"Navijači su željni radosti"
"Navijači su željni radosti"

Kako vratiti kult reprezentacije: Preko noći ne može, pobedama može

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.10.16. | 14:52

Goran Bunjevčević priznaje da ima tremu pred gostovanje Srbije u Moldaviji

Navijači su željni radostiPotpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević izjavio je  da veruje da će reprezentacija dobrim rezultatima vratiti poverenje nacije već od utakmice u Moldaviji u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.
Veoma je važno da odigramo dobru utakmicu, ostvarimo cilj i uzmemo tri boda, iako neće biti lako. Pobeda je u svakom trenutku lepa i u pravo vreme dolazi. Igrači su spremni i motivisani i nema razloga za lošu avanturu sa Moldavijom“, rekao je Bunjevčević srpskim izveštačima u Kišinjevu.

On je dodao da su pobede najbolja pozivnica za dolazak publike na stadion, ali i da je potrebno vreme da se kockice slože.
„Navijači će osetiti i podržati reprezentaciju, trudimo se da napravimo kult reprezentacije i vratimo poverenje koje je nestalo pre šest godina. Ništa ne može preko noći, potreban je vremenski period“.

Izabrane vesti

Bunjevčević i Slaviša KokezaPrema njegovim rečima, utakmica u Kišinjevu nije presudna jer ima mnogo da se igra do kraja kvalifkacija.
Nije presudan meč, kvalifikacije se završavaju 2017. godine, ali je početak mnogo bitan. Setite se samo koliko je ranije sitnih detalja odlučivalo o plasmanu na veliko takmičenje. Moramo da idemo od utakmice do utakmice i bez potcenjivanja protivnika. Prava slika našeg fudbala je da takva da je potrebno uvek unapređivati i nadati se plasmanu“.

MOZZART kvote-->>> Moldavija - Srbija 1 (10,00), X (4,40), 2 (1,38)

Bunjevčević je priznao da ima tremu pred gostovanje Moldaviji, ali smatra da je to normalan osećaj pred svaki značajan meč.
Pred svako gostovanje imam tremu, to je normalno, jer je nestala ogromna razlika između „velikih“ i „malih“ reprezentacija. Kada igrate i protiv najjačih imate tremu. Ona je pozitivna i nestaje kada utakmica počne. Mnogo je teže gledati sa strane jer ne možete da učitete na dešavanja na terenu. Ko nema tremu pred utakmicu bolje da se bavi ovim poslom“, zaključio je Goran Bunjevčević.

Utakmica između Moldavije i Srbije igra se u četvrtak od 20.45 na stadionu Zimbrua, a kvote Kladionice MOZZART za taj meč možete pogledati OVDE.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Goran Bunjevčevićkvalifikacije za sp 2018fudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara