Komentari na vest

Ključa za opstanak u Seriji A: Sedam klubova u razmaku od četiri boda, Lazović mogao da nokautira Kaljari

L

Lago di Como

pre 27 dana

Šteta što će Salernitana u seriju b. Salerno mnogo simpatičan grad, poznat još i kao grad medicine. Nedaleko od njega počinje da se pruža Amalfi obala. Italija zauvek 🇮🇹
P

Pravda za Darka

pre 28 dana

Od kad je podrzao Vidica , nema ga ni na sirem spisku!!! Sramota fss-a!
D

DraganStojkovic2026

pre 28 dana

Djuricic bolji!
M

Mitros

pre 28 dana

Koje su to kombinacije pa italijani kupe naše igrače tipa ovog Mitrovića, ranije Gulana i slične. Bukvalno Mitrović dečko ne može da igra ni superligu što se i pokazalo i oni ga uzmu.
G

Gosttt

pre 28 dana

I oni ga uzmu i danas im bio starter. A "supertalentovani i skupo placeni" stoper jos nema ni minut na terenu. I to govori dve stvari: 1) prosecan pratilac i komentator fudbala u Srbiji nema pojma o fudbalu i 2) skoro svi igraci izgurani.na silu kroz Partizan su prevare
G

Gostyyy

pre 28 dana

Kad je Mitrovic sklonjen zbog forsiranja Lucica, pricao sam jos tad da je 3x bolji i moderniji igrac, i da od Lucica nista nece biti, ma koliko botovali za njega. Nekima je trebalo 8 meseci da to shvate.
J

Jhww

pre 28 dana

Узму Митровића и погледај шта је било ,пре ове репрезентативне паузе утакмицу са Миланом где је ишао и играо директно на Теа Ернадеза и где је поприлично правио проблема најбољем беку на свету. Сви су луди само смо ми паметни тако сујетни. Па зато што је играо у Звезди од њега нема ништа. Истина има комбинација али то није само са нашим играчима, него уопште. Видели смо Шапоњића што је играо до прошле године у Атлетико Мадриду, а није за нашу прву лигу по квалитету.