Nemanja Matić rekao zbogom Renu (©Starsport)
Nemanja Matić rekao zbogom Renu (©Starsport)

Kako ti uopšte padne na pamet da izmisliš ovako nešto?! Direktor slagao za školu, Matić otišao

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.01.24. | 12:19

Moguć i kraj karijere, mada bi srpski internacionalac radije u Lion

Nije sve u novcu, ima nešto i do uslova života, ali Nemanja Matić verovatno nije mogao ni da pretpostavi šta će na kraju usloviti njegov rastanak sa Renom posle samo šest meseci u Francuskoj. A uslovilo je to što u ovom gradu u Bretanji ne postoji internacionalna škola koju bi moglo da pohađa troje Matićeve dece.

Nije šala, jer nije sitnica. I što je najgore, izgleda da je neko iz Rena – sumnja se na sportskog direktora Florijana Morisa – nekako umislio da bi bila dobra ideja da slaže Matića i kaže mu da škola postoji. Kad je na licu mesta shvatio da je prevaren, Matić je rešio da se spakuje i ode.

Izabrane vesti

Francuski mediji jutros su ga sa koferima uslikali na železničkoj stanici u Renu, dodaju i da je već ispraznio ormarić u svlačionici u trening centru Piverdijere Za pet meseci u Renu izgubio je svako poverenje u klupsku upravu i ne pada mu na pamet da ostane tamo, iako mu ugovor važi do 2025. godine.

Čak i ako mu uprava na čelu sa vlasnicima, prodicom Pino, ne dozvoli da ode, 35-godišnji Matić neće nazad. Spreman je i na radikalne mere, poput odlaska u penziju. Mada bi najradije u lionski Olimpik. Pitanje je samo da li će ga posle svega Ren pustiti u Lion. Pojedini izvori čak tvrde da Matić nije čak ni obavestio klub da ide. Drugi kažu da jeste.

Porodica je svakako na prvom mestu, pa ni pokušaji šefa stručnog štaba Žilijana Stefena da ubedi Matića da ostane nisu uspeli. A klub će verovatno ispitati Morisa kako mu je uopšte i palo na pamet da obećava škole koje ne postoje?



tagovi

Nemanja MatićZimski prelazni rok 2024FK Ren

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara