(©Reuters)
(©Reuters)

Karijera ide nizbrdo: Bakajoko ponuđen Panatinaikosu

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.08.23. | 13:25

Grci traže zadnjeg veznog

Delovalo je da će Tjemue Bakajoko biti jedan od ključnih igrača francuske reprezentacije kada se pojavio u dresu Monaka sa 20 godina, tek kupljen od Rena za 8.500.000 evra.

Igrao je sjajno Bakajoko u Kneževini, toliko da Čelsi nije časio časa i 2017. ga je kupio za 45.000.000 evra. Bio je centralni vezista u tom momentu drugo najskuplje pojačanje u istoriji Plavaca, posle Fernanda Toresa. Ali...

Izabrane vesti

Kao da je Bakajoko udario u vrh tog dana kada je stavio paraf na ugovor sa Čelsijem, jer mu karijera nije mrdnula unapred od tog dana. Išle su jedna za drugom pozajmice: Milan, pa Monako, Napoli i ponovo Milan. I ugovor sa Englezima je istekao. Od moćnih klubova sa kontinenta niko se nije javio da želi Bakajoka.

Poslednja vest o njemu stiže iz Grčke. I kaže da je vezista ponuđen Panatinaikosu. Zeleni iz Atine, koji igraju kvalifikacije za Ligu šampiona traže „šesticu“ i Bakajoko im se uklapa u koncepciju. Ali, ni oni nisu poleteli svom snagom u zagrljaj francuskom fudbaleru, kao da se i oni pitaju da li je vredan ne tako male investicije.

Ponuđen je Bakajoko, navodno i Fenerbahčeu, pa iako Turci vole da kupe fudbalere zvučnog imena, koliko god godina da imaju i kakvu god sezonu da imaju iza sebe, izgleda da ih dosadašnji vezista Čelsija nije preterano zainteresovao.


tagovi

Tjemue BakajokoPanatinaikosLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara