Jan Matsen? Nema Dortmund te pare! Ali zato Bajern...

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.03.24. | 12:59

Holanđanin je navodno alternativa za Tea Ernandeza...

Ukoliko ne uspe da ubedi Alfonsa Dejvisa da produži ugovor i tako spreči njegov najavljeni odlazak u Real Madrid, Bajern će krenuti po Tea Ernandeza (26) iz Milana. To je jasno već neko vreme. Razumljivo, to ne bi bila nimalo lagana operacija, niti bi se Rosoneri tek tako predali, pa je logično što se piše i o alternativnim opcijama.

Kao jednu od najboljih, tvrdi Bild, Bavarci vide u Janu Matsenu (22), levom beku Čelsija, koji sjajno igra od Nove godine na pozajmici u Borusiji iz Dortmunda. Momak je nezamenjiv član prve postave, tehnički izuzetno potkovan, brz, dobar u odrađivanju defanzivnih zadataka. Postigao je jedan i namestio dva gola u prvih deset bundesligaških susreta.

Izabrane vesti

Na Vestfalenu su veoma zadovoljni Matsenom, ali šanse da plate izlaznu klauzulu od 41.000.000 evra gotovo da ne postoje. Iz tog razloga, Bajern ne bi imao naročito oštru konkurenciju.

"Matsen definitivno može sebe da zamisli da ostane u Nemačkoj", stoji u tekstu Bilda. "Oseća se veoma prijatno, odlazak na pozajmicu u Dortmund osvežio mu je karijeru i on je generalno oduševljen Bundesligom. Sve to govori da Bavarci mogu da krenu akciju čim požele".

Možda i ključni test Jan Matsen polagaće predstojećeg vikenda (konkretno u subotu, 18.30), kada Borusija bude gostovala u Minhenu.


tagovi

Ian MatsenLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Bajern
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara