Komentari na vest

Kompletan raspored plej-ofa: Radnički izabrao gostovanja večitima, Vojvodina ima otvoren put do Evrope

P

Pčelar

pre 13 dana

nema potrebe za ovakvim naslovima,vi sa Mocarta već znate da je zvezdana Terzić prvak,zašto onda da se drugi klubovi zamaraju...
P

Pedja108

pre 13 dana

Kada se pogleda raspored, vidi se da ce biti mnogo zanimljivije utakmice. Ja duze pricam, da nasa liga treba da ima 8 klubova, da se igra cetvorokruzno. Svi bi imali 28 jacih utakmica i podigao bi se kvalitet lige. Tih 28 utakmica bi vise znacilo nego 37 ovakvih kao do sada. A posto bi se oslobodio jos neki termin u kalendaru, trebal bi da uvedemo liga kup, gde bi timovi mogli da isprobavaju mladje igrace i rezerviste.
H

Hahahahahahahahha

pre 13 dana

Pametan si kao pcelica sa osama klubova. Ovaj decko je mnogo pametan I on najbolje zna. Nema pametnijega.
A

Astral

pre 13 dana

I opet bi se s svelo na to da BG blizanci osvajaju titule zato sto ih drzava gura. Prema tome, 8 ili 10 ili 12 klubova, sve je dzaba.
D

Duljaj Igi

pre 14 dana

Navijam za Partizan pedesetak godina i gledajući raspored čini mi se da Partizan neće sačuvati prednosti ispred TSC-a te da će na kraju biti treći. Ono kako igraju ovog proljeća daj Bože da u ovih 7 utakmica osvoje više od 5 bodova.
D

Djapex

pre 14 dana

Gledam Play-Off, stvarno deluje zanimljivo... da imamo jos 3 ili 4 kluba na nivo Vose, Radnickog ili Cuke, liga bi bila zanimljivija... iako Cuka, Vosa i Radnicki nisu jos neki nivo za Evropu, opet su jaki za Superligu.... Šteta što je prvenstvo rešeno, jer bi bilo zanimljivo borba za titulu i za izlazak u Evropi... Plej of je dokaz da se treba smanjiti liga na 10 ili 12 klubova...
Y

Yeste

pre 14 dana

Sta ti vredi i da imas 10 takvih ekipa kada drzava namesta ligu za blizance?
z

zauzeto ime

pre 13 dana

liga i treba da bude ovih 8 ekipa iz play off-a i 2 ekipe iz play out-a, i na 4 kruga .... kvalitetniji fudbal bi bio daleko, raznovrsnije prvenstvo, vise neresenih i poraza "vecitih"
D

Deyan X

pre 14 dana

Pre par dana bila je tema kakvu ligu treba Srbija. Evo ovih 8 ekipa i plus Novi Pazar i Radnicki Nis, i to bi bila Liga sa 10 klubova Realnija i kudi kamo zanimljivija. Svako kolo po bar dve lepe tekme. I to je to. Dok se ne ulozi vise novca pa da se siri na 12. Takodje i drugi rang sa 10/12 ekipa i to bi bilo to. Dovoljno.
н

нс бој

pre 14 dana

Само Воша,само Нови Сад. Морамо да дигнемо игру на још виши ниво.Не сме да се дешава,као против Чуке,да промашујемо 2-3 мртве шансе,онда примимо го,а много смо бољи.Да обезбедимо Европу,са 4-5 појачања да нападнемо групе.
A

Azazel

pre 13 dana

Mani se ti Evrope, pobedi BG blizance!
D

Don Vito Corleone'

pre 14 dana

Poslednje kolo na Mari sa Čukom, odlično. Pa da se proslavi sedma titula u nizu i četvrta dupla kruna u nizu, pred 50 hiljada ljudi.
M

Mile Lojpur-Kikan

pre 13 dana

Jeste, doci ce vam 100 hiljada na Cukaricki, budite srecni ako vas bude 10'-15 hiljada.
g

gosty

pre 14 dana

treba pobeda protiv Vose i 3. mesto siguran
L

Lepak 1234

pre 14 dana

Bice lepo napuniti lagator na finalu kupa i karadjordje za 2kola
P

Peki Kojot

pre 14 dana

Ono sto sigurno znam to je da ce Cika Daca da gori u playoff-u. Za pocetak vec u subotu protiv Cuke.
m

mare fkv

pre 14 dana

Vojvodina je ovom serijom sebe stavila u sjajnu poziciju za plej of, pogotovo ako crveni dobiju crne u el komunistiku, pa u sledece kolo udju malo neopreznije zbog +10. U 31. kolu ce svakako sve da prsti od fudbala u Topoli, jer su oba tima pokazala koliko vole napadacki fudbal, najvise jer ne znaju gde su sve busni nazad. U kup se ne uzdam puno, jer ce oba blizanca vaditi sezonu kupom, a sila boga ne moli.
N

Navijačblizanca

pre 14 dana

Jel ima nekad nešto o ljubavi prema svom klubu od Vas, a da nije uvek neka mržnja, pakost, pa da privučete buduće klince iz Novoga Sada da navijaju za Vošu.Mislim ok mržnjom malo punimo taj sever al za par godina opet prazne tribine pa se čudimo što deca navijaju za blizance!!
m

mare fkv

pre 14 dana

Ja ne znam gde si ti mrznju i pakost video u mom komentaru. Na to da sila boga ne moli? Na to da ne znamo gde smo busni? Pa obe stvari su cinjenicno stanje. To sto ljudi ne vole to da cuju, to je njihova stvar.
e

el komunistiko

pre 14 dana

@Navijacblizanca Xaxaxa.Kad navijaci zvezde i partizana pocnu o sudijama,kradjama,mrznji,pakosti,bla bla bla.
G

GOST 510

pre 14 dana

Meni su neverovatni navijači Vojvodine u kojim su oni oblacima i koju dozu optimizma imaju. Pa Vojvodina u bugarskoj ligi koju prenosi SBB a koja je dno dna ne bi bila u prvih 5 a oni maštaju o nekim uspesima u Evropi.
Z

Zurle

pre 13 dana

@GOST 510 Ako cemo realno i BG blizanci bi u bugarskoj ligi bili dno dna.
G

Gorostas

pre 13 dana

Ali Nik el komunistickom hahahahahahahahha u 21 velubel komunistiko I Jos mislim da je pametan. E moj robe nezarobljeni
G

GOST 510

pre 13 dana

@Zurle oni bi se borili u regularnim uslovima za Evropu i bili bi u prvih 5.
C

CDj

pre 14 dana

Finale: Radnicki - Vojvodina
d

d.g.

pre 14 dana

Radnički u prva tri kola lako može da ima tri pobede...
C

Celavi3333

pre 14 dana

Imt minus 6 bodova za ovu sramotu danas.
c

czv bgd

pre 14 dana

Partizan lagano treci na kraju.
P

PanDdora

pre 14 dana

Da je sreće, kažem... Da sutra Radnički izvuče Partizan, a mojoj Voši da padne Crvena zvezda. Da Kragujevac i Novi Sad ratnički pristupe tim utakmicama, da pokušamo da ih izbacimo, a kada bi to učinili, da se Radnički i Vojvodina bore za 🏆 koji jednom od ta dva kluba donosi sigurnu Evropu, kakav bi to spektakl bio, tri Lagatora bi mogla da se napune! Ja sam realan i kažem da je Radnički zaslužio da bude četvrti, a mi peti, ipak su oni odigrali spektakularno proleće, koliko god je moja Voša u poslednjih 8, 9 kola ubacila u petu brzinu. Pozdrav za ceo Kragujevac od Pandore iz Novog Sada i da se vidimo u finalu kupa, daće Bog!
С

Сале2323

pre 14 dana

Брате... Ја сам сигуран да ће Звезда и Партизан играти полуфинале. Чак и сумњам да Звезда може ако се игра на ЈНА, да прође Партизана. Јер нисам сигуран, да ће Партизан ако даље попусти у првенству, ту не стегнути пролаз. На другој страни, ако се игра у Крагујевцу, Раднички је мање фаворит, но ви као домаћини у Новом Саду. Е победника тог дуела бих волео да видим са пехаром!
G

GOST 510

pre 14 dana

To što se dešava sa PARTIZANOM je više od igre kao i prošle sezone tako da tu može svašta da se desi ali očekivati da Vojvodina dobije zvezdu je u domenu naučne fantastike . Zvezda je 56 klasa iznad Vojvodine i čak bez sklanjalice je realno da bude 5:0 za zvezdu opušteno.
G

Gorostas

pre 13 dana

Samo da ne Bude Norceland. Samo NE njih Oni su najvise pokazali trecu SU u Danskoj I ispali iz lige konfekcije. Ali najjaci SU rekli mi u postikaficu