(©Reuters)
(©Reuters)

Kežman: O Sergejevoj budućnosti ćemo pričati posle Mundijala

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.10.22. | 09:24

„Tad ćemo pričati i sa Laciom i ostalima“, kaže agent Milinković Savića

Sve je to normalno za svet fudbala: Sergej Milinković Savić igra fenomenalno, jedan je od najboljih igrača Serije A i automatski je ponovo u fokusu i ostalih, platežno moćnijih klubova od Lacija i medija.

Iako prelazni rok nije tako blizu, uveliko se priča kako će Juventus na zimu učiniti sve što može da dovede srpskog „Narednika“ u svoje redove, jer mu je igrač plemenitog kova, čarobnjak sa loptom na sredini terena ono što mu nedostaje pa da ekipa proradi. Trenutno Stara dama izgleda baš tako: spolja gladac, a iznutra nema šta da je pokrene i samo posrće.

Izabrane vesti

Gazda Lacija Klaudio Lotito je poručio preko medija da nikom nije obećao da će prodati Sergeja u januaru i da je njegova vrednost skočila, da je sada 120.000.000 evra. I da će samo da skače.

A, javio se i Mateja Kežman, nekadašnji golgeter, sada menadžer Milinkovića Savića i za Korijere delo sport je rekao da će se o Sergejevoj sudbini tek na zimu raspravljati.

Nije pravi trenutak da pričamo o Sergejevoj ceni i transferu. Lacio je na vrhu, timu je potreban mir. Ali svima je jasno da će posle Svetskog prvenstva neke stvari da se razjasne i tada će biti vreme da pričamo o svemu“, poručio je Kežman.

Reklo bi se da srpski agent najavljuje za januar veliku borbu za Sergeja.

Milinković Savić ima još samo 18 meseci ugovora sa Laciom i kao što sam rekao, kada prođe Mundijal biće vreme da prvo popričam sa predsednikom kluba, a onda i sa svima ostalima. Svih ovih godina Sergej i ja smo pokazali poštovanje prema Laciju i predsedniku Lotitu. Moram na prvom mestu da vodim računa o interesima igrača, a onda i o interesima kluba. Siguran sam da će naš odnos ostati isti kao prethodnih godina“, istakao je Kežman.

Sergej je u avgustu 2015. došao u Lacio iz belgijskog Genta, u transferu vrednom 12.000.000 evra. Do sada je odigrao 306 mečeva za Nebeskoplave, postigao 62 gola, dok je za 59 asistirao.


tagovi

LacioSergej Milinković SavićMateja Kežman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara