Komentari na vest

Kakav majstor je Burak Jilmaz! Dva gola i asistencija za epski preokret čeličnog Lila (VIDEO)

I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

Pa ovi ludaci su resili da uzmu titulu. Ciljnu krivinu su prosli, na pravcu im ostaju jos 4 kluba. Daleko da su lagani protivnici, svakako su za respekt, ali ipak to nisu klubovi iz samog vrha.
T

Tik0

pre oko 3 godine

Sjajna zavrsnica prvenstva, steta samo sto nema neki medjusobni derbi 3 vodeca kluba u poslednja 4 kola. Monako da osvoji je skoro nemoguce misija, zaostaju bodovno i plus najtezi raspored Lion kuci i Reims u gostima, jednu ce da kiksnu. Lil je favorit u sve 4 svoje utakmice i PSG, tesko je ocekivati da ce i jedni i drugi da kiksnu i to realno trebalo bi po 2 puta, da bi Monako uzeo titulu. Nadam se da ce Lil pobediti sve 4,od njih zavisi, tesko da PSG nece dobiti sve 4 sad kad mora, plus imaju najlaksi raspored, tako da je za Lil sad ili nikad.

Mr 007

pre oko 3 godine

Doge krenule po titulu!!! Razlog zbog kog je PSZ odbio Superligu je taj sto je Katar dobio organizaciju SP. Topi plastiku!!!
M

Mare14

pre oko 3 godine

Kako će Monako da osvoji titulu ajooj
M

Mikri

pre oko 3 godine

Pa i nemaju bas lak raspored nica, lens, st etien i angres...realno mogu ne na jednoj nego na dve da kiksnu, iskreno se nadam da ce biti prvaci oni i u španiji recimo Atletiko ili Sevilja...u italiji je isto došlo do promene...steta sto i lajpcig nije izdržao jer se bajern nudio...
I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

Nakon koketiranja sa Superligom nadam se da Atletiko nece uzeti titulu, tj da ce to uciniti Sevilja.
K

Koloseum

pre oko 3 godine

Neko ce reci u sali "tatko na fudbal"? Auuu promenite lerdija.
9

951357

pre oko 3 godine

A Jilmaz igra kao zmaj ove sezone!
9

951357

pre oko 3 godine

Apsolutno zaslužena pobeda! Ajmo Lil do titule!
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Ovo može da im bude prekretnica sezone, za sve se pitaju do kraja i na svakom meču su favoriti. Ali mislim da će kiksnuti bar na jednom meču, gubili su bodove protiv slabijih ekipa gde se ostaje bez titule tipa Nim, Nant i slične ekipe
G

Glupost

pre oko 3 godine

Jes dobro u Francuskoj iSpaniji
M

Medellín

pre oko 3 godine

Prektetnica sezone u 34. kolu. Bas si lupio. Ovo je bila utakmica koju su morali da dobiju ako zele titulu. Ako su okrenuli Liona posle 0:2 onda bi rutinski trebali da dobiju ove preostale 4 utakmice protiv realno slabijih protivnika. Drago mi je sto je tako. Pa nek Psg igra sa pola gasa celu sezonu. I Nejmar neka dobija crvene kartone kad mu dodje zuta minuta. Tim od milajrdu gubi titulu od Lila. Lepo.
T

Tori

pre oko 3 godine

A Monako nista