Karlos Alkaras (©Reuters)
Karlos Alkaras (©Reuters)

Juventus pred potpisom Karlosa Alkarasa!

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.01.24. | 00:03

Stara dama dostavila ponudu koja bi trebalo da bude odgovarajuća...

Juventusova potraga za iskusnim vezistom nije dala željeni rezultat, što je dovelo do toga da se u poslednjem danu prelaznog roka gotovo histerično traži rešenje neophodno Masimilijanu Alegriju da ostane u trci za titulu.

Spekulisalo se o Džordanu Hendersonu koji je ipak završio u Ajaksu, čak je bilo pominjanja i Lazara Samardžića ali je ta opcija ipak ostala za jul, bilo je pomena još nekih imena i došlo se na kraju do - Karlosa Alkarasa!

Izabrane vesti

Argentinac koji deli ime i prezime sa mnogo poznatijom španskom teniskom zvezdom mogao bi u smiraj zimske pijace da promeni ne samo klupske boje, nego zemlju i rang takmičenja, odnosno da iz Čempionšipa dođe do vrha Serije A.

Kako je u večernjoj objavi najavio transfer guru Đanluka di Marcio, Juventus je nadomak dogovora sa Sautemptonom oko potpisa Karlosa Alkarasa, prvo na pozajmicu do kraja sezone, onda i možda na duže.

Juventus je klubu sa Sent Meriz stadiona dostavio ponudu koja bi trebalo da bude odgovarajuća - pozajmica, uz opciju kupovine koja bi Svecima potencijalno mogla da donese više od 40.000.000 evra. Ako sve prođe po planu, Alkaras će obaviti lekarske preglede već u sredu i ubrzo će se priključiti saigračima u novom klubu. Argentinac već neko vreme 'flertuje' sa A timom svoje zemlje posle tri nastupa za mladu reprezentaciju, a u Sautempton je stigao pre samo godinu dana iz Rasinga za nešto manje od 14.000.000 evra.

Ove sezone skupio je 26 nastupa za Sautempton, uz četiri postignuta gola i tri asistencije. On je već dao zeleno svetlo klubovima da dogovore uslove transfera, pošto on želi da se preseli u Torino.

U slučaju da Juventusov plan sa Alkarasom ne uspe, rezervne opcije su Đakomo Bonaventura iz Fiorentine i Roberto Perejra iz Udinezea. Bjankoneri su ove zime doveli samo Tijaga Đala iz Lila za nešto više od pet miliona evra.


tagovi

Karlos AlkarasZimski prelazni rok 2024JuventusSautempton

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara