako imaš EU papire.
O

O Boze

pre preko 1 godinu

Nenade, nisi u pravu… bez obzira sto nije u EU i dalje vaze pravila za drzavljane EU
@

@Sedjan88

pre preko 1 godinu

Samo vas slušam kako godinama pričate gluposti za taj pasoš EU. Koga lažete, jel to da bi sakrili nesposobnost Zvezde i Partizana da prodaju igrače za velike pare, pa se vadite na pasoš EU. Koliko je Dinamo Z prodao stranaca za velike pare koji nemaju EU pasoš. Zašto ne kažete da Dinamo Z kupuje igrače za po 4, 5 miliona evra. Čak i iz Hrvatske lige kupuju igrače po 4, 5 miliona evra. Kada ćemo mi da dostignemo taj nivo da toliko plaćamo igrače. Kada si top kvalitet misliš da nekoga boli uvo što nisi iz EU. Evo sada npr Dinamo Z ima ponude za Oršića 30 godina za 10 miliona evra. Dok kod nas takve igrače poklanjaju da džabe odu. A nekima produžuju ugovore do penzije jer ih niko neće ni za džabe. Pitaj za koliko je para Gvardiol prodat, a kolika sada vredi sa 20 godina. Čak se govori o cifri od 100 miliona evra. Dok mi kada prodamo mladog igrača za 5 miliona evra, kao da smo ga prodali za sve pare ovoga Sveta. Dokle više da lažemo sami sebe.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

@ o bože Ne važe. Trebati radna dozvola. Ne može više ja došao da radim sa EU pasošom. Isto je i obrnuto.
n

noriakikassai

pre preko 1 godinu

Dobar igrac,ali nije toliko brz.Radonjic brzi duplo od njega i duplo bolji igrac.
N

News

pre preko 1 godinu

Radonjic je imao potencial ali ga nigde nije iskoristio. Mitrovic ce biti bolji igrac od njega jer decko svaki dan radi na sebi. To je vrlo bitno za profesionalnog igraca. Radonjic uopste nije napredovao jer nije radio na sebi.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Ako I ovog momka upropastimo I ne uzmemo bar 10 miliona eura za njegov transfer kad dodje vreme za to onda smo stvarno idioti, mislim na trenera i rukovodstvo. Ako se treba odlučivati izmedju njega i Bukarija uvek za njega.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Zasto bi se odlucivali izmedju njih dvojice? Jedan je levo krilo, drugi desno. Obojica su brzi, sa dobrim driblingom i osecajem za centarsut i obojica nam trebaju, pogotovo za LS.
t

torki

pre preko 1 godinu

koliko neiskvaren i vaspitan momak
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Dobar intervju.Dobar momak i igrač.Lepa fudbalska priča.Sve najbolje u daljoj karijeri.