Zvezda kao prošle godine: Pripreme na Zlatiboru, mečevi u Sankt Peterburgu

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.04.24. | 10:13

Poznat okviran plan priprema tima Vladana Milojevića, početak 17. juna

Zaokupljeni su ljudi u Crvenoj zvezdi organizacionm šampionske proslave, igrači i stručni štab Vladana Milojevića već razmišljaju o finalu Kupa protiv Vojvodine i šansi da stignu do četvrte uzastopne duple krune.

Ali razmišlja se u Ljutice Bogdana i o narednoj takmičarskoj godini. Već je napravljen okviran plan priprema za narednu sezonu. Prvenstvo u Mozzart Bet Superligi počinje 20. jula, dok bi, prema trenutnoj projekciji, srpski šampion evropski put trebalo da počne u plej-of rundi kvalifikacija za Ligu šampiona krajem avgusta.

Izabrane vesti

Imaće dovoljno vremena tim Vladana Milojevića da se uigra za jednu od bitnijih utakmica u sezoni. Posebno, što će i tokom pripremnog perioda imati vrlo zanimljive provere.

Prema trenutnom planu, igrači Crvene zvezde će pripreme za nastavak sezone početi 17. juna. Za tada je zakazana prozivka u Ljutice Bogdana.

Potom sledi bazični deo na Zlatiboru. Baš kao i prošle godine pod komandom Baraka Bahara. Moguće je da će u Užicu crveno-beli odigrati mečeve lakšeg intenziteta.

Glavne provere ih očekuju u Rusiji. Crvena zvezda će, kao i prošle godine, biti gost Zenita iz Sankt Peterburga. Trenirati u bazi najboljeg ruskog tima, i igrati na jakom turniru.

Sigurno je da će crveno-beli odigrati već tradicionalni kontrolni meč protiv Zenita. Moguće je da će se na turniru u Rusiji ponovo naći Fenerbahče, kao i jedan tim iz Azerbejdžana.


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara