Komentari na vest

Keržakov: Pristup radu bolji u Rusiji nego u Srbiji, svuda transparenti podsećaju na bratstvo

B

Bar Kohba

pre 29 dana

Bio je top igrač, sećam ga se protiv Zvezde u Kupu Uefa kad je dao 2 gola za Zenit. On se nije snašao u Sevilji iako je tad kupljen za ozbiljne pare bio sezonu, dao desetak golova i vratio se u Rusiju. Inace ruski fudbaleri se tesko navikavaju na zivot u inostranstvu npr.Arsavin, Pavljicenko, Pogrebnjak, Sicov, ne pokazu sav talenat do kraja s jedne strane su porocni, s druge Moskva je mnogo velika i to je za njih najveci prestiz, mnogi igraci tipa Akinfejeva, Ignjasevica,Dzagajeva, brace Berzutski, nikad nisu odlazili iz njihove lige koja je uvek bila placena i jaka, Dzuba sad isao u Tursku i odmah se vratio na polusezoni. Reprezentacija je uvek bila dobra i cvrsta, fali im malo vise timskog duha i discipline, mi sem one pobede od 5:0 pre 2 sezone nismo imali nekog uspeha sa njima, vecinom smo lagano gubili, a nama SSSR skola fudbala inace ne lezi. Jedan Soci u Ruskoj ligi lagano da platu od milion ipo do dva miliona dolara, razumljivo da je liga bolja od nase, tajkuni i privatan kapital usao u fudbal, infrastruktura sredjena za SP 2018 , onaj Dinamov novi stadion gde smo igrali je top topova, da ne spominjem novi Luznjik, Otkritie arenu ili Arenu Kazan, mi smo boranija za Ruse. To sto sad ne igraju van Rusije njih ne tangira puno, ako se vrate liga ce im biti iza lige petice, a jaca od Belgijanaca, Holandjana ili Svajcaraca.
T

To nas spaja

pre 29 dana

Dokazana smo braća - u ljubavi ka dolarima i evrima.
d

d.g.@To nas spaja

pre 29 dana

To nas spaja - "Svuda na svetu ima budala, ali izgleda da je kod nas centrala" (Ivo Andrić).
P

PAOKara

pre 29 dana

Onopko,Karpin,Mostovoj,Nikiforov,Alenjicev,Kerzakov,Arsavin,Zirkov,Pavlicenko,Pogrebnjak.Golovin.To su odrpilike poznati bivsi i sadasnji igraci iz jakih liga.To su Rusi izbacili za 30 godina.
M

Mac r

pre 29 dana

Nijedan nije bio nivo Vidica, Ivanovica, Kolarova, Mijatovica, Matica, Mihajlovica...Realno veze nemaju.
P

Prdoje

pre 29 dana

Rusija je bila u polufinalu europskog prvenstva 2008, a reprezentacija u kojoj su igrali Vidić i Kolarov kao da nije bila nigde
с

све у свему

pre 29 dana

сретан што је побегао одавде...
v

v1ad

pre 29 dana

Jesi citao tekst? Ostao je ovde da zivi, sin mu ide tu u skolu. Mislim, ako mu dodje ponuda da radi negde, pretpostavljam da ce otici, ali samo ako je van Rusije. Ne verujem da mu se vraca tamo.
A

Ako si čitao

pre 29 dana

pažljivo znao bi da čovek živi u Srbiji!
к

кикоман

pre 29 dana

да си читао знао би да је још овде...
O

Oto

pre 29 dana

Tupe bi dali ovi Rusi, samo da ih Zapad hoce prihvatiti...tolika zemlja, tolika civilizacija a toliko malo samosvesti...pritom ovde ne msm na Keržakova
T

Televizor

pre 29 dana

Ljudi ovde nisu svesni koliko su Moskva i Piter ne evropeizovani, vec amerikanizovani, ono sto zaista predstavlja Rusiju, manja gradovi i sela je izuzetno siromasno. Generalno su zemlja u top tri po alkoholizmu, narkomaniji, korupciji i org. kriminalu.
Z

Znam da je sportska vest

pre 29 dana

ali kad već govorimo o Rusima....Ko je prošao svet i to ne mislim na dve nedelje odmora mogao je lepo upoznati taj narod.Rusi u Grčkoj,Kipru,Francuskoj,Nemačkoj,Turskoj su toliko oholi i bahati,mnogo gadni ljudi.Ne znam kako je tačno u Rusiji njihovo ponašanje ali u Evropi se ponašaju kao da su iznad svih,da su superiorniji u odnosu na ostale.Niko ih nije voleo ni pre rata sa Ukrajincima a stvarno ne mogu da ukapiram na osnovu čega mi Srbi imamo taj bratski odnos sa njima sem što su pravoslavci kao i Grci,Kiprani,Eritrejci i dr.
@

@Televizor

pre 29 dana

Pa svakako su ti gradovi građeni u vreme ili nemačke carice Katarina ili Petra velikog koji je kulturno bio više Nemac nego Rus. Uopšte odnosi Nemačke ex Pruske i Rusije su istorijski mnogo bliži nego recimo odnosi Srbije i Rusije. U Rusiji se sreću Evropa i Azija i postoje oba mentaliteta i načina razmišaljnja, pitanje je samo šta prevlada u datom trenutku. I to je ciklus koji se tamo stalno ponavlja.
3

3C

pre 29 dana

@Znam pa da nisi bezao sa casova istorije shvatio bi sto imamo sa rusima bratski odnos. Eritrejci nisu pravoslavci kao mi, Kiprani i Grci su jedan narod.
N

Nenad1246

pre 29 dana

@@tv A da si ih i ti nekad posetio znao bi da su nas prodali kad god im je neko ponudio bilo šta.