Radamel Falkao (©Reuters)
Radamel Falkao (©Reuters)

Kolumbijci u seriji od pet pobeda, Falkao i Hames i dalje kolo vode

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.11.22. | 23:10

Kafeterosi igraju na Floridi noćas (02.00) prijateljsku utakmicu protiv Paragvaja

Južnu Ameriku na Mundijalu u Kataru predstavljaju Brazil, Argentina, Ekvador i Urugvaj, dok će Kolumbija i Paragvaj noćas (02.00) na Floridi, na stadionu DRV PNK u Fort Lederdejlu da odigraju prijateljsku utakmicu.

Kafeterosima je za bod izmakao baraž u kojem je otišao Peru, dok su Paragvajci godinama u krizi, nisu bili ni blizu odlaska na planetarni šampionat. Imali su samo tri pobede na 18 mečeva u kvalifikacijama. Kolumbija je posle kraha u južnoameričkim kvalifikacijama za Katar smenila Reinalda Ruedu posle samo 15 meseci, a novi selektor je postao Argentinac Nestor Lorenco koji je u junu seo na užarenu klupu.

Izabrane vesti

Dobro je krenuo Lorenco na kormilu. U septembru su pobeđeni Meksiko i Gvatemala u SAD-u. Kolumbija je dobila samo jednom Paragvaj na poslednje četiri utakmice i želi da završi 2022. godinu sa šestim uzastopnim trijumfom. Paragvaj nije smenio selektora posle kraha. Gaučos Giljermo Baros Skeloto je "preživeo" na klupi.

02.00: (1,90) Kolumbija (3,40) Paragvaj (4,30)

Za Kafeterose ne mogu da igraju najbolji igrači, Luis Sinistera iz Lidsa i Luis Dijaz iz Liverpula. Obojica imaju povrede. Napad bi trebalo da predvodi veteran Radamel Falkao, a mesto u startnih 11 bi trebalo da dobije i igrač Olimpijakosa Hames Rodrigez.

Antonio Sanabrija iz Torina je izostavljen za ovu akciju, dok bi šansu u napadu Paragvaja mogao da dobije supertalentovani Hulio Ensiso, plaćen Olimpiji iz Asunsiona čak 11.000.000. Kupio ga je engleski Brajton. Fudbaler Njukasla Migel Almiron mogao bi da se odigra 50. meču u dresu Paragvaja.

----------------

Utakmicu Kolumbija - Paragvaj možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je da budete registrovani, a registracija je besplatna.

----------------

Oba meča ovih reprezentacija u kvalifikacijama za Mundijal prošle godine su završena bez pobednika – 0:0 i 1:1. Ne dolazi veliki broj golova kada se sastaju ove reprezentacije. Na tri vezana meča je bio tip 0-2. Kvota u Mozzartu da će i noćas da bude dva ili manje gola je 1,60.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Nedelja

01.30: (6,00) Bolivija (3,80) Peru (1,60)

02.00: (1,90) Kolumbija (3,40) Paragvaj (4,30)

***kvote su podložne promenama


tagovi

Južna Amerikareprezentacija Kolumbijereprezentacija Paragvaja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara