Komentari na vest

Iz neutralnog ugla: Igrajte fudbal, nemojte da plačete, lažete, gurate se...

0

0211

pre gotovo 3 godine

Uporedi ovo - Dejan Stankovic i Kosan a sa druge strane Stolica i Stanojević.
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Partizane samo pametno igraj iz bunkera i onda dovoljno da Asano jednom pobegne i kraj i tačka
v

var

pre gotovo 3 godine

Asano je pobegao kad ikad
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Ej uteko tigar leopard pa kako kada zašto uuuu pa upravo odma istom obustavi plaćanje nek ide kod Kinezi da trazi pare
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Znači samo bunker osto kuku pa silovaće nam golmana sunce ti zarko
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Ako se uzdamo u Lazara Markovica onda da ne krecemo iz Zemunela.
a

ajmoooo

pre gotovo 3 godine

Ti nisi nas navijac
S

Sticky fingers

pre gotovo 3 godine

Apsolutno nas navijac. Kakav Markec, vec dve godine ne moze da se poveze. Bolje da nam deca igraju, pa ova Zlatno doba ekipa nek nas pocisti. Ovo sa Miljkovicem, Obradovicem, Jojicem, Markovicem ne lici na fudbal
Ž

Žan Pol Gotje

pre gotovo 3 godine

Kad ne bude bilo politike biće dobrog fudbala,ne postoji zatrovanije i bolesnije rivalstvo u Evropi,možda mogu da mu pariraju Hajduk-Dinamo i to pre svega zbog Hajduka.Fudbala nećete gledati,mnogo tuče,prekida,oba trenera koji stoje na liniji i urlaju na sudiju,tenzija za svaku loptu,gol ako padne pašće iz prekida,ko ga da povući će se u svojih 25 metara od gola,već viđeno mnogo puta do sada.Društvena klima je takva da je ovde sve izvrnuto naopačke,ovaj cirkus nije trebao ni da se održava u Beogradu zbog mogućnosti da rade štangle,baklje,sekire oko stadiona.Pošto je bez publike komotno je moglo da se odigra u Gornjem Milanovcu.Ja se samo nadam da neće biti mrtvih oko stadiona i da na terenu neće nekome biti završena karijera nekim ludačkim startom.

markooos

pre gotovo 3 godine

Ceka se dobar derbi vec duze godina, ali opet ga nece biti, ponovo ce sve osim fudbala biti glavna tema, a najvaznija stvar na terenu se nece spominjati. Realno gledano sa svih strana, Zvezda je apsolutni favorit u finalu, imaju kvalitetniji tim, odigrali su puno ovakvih utakmica ove sezone na "jednu loptu". Naravno sve ce zavisiti od ofanzivne trojke Katai, Ben, Ivanic. Sa druge strane, Partizan konstantno motivisaniji od Zvezde u derbijima i mogao bi i to da bude vazan faktor.
F

Fudbalista

pre gotovo 3 godine

Da internet navijači malo znaju fudbal ne bi im se komentari svodili na vredjanje protivničke ekipe i protivničkih navijača već bi tražili od svojih igrača da izađu i pregaze rivala na terenu. Zvezda ove godine jeste bar 30% kvalitetnija od Partizana. Partizanu je kup prilika da "spasi" sezonu, iako ja kup ne vidim kao bitan trofej. Sezona je završena, ova utakmica je jedna od retkih u kojoj obe ekipe i oba trenera treba da kažu igračima - izađite na teren i igrajte fudbal najbolje što umete, jebeš trofej. Izađi i pobedi Partizana sa tri razlike da pokažemo da smo zasluženo prvi. Ili ... Izađi i pregazi zvezdu sa tri razlike da pokažemo da nije zaslužila da bude prva. Dajte nam fudbal - jebo vas on!
O

Otki

pre gotovo 3 godine

Po nekim izjavama od juče, plakanje je već počelo.
R

Ragdar

pre gotovo 3 godine

Pa mislim da svi mi ljubitelji fudbala evo vec 5 godina cekamo kvalitetan derbi, do sad sam se za svaki nadao da ce biti bas taj i svaki put katastrofa, sada ocekujem katastrofu tako da se mozda i okrene pa stvarno bude dobar derbi.
Б

Борис

pre gotovo 3 godine

Где само ископасте овог милорада косановића,за име Бога?! Кога још интересије његово мишљење?! Излапели,сенилни старац
9

951357

pre gotovo 3 godine

Kosan objasnio.
1

1/1

pre gotovo 3 godine

I na bilo kakav kontakt previjaju se kao gliste